בעיה עם היומן.

בעיה עם היומן.

אני עורך שיחות עם המאמנת האישית שלי מספר פעמים בחודש. בסוף החודש היא שולחת לי דו''ח עם תאריכי השיחות כדי שאאשר אותו לקראת התשלום. אני יודע לבדוק ביומן אם אכן שוחכנו בכל תאריך שהיא מזכירה אבל כיצד בודקים אם שוחכנו ביומן אם לא שוחכנו בתאריכים אחרים בלי לדפדף ולקרוא דפים של חודש שלם?

raananta

New member
עדו, אהלן.

אתה יכול להשתמש באופצית החיפוש תחת תפריט ההתחלה. ולהגדיר כדלקמן: חפש: (שם הפגישה) סוג: (יומן) בנוסף, אם אתה משתמש בתוכנת צד שלישי לניהול אנשי קשר וכו אזי קיימת האופציה להוסיף לכל איש קשר מעין קובץ מעקב. (jurnal) ואז לאחר כל חודש שבדקת אתה מוחק את הגורנל הישן ומתחיל חדש. אופציה שלישית היא ליצור קובץ טקסט או אקסל ולעבוד בדומה לג'ורנל. אני באופן אישי עובד כפרילנס ונתקלתי בבעיה זהה כאשר אני צריך בסוף כל חודש לדרוש תשלום. זה היה לא הגיוני מבחינתי לחפש אחורה כל חודש מה היה. לבסוף החלטתי על קובץ אקסל (שמסתנכרן ל-PC) ובו יש את רשימת כל החברות להן אני נותן שרות כולל סכום לחיוב, כמה שולם (במידה ושולם מראש) וכו וכו. מספר נוסחאות פשוט יוצר לי קובץ שבמבט חטוף מראה לי בדיוק מה יתרת החשבון. פשוט וקל. אבל מחייב עדכונים לאחר כל ביצוע עבודה, או שיחה במקרה שלך. אילו רק הייתה תוכנה שיודעת לעשות זאת לבד...

ron20

New member
בהמשך למה שרענן כתב ...

כדאי להשתדל לכתוב אירועים זהים בשמות זהים למשל: "אימון כושר" "שפ ספק" "שם לקוח" אם מקפידים על שמות זהים ולא נפוצים החיפש הופך למהיר יעיל ואמין, תוצאותיו מראות רשימה מסודרת ע"פ תאריכים. במידה ורוצים לנהל מידע ברמה גבוהה יותר כדאי לחפש תוכנה יעודית לפי תחום.

למעלה