בעיה עם "הכתובת" בארה"ב למשלוח מוצר שקניתי

Maimonie

New member
בעיה עם "הכתובת" בארה"ב למשלוח מוצר שקניתי

שלום. אז ככה, קניתי מוצר באייביי ושילמתי באמצעות PAYPAL כמובן. רשמתי כתובת למשלוח לכתובת בארה"ב (אני עובד עם האתר הזה : USADDRESS) בכדי שהמוצר יתקבל בכתובת שלי בארה"ב והחברה תשלח לי אותו לארץ. אחרי יום שקניתי את המוצר קיבלתי את המייל הבא מהמוכר : Hello! We will NOT be able to ship this item to you because your address > is "UNCONFIRMED" with Paypal. We can only accept a CONFIRMED address for > any orders over $20.00. > > Please resubmit Paypal payment to: [email protected] > Total:$79.76 USD > > Please make sure this new payment includes a "CONFIRMED" ADDRESS. > > After we recieve your new payment your previous payment will be > immediately refunded to your paypal account. > > Let us know if you have any further questions! > > Thanks! > FLPP2408 אני יודע אנגלית ומבין את המייל אבל למה הכתובת שלי לא מאושרת ב-PAY PAL ? בגלל שכאילו הכרטיס אשראי שלי רשום על שמי והכתובת שלי בארץ ואני רשמתי כתובת למשלוח לארה"ב ? אולי בגלל זה? מה אתם אומרים? לא מבין למה הכתובת לא מאושרת. .
יש לציין שהמוכר כבר קיבל את הכסף על המוצר... האם לקחת סיכון שוב ולשלוח למוכר עוד פעם את הסכום? תודה מראש לעונים.

roeeya

New member
תצחקי כמה שאת רוצה,

למדתי אצלו שנתיים, הוא אמן הלחימה הכי טוב בארץ. תחפשי יהושע סופר בגוגל'ה אבל בסוף לא באתי עם התחפושת, לא התחפשו אצלנו בעבודה וטוב שככה, היה יום נוראי. תקלת מחשב וכל העסקות קיבלו תאריכים שגויים... בוא נגיד שהייתי אמור ללכת לפני שעה

ronenshemesh1

New member
אתה confirmed בכתובת בארץ? או בכלל?

maimonie בשביל ה confirmation היית צריך לקבל 4 ספרות עם ההורדה של ה דולר ומשהו ש paypal גובים בהתחלה (ואז מזכים אותך) ואז להקליד אותם בpaypal עצמו ואז להיות confirmed ה4 ספרות מגיעות עם החשבון החודשי שלך או לחלופין אתה יכול להרים טלפון לחברת האשראי ולקבל את הספרות. 036364333 mastercard את התהליך הזה ביצעת? הוא חשוב כי אחרת למי ששולח לך מוצר אין ביטוח במידה והמוצר לא מגיע ליעדו. רונן

Maimonie

New member
האמת שקיבלתי את המספר בן ה-4 ספרות כבר

לפני כמה ימים בפירוט של הכרטיס אשראי ורק היום הקלדתי אותו ב-PAYPAL . אולי בגלל זה? כי אני הבנתי שהקשת ה-4 ספרות לאימות זה רק זה בשביל שתוכל להיות מאושר למשוך\לקבל סכומי כסף גבוהים מהרגיל. וממילא המוכר כבר קיבל את הכסף שלו, אז למה שלא יהיה בטוח? ומה הכוונה שלך במשפט : "אתה confirmed בכתובת בארץ? או בכלל" ? לא הבנתי את השאלה.... תודה על התשובה הנ"ל והתשובות הבאות...

ronenshemesh1

New member
מעולה.עכשיו אנשים יוכלו לעשות איתך עסקים

כשאמרתי confirmed התכוונתי ל verified (confirmed address ו verified account) נכון שה 4ספרות הן למשיכות וקבלת סכומי כסף גדולים אך גם בגין ביטוח על מוצר שלא הגיע ליעדו נכון שהמוכר קיבל את הכסף אך אתה (הקונה) תמיד יכול לטעון שהמוצר לא הגיע אלייך ואתה לא אספת אותו ואז המוכר מחוייב להחזיר לך את הכסף בגין "אי קבלת מוצר" כביכול מפני שהוא לא יכול להוכיח שבאמת אתה זה שאספת המוצר כשיש לך את הconfirmation אתה לא יכול לטעון שלא אספת המוצר... רונן

Maimonie

New member
תודה רבה על התשובה.

אז עכשיו אני ינסה שוב לראות אם זה ילך כמו שצריך. אם לא, אני ימשיך להתייעץ פה.

Maimonie

New member
הנה מייל נוסף שקיבלתי מהמוכר לאחר שפניתי אליו

וביקשתי הסבר על המייל הראשון שלו : I need you to send me a NEW payment with your CONFIRMED address listed as the shipping address. This is a very usual thing on ebay, and is actually eBay's policy that a buyer provide a confirmed address. If we dont recieve a new payment soon, then we will have to report you to eBay for payment with UNCONFIRMED address, which is basically a non-paying bidder. We have to do this to recover our costs associated with listing this item. Once we do get your new payment we will refund your first payment הוא מדבר על Confirmed Address ולא על Verified Account , או שזה אותו דבר? (אני כבר מבולבל..) האם זה מה שהתכוונת , רונן?

ronenshemesh1

New member
it's the same shit...

אחלה.שלח לו מיד new payment והוא יזכה את חשבונך על התשלום הראשון שלך

Maimonie

New member
אוקיי. אני יעשה כך. מקווה ש...

א. הפעם הוא יקבל את התשלום וישלח לי את המוצר. ב. שיזכה אותי על התשלום הראשון.

ronenshemesh1

New member
שים לב שיש שביתה במכס

אז המוצר עלול להתעכב. ממה שהבנתי ups ודומיו לא שולחים אפילו סחורה לארץ כי הם יודעים שהמחסנים בארץ מלאים עד אפס מקום

כוונתי

כוונתי בחוסר אחריות זה לייעץ למישהו בבטחון מוחלט דברים שאינם נכונים . לצערי הרב , הוא אינו היחיד פה בפורום שמטעה כך. להערכתי יהיה נכון יותר לשקול מילים ואם לא בטוחים בתשובה אז רצוי לציין את העובדה הזו.

מזה כמה זמן יש שביתה במכס?

מה יהיה עם המכס? לא רק שהם עושים את המוות לאזרח הישראלי שמביא איזה משחת שיניים מחו"ל,הם גם שובתים איזה פעם בחודש ומעכבים כל מה שנכנס לארץ... שיפירטו את רשות המיסים ואז נראה אותם שובתים! מה הסיכוי שהשלדה שרכשתי לפני 11 ימים(העברתי את התשלום לפני 11 ימים)ואמורה להגיע אלי לכל היותר עד יום שישי הזה,תתקע במכס עכשיו עקב השביתה? מדובר בשביתה כללית? כלומר לא פותחים בכלל את המכס? ד.א: לא מדובר בשלדה חדשה... תודה!

Maimonie

New member
השביתה במכס הסתיימה.

קיבלתי הודעה מחברת UPS (שאיתם אני עובד במסגרת עבודתי) שהשביתה במכס הסתיימה ההודעה ככתבה וכלשונה : סיום העיצומים במכס לקוחות יקרים, אנו שמחים לעדכן כי אתמול בערב הסתיימו העיצומים במכס ישראל. UPS עושה את מירב המאמצים לשחרר את כל המשלוחים עד סוף היום. בברכה, הצוות שלכם ב - UPS

Maimonie

New member
אז אם דבריו לא נכונים של מר רונן כפי שאת

טוענת אז מה כן נכון לגבי המקרה שלי שציינתי בפתיחת השרשור? לא חוכמה רק להגיד שהוא אומר דברים לא נכונים , צייני בבקשה גם מה לא נכון בדבריו ומה כן עלי לעשות במקרה (למרות שכבר ביצעתי את מה שהציע מר רונן וכולי תקווה שדבריו יתבררו כנכונים) תודה.

למעלה