בעיה עם החזרת מוצר

OutLink

New member
בעיה עם החזרת מוצר

הי, שלחתי את המוצר והוא כבר שוכב 4 ימים בסניף הדואר אצלהם. אני מתכתב עם המוכר והוא מנסה לשכנע אותי לבטל את הדיספוט, ושוב אני כותב לו שאני לא מוכן לאבד את הכסף. ואז לאחר מכן שוב שולח לי הודעה ונכתב בה תבטל את הדיספוט אנחנו נחזיר לך את הכסף שוב אותה תשובה מבחינתי. שולח שוב בקשה לבטל את הדיספוט והוא יחזיר לי את הכסף , עניתי לו שאני לא מוכן לסגור את הדיספוט ושהוא יכול לסגור אותו בכך שיסמן שקיבל את המוצר. ושוב כמובן אותה התשובה תבטל בבקשה את הדגיספוט אנחנו יכולים להחזיר לך **אז בעצם בסופו של דבר מדובר במוכר שסימן בפאיפל שיהיה מוכן לקבל את המכשיר חזרה כנגד קבלת המוצר חזרה אך לא מתקבל לאסוף אותו מסניף הדואר בידיעה שאני לא אקבל את הכסף בחזרה ככה.** מה לעשות?

שלח לפייפאל את ההתכתבות הזו בינך למוכר

ושהם יפסקו בעניין, ותציין שהחבילה בדואר אצלהם והם מסרבים לאסוף אותה.

OutLink

New member
עדכון

נאמר לי לשלוח פקס עם הוכחת משלוח לכתובתו. פיקססתי להם תמונה של החבילה.

ozitex

New member
תמונה זה לא הוכחת משלוח

הוכחת משלוח זה טופס רשום של רשות הדואר או חברת השילוח, מוחתם וחתום.

OutLink

New member
שאלתי אותם

אם תמונה של המשלוח זה יספיק, אמרו לי שכן. בכל מקרה לא חתמו לי על הטופס רשום של דואר ישראל. רק החותמת המודפסת שכתוב בה קרית שמונה..

ozitex

New member
מוזר

אין כאן הוכחת משלוח. כל אחד יכול לפברק תמונה של מוצר כלשהו ולא לשלוח אותו. הוכחת משלוח היא מסמך רשמי חתום. זה על פי פייפל, לא המצאה שלי.

OutLink

New member
אני ישלח גם את

החשבונית ואת הטופס רשום, מיד. למישהו יש שירות פקס חינמי מומלץ?

OutLink

New member
בעיה

הפקידה מילאה את הכתובת בטופס הרשום ושחכה מילה. לעומת זאת את הכתובת על החבילה אני הדפסתי ישירות מפאיפל ככה שאין בעיה. אך פאיפל שלחו לי הודעה ובה נכתב הכתובת איננה אותה הכתובת שהם סיפקו... ובמידה ואין שינוי בסטטוס המשלוח(=נמסר לנמען) לא אוכל לקבל את כספי.

למעלה