בעיה עם "הכתובת" בארה"ב למשלוח מוצר שקניתי

Maimonie

New member
צדקת. עדיין יש בעיה.מוריד בפנייך את הכובע.

שלחתי למוכר שוב פעם את הכסף בתקווה שהפעם זה יתבצע אבל שוב קיבלתי בהודעת קבלה למייל שהסטטוס של הכתובת שלי היא : unconfirmed עכשיו כבר המוכר קיבל ממני פעמיים את הכסף על המוצר מה קורה פה ? למה הכתובת שלי לא מאושרת וכיצד אני גורם לכך שהיא כן תהיה מאושרת? יש לציין שהוספתי כבר את ה-4 ספרות שקיבלתי מ-PAY PAL . אז מה הבעיה עם הכתובת? HELP !

Maimonie

New member
אופס. הרגע קראתי בעזרה של eBay

שכל הכתובות של חשבונות מחוץ לארה"ב, קנדה ובריטנה תמיד יופיעו כ : unconfirmed All addresses for PayPal members outside the U.S., U.K. and Canada will continue to show a status of Unconfirmed. אז מה , אני לא יכול לקנות מהמוכר בגלל שהוא מתעקש שהכתובת תהיה מאושרת? אין בפניי אופציות נוספות?

הלפ

לא,אתה לא יכול לקנות ממנו.ותראה כמה פשוט לקרוא בהלפ ולהבין לפני שמעבירים כסף פעם ועוד פעם. ומה שרשמת לגבי confirmed נכון. confirmed ו ל verified הם 2 דברים שונים. הוא החזיר לך את הכסף?

Maimonie

New member
לא. הוא עוד לא החזיר לי את הכסף. רק אתמול

שלחתי לו מייל שמסביר שהחשבון שלי מישראל והכתובת שלי תמיד תופיע כ- unconfirmed ואם מבחינתו הוא לא שולח לכתובות לא מאושרות אז שיבטל את העסקה ויחזיר לי את כל הכסף ששילמתי לו. נראה מה תהיה תשובתו והאם יחזיר לי את הכסף. אעדכן בהמשך. תודה קונדוליזה

roeeya

New member
רק טיפ קטן לחיים,

אף פעם על תעביר כסף פעמיים ככה. הרבה פעמים האימיילים האלה הם בכלל לא מהמוכר ומדובר סתם במישהו שמנסה לגנוב כסף. אני מקווה בשבילך שתקבל את הכסף חזרה.

roeeya

New member
אם את אומרת, לא נותרה ברירה אלא לסמוך עליך.

או שמא אם חברה בכנופייה המנסה לגנוב כספים מאנשים תמימים בפורום?! ד"א, בלי קשר, שמת לב שכבר הרבה זמן לא צץ פה אחד הטמבלים של ה5 מעטפות עם 5 שקלים בכל אחת? אולי הם סוף סוף הבינו שזה לא עובד...

Maimonie

New member
אני חושב שקיבלתי את הכסף בחזרה..

כרגע הסטטוס של התשלומים ששילמתי למוכר נמצאים על : "Refunnded" אבל עדיין אני לא רואה את הסכום ב : "Balance" שלי מה זה אומר? לוקח כמה ימי עסקים עד שזה מופיע לי ב -BALANCE ? ואני מבין שמשיכה מהיתרה שלי לכרטיס אשראי תעלה לי 5$ עמלה, נכון?!

Maimonie

New member
למה 22 ש"ח ? ../images/Emo4.gif

באתר PAY PAL רשום $5 איפה רשום שהעמלה היא 22 ש"ח ?

קיבלת

אם קיבלת את הכסף אתה אמור לראות אותו בבלנס שלך בפייפאל . זה אמור להיות מיידי. קיבלת מייל מפייפאל שקבלת החזר?

Maimonie

New member
קיבלתי מייל מפייפאל בנוסח הבא :

המייל שקיבלתי מפייפאל : Dear (My Name), Paul Plasencia ([email protected]) has issued you a full or partial refund for your payment. Message from merchant: WE DO NOT ACCEPT PAYMENTS FROM BUYERS WITH AN UNCONFIRMED ADDRESS. PLEASE SEND NEW PAYMENT WITH UPDATED ADDRESS ASAP. ---------------------------------------------------------------- Original Payment Details ---------------------------------------------------------------- Date Payment Sent: Mar. 13, 2008 Amount: $79.76 USD Sincerely, PayPal Please do not reply to this email. This mailbox is not monitored and you will not receive a response. For assistance, log in to your PayPal account and click the Help link located in the top right corner of any PayPal page. זה אומר שקיבלתי את הכסף בחזרה?

Maimonie

New member
ונכון לרגע כתיבת שורות אלו, הבאלנס שלי עומד

על : $1.95 (הסכום לאישור הכ.אשראי שגבו ממני)

The Experience

New member
נכון...

הכסף יועבר תוך כמה ימים לחשבון הבנק שלך אליו מקושרת הויזה שדרכה שילמת.... זה מצד אחד נחמד כי לקחו לך מהחשבון ומחזירים לחשבון ולא לבאלנס. מצד שני....גם מצד שני זה סבבה

Maimonie

New member
לחשבון הבנק שלי?

ממתי PAYPAL מעבירים כסף לחשבון בנק שאינו בארה"ב ????
וחוץ מזה שאין להם את פרטי חשבון הבנק שלי. אתה מתכוון שהם מעבירים את הכסף לכרטיס אשראי עצמו? (זה כבר נשמע סביר יותר) קונודליזה, תעזרי לי , שוב מטעים אותי

Maimonie

New member
אוקיי. אפשר להרגע. קיבלתי את הכסף בחזרה.

הרגע בדקתי את הפירוט בכ.אשראי באינטרנט וראיתי שקיבלתי זיכוי על הסכום. מעניין שאני שילמתי 285.26 ש"ח ובזיכוי קיבלתי רק 275.96 ש"ח. לאן נעלמו 9.3 ש"ח ?? זה בגלל שערי ההמרה וכדומה? או פשוט עמלה שלקחו לי?

The Experience

New member
אתה מטעה את עצמך עם הלחץ...

"הכסף יועבר תוך כמה ימים לחשבון הבנק שלך אליו מקושרת הויזה שדרכה שילמת" כמו שראית זה הועבר דרך הויזה...לחשבון שלך... כך שלזה הייתה הכוונה שלי. בנוגע ל9 שקל...תבדוק את סכום הזיכוי ב$ אם הוא תואם את סכום הראשוני ששלחת אז זה 100% עקב שינוי שער הדולר בימים האחרונים זה חסרון מסוים כי אם הסכום היה חוזר לPAYPAL BALANCE אז הוא היה נשאר אותו דבר לפחות בצורתו הדולרית

למעלה