בעיה עם המייקאפ

בעיה עם המייקאפ

הי, אמנם אני מהפסיביות שרק קוראות את ההודעות והעצות המעולות, אבל נתקעתי ואני גם זקוקה לעזרתכם. יש לי עור מעורב, עם קצת חצ'קונים (מדי פעם- תלוי ברמת ההשתוללות של ההורמונים שלי) ואני משתמשת במייקאפ של רבלון, קולורסטיי. לפני שנה הייתי שמה כל יום כמעט על כל הפנים, ויצאה לי שכבה דקה בלתי מורגשת שפשוט חוללה קסמים, אבל בזמן האחרון אני משתמשת בחומר חדש לטיפול בחצ'קונים , ולכן אני שמה מייקאפ נקודתית ומפזרת פודרה על הפנים. לפני יומיים הייתי חייבת להיראות מעולה (נפגשתי עם מישהו מהעבר) והחלטתי לשים מייקאפ כמו כל האנשים- על כל הפנים א-ב-ל זה פשוט יצא נוראאאא כמעט נשברה המראה מרוב גועל. כנראה שעקב הטיפולים, העור שלי נהיה פחות שמן והתוצאה = המייקאפ גרם לו להיות יבש. המייקאפ לא נמרח טוב, כמה שלא ניסיתי (וניסיתי) עד שהתייאשתי , שטפתי פנים ואילתרתי בלי מייקאפ (התוצאה עדיין היתה טובה, אבל ההרגשה הפנימית לא משו :) אז אם למישהו פה יש עצה מה לעשות בעניין, אולי מייקאפ אחר, אולי שיטה אחרת למריחה. וכן , שמתחי פול קרם לחות לפני :) אז תודה

Leeeeeeee

New member
אז ככה....

בגלל החומר שהשתמשת בו העור שלך התייבש. היו לך קילופים? כי אם כן כדאי שתעשי פילינג עדין פעמיים השבוע ושימי קרם לחות ללא שומן פעמיים ביום- בוקר וערב. את יכולה גם לערבב את המייק אפ שלך עם קרם לחות.

למעלה