בעיה עם החבר

secretlife

New member
בעיה עם החבר

שלום, אני וחבר שלי כבר כמעט שנתיים ביחד. כל מה שהוא אוהב אני עושה לו גם אם זה לא נראה לי. אבל הוא עדיין לא מוכן לעשות לי נעים עם הלשון במקום האינטימי שלי. אני יודעת שהוא עשה את זה למישהי שהיה איתה בערך פעמיים ולחברה הקודמת שלו שהיה איתה בערך 3 חודשים רק. זה פוגע שהוא לא עושה לי גם. הוא אמר לי לקנות סבון אינטימי ואז יעשה את זה. נסענו לחופש לכמה ימים קניתי ,הכנתי את עצמי אבל כמובן שהוא לא עשה לי את זה. הוא אמר שזה צריך לבוא לא בלחץ וזה נכון אבל תבינו שאחרי כמעת שנתיים ביחד זה פוגע עוד שאני יודעת שלא היה לו בעיה לעשות את זה לאחרות. מה אתם חושבים על זה? תודה

zukik

New member
אולי

יש שם משהוא שמרתיע אותו ? כמו ריח או טעם לא נעים ?? דברי איתו ותשאלי ותהיי מוכנה לשמוע משהוא כמו "יש לך ריח לא טוב" אני מאמין שאם תדברו בפתיחות בסוף תוכלו לפתור את הבעייה

secretlife

New member
קניתי את הסבון הזה

שהוא ביקש שיעשה ריח טוב. השתמשתי בזה בטיול כי הייתי בטוחה שהוא יעשה את זה אבל הוא אפילו לא ניסה. וזה פוגע. אני לא מבינה למה לא הוא לא מוכן ולאחרות שהוא בקושי היה איתם בקשר הוא כן היה מוכן.

bulb

New member
קשה באימונים - קל בקרב

קני לו את ערכת ההתנסות הבאה. להשיג במגוון טעמים: (eastern (extra salt), PMS (with tomato sauce), and natural (with dandruff בון אפטיט! ולשואלת: יש מספר דרכי פעולה אפשריות. את יכולה להטיל סנקציות: אתה לא עושה לי? אין בעיה, רק תשכח מעינוגי חך. לא מומלץ. את יכולה לדבר איתו ולנסות לרדת לשורש הבעיה. או למצוא מישהו שישמח לשרבב לשונו אל בין הקפלים.

בעיה לא נעימה

קודם כל נסי לדבר איתו ולהבין ממה נובעת הבעיה. האם זו בעיה אישית איתך או שיש לו בעיה עקרונית עם הנושא. אם זה לא יעזור נסי את אחד משני הפתרונות הבאים: פתרון בנימה חיובי:ת הציעי למרוח שם דברים כמו דבש או ממרח שוקולד ואפילו לפזר סוכריות מתפוצצות (ומנסיון - גם לך זה יתן תחושה מעניינת). פתרון בנימה שלילית: תפסיקי לעשות דברים שנעימים לו. בהצלחה!

פתרונות מוזרים

זה כמו לאכול שוקולד או דבש במיץ סרדינים אבל אהבתי את הסוכריות הקופצות - אני רץ לפיצוציה לקנות

קצת נסחפת בנושא הסרדינים

אלא אם אתה חובב נשים נטולות מקלחת, שתחביבן העיקרי הוא לגדל פטריות בין הרגליים.

מחמאה ענקית קיבלת

יש גברים, תאמיני או לא, שרואים במין אוראלי עניין מופקר, כמעט זנותי - משהו שאשה מכובדת, רצינית לא אמורה לרצות. הם יעניקו אותו בשמחה לאיזה שרמוטה שאספו מהרחוב אבל מזוגתם לנצח ואם ילדיהם לעתיד הם מצפים לסטנדרטים אחרים. תנסי לברר איתו בעדינות אם זה המצב.

הפקרות ?

אני מציעה שהעובד הסוציאלי שמתארח בפורום יטפל הצהרה התמוהה הזאת שלך.

בובזמן

New member
ייתכן וזה באמת נובע מכבוד.

אני למשל לא מסכימה לעשות דברים מסויימים בו בזמן שהוא מבחינתו רוצה ומסוגל להכל.זאת באמת יכולה להיות הסיבה,ושנית-מאד יכול להיות שזה לא נעים לו שם לכל אחת יש ריח והפרשות משלה כך שהשאלה המתבקשת היא,האם הוא עשה לך את זה בעבר?

bulb

New member
מצד שני, לפעמים אנחנו מוכנים לעשות עבור

בן או בת הזוג דברים שלא בהכרח נוח לנו איתם, כי אנחנו יודעים שהם אוהבים את זה. לא מדובר בפשרה, אלא בבחירה מודעת ובאהבה. נכון שנדיר שלשני הצדדים יש את אותו הטעם בדיוק באותם הדברים, אבל אני נחרד רק המהחשבה שיכולה להיות מישהי כמוני (; לענין הטעם והריח: לעשות סקס אחרי המקלחת יכול לפתור את הבעיה (אפשר להתחיל במקלחת עצמה, אם אין סבלנות).

בובזמן

New member
זה לא תמיד פותר בעיות,

היות שזה נובע ממקור פנימי,לא מחייב שזה בכלל יכול להשתנות,כנראה שתאלצי לוותר על זה או לחילופין לא לצפות ואם הוא אוהב ביום מן הימים זה יקרה.או שלא../tapuzforum/images/emo8.gifלא כולם מעיזים להנעים באופן הזה לכולן,תנסי להנות מכל השאר בנתיים.

בובזמן

New member
רק השאלה הנשאלת היא:

האם אחד מבני הזוג אמורים לסבול(אם יש משהו שהוא לא נעים במיוחד)על מנת למנוע איי נעימיות ולמען האהבה?או שמותר להשאר באהבות הישנות ואז האהבה של אותו בן הזוג יותר גדולה מעצם הידיעה שלא עשיתי משהו שהוא לא נעים לי בכדי להנעים לשני./tapuzforum/images/emo178.gif

bulb

New member
את אותה השאלה ניתן להכליל על כל נושא בזוגיות

ביקור אצל ההורים של החברה נחשב כסבל? האם האוכל השרוף שאני מכין נחשב כמשהו לא נעים במיוחד? (טוב, זו כבר שאלה רטורית).

secretlife

New member
גם אחרי מקלחת הוא לא עושה.

גם תאמינו לי זה לא עניין של כבוד למה שהוא לא עושה לי את זה. גם לו אין תמיד ריח טוב אבל בגלל שהוא מאד אוהב דברים מסויימים אני עושה למרות שאני לא אוהבת את זה. אני יודעת כמה שזה חשוב לו והוא אוהב את זה אז אני מתפשרת. אני חושבת שגם הוא יכול להתפשר. אני לא מבקשת אחרי שאני מזיעה ובאמת יש ריח לא נעים שהוא יעשה את זה אבל אחרי מקלחת למשל שאני נקיה הוא גם לא מוכן. מה אני יגיד לכם לא חשבתי שזה יציק לי כל כך אבל זה כן. לא יודעת למה אבל זה מאד פוגע בי.

בובזמן

New member
כנראה שהוא עדיין לא מעריך אותך דיו!

תפסיקי להתפשר אל תענגי אותו אם לא נעים לך ואז הוא ירצה מאד לקבל ודרך אגב `ישלם` ואם גמ זה לא עובד דברי איתו ברחל בתך הקטנה!ב ה צלחה!

אטיוד5

Active member
תיראי, לפעמים ...

מצטברת ג'יפה צהובה כזאת בתוך האוזן, לא טעים. --- אולי הוא זוכר איזה טעם לא הכי מפעם קודמת. אולי הוא חושב שלא מכבודו או כבודך (הוא דפוק) אולי הוא אגואיסט ברמות. אולי זה לא מחרמן אותו (ואז נשאלת השאלה מה כן) אולי הוא סתם טמבל. ומה שכן, אם זה פשוט לא לרוחו ובשבילך זה חשוב אז עושים מה שורדה אומרת. אל תוותרי! זה בפרוש מצב של ייהרג ובל ייגמר!

הזוייה

New member
מקום ליהנות מסקס אחר

את מדגישה בעייתיות שאי אפשר להכריח את בן הזוג לממש אותה. גם אני בגיל ארבע אכלתי שוקולד והיום אני שונאת שוקולד, וגם גלידה, וגם תפוחי-אדמה, וגם.. טוב אני עוף מוזר. את מזכירה לי כשהייתי בבית ספר ונכשלתי בבחינה, באתי הביתה ואמרתי לאימא שלי כדי שלא תכעס: אבל כולם נכשלו. אז זה לא מעניין מה עשו או מה קרה לאחרים. הן כבר לא עם הבחור שלך ויכול להיות שגם סתם נתנו לך אינפורמציה כדי לגרום לך לקנא או להרגיש רע (חסר נשמות טובות). אין הרבה מה לדון פה, אם הוא ירצה זה יבוא מרצונו תוך כדי האקט. שנתיים שלמות ביחיד- אז תביני שזה לא כּוֹס התה שלו. ביחסי מין ובזוגיות אם יש דבר אחד שאסור לעשות, זה פעולה שגורמת רק לצד אחד הנאה והשני מרגיש מנוצל. יחסים הם דבר שנשען על הדדיות. אני נתקלת בהרבה בנות שמכריחות את עצמן לעשות דברים שגורמים להן גועל או אי נוחות רק בשביל לתת לגבר שלהן שחלילה לא יברח להן כי הן מבצעות ביסודיות ובנחישות את הבקשות שלו. ובכך הן הופכות להיות שבויות וגם הארוטיות מתפוגגת. אז יקירתי- את כל החיים תסבלי אם תמשיכי ככה. הגיע הזמן שתעשי מה שנעים לך וירצה גם אותו ולא תעמידי פנים. נ.ב את אשמה ביג טיים, לימדת אותו לאורך הזוגיות שלכן שאת מוותרת על עונג ומתנחמת במשהו שמטלטל את האורגזמה שלך באופן מזערי. ככה הוא הבין שאין לו במה להשקיע יותר מידי והתסיסה והיצירתיות בתשוקה שלו ולהראות מאמץ כדי לענג אותך התמוסס. ועכשיו- לך תבנה מדינה.

למעלה