בעיה עם החברה..

LioR113

New member
בעיה עם החברה..

שלום רב...פעם ראשונה שאני משאיר פה הודעה. אז ככה,אני בן 22 וחצי וחברתי (אם אפשר לקרוא לך ככה)19 וחצי. אי מכיר אותה פחות מחודש. הקשר שלנו התחיל ממין,לא שכבנו,הכרתי אותה יצאנו ובסוף הערב מצאתי את עצמי יורד לה. מה שמוזר לי שהיא טוענת שהיא בתולה,יש לה "פחד" לראות\לגעת באבר מיני,אין לה בעיה לגעת בו על המכנס לעומת זאת,אני די מרגיש מנוצל מכל הסיפור,היא חשובה לי. אבל מה אני אמור לעשות ואיך להתמודד עם פחדים כאלה? אני לא לוחץ עליה. אבל זה מוזר לי..אשמח לקבל עזרה פה אנשים :) בתודה מראש,ליאור.

blue4u2

New member
ליאור האמיץ והנשמע מבולבל קצת../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

לא ברורה לי כ"כ שאלתך....ובכל זאת אנסה להבהיר כאן את עמדתי ולעזור לך.... האם אתה לא מאמין לה שהיא בתולה - כתבת "מוזר לי שהיא טוענת שהיא בתולה"?????? למה אתה מרגיש מנוצל כי ירדת לה והיא לא ירדה לך????? למה יש לך בעיה עם זה????? אולי כל הקטע הזה של המין היה לה מהיר מדי ופשוט היא לא חשה בנוח להגיד לך את זה והכל איכשהו נכפה עליה?????? אתה אומר שאתם מכירים פחות מחודש....זה זמן קצר יחסית כדי ישר לקפוץ למיטה בתנוחות מהסרטים, אתה לא חושב?????? האם אתה מרגיש שאתה נמשך אליה???? אם כן, אתה אולי ממהר מדי ואין צורך להגיע למין מלא, אלא קודם לבלות יחד, להכיר, לדבר, להתנשק, להתגפף, להתמזמז ולאט לאט להגיע לזה...למה אתה לחוץ?????!!!!!! החיים לפניכם
, אתם צעירים והכל יכול להיות יפה ונעים יותר אם לא יהיה לחץ מצד שניכם. זה די טבעי שהיא עוד "פוחדת" מכל זה, היא צעירה וכנראה שעדיין לא חוותה את הנושא ואולי אתה בכלל החבר הראשון שלה
, לא? שווה שתלמדו להכיר זה את זו קודם ויחד תגלו את המין. לא כדאי שתרגיש מנוצל/לא נוח גם אם אתה "נותן" ובשלב זה לא ממש "מקבל", אני מאמינה שזה יבוא עם הזמן, כל עוד תתאהבו ותהיה משיכה הדדית
. גם תוך כדי הקשר, תוכלו להכיר ולהיפתח זה בפני זו ואפילו לדבר על מין ועל התחושות/החוויות של כל אחד מכם, תוכל להבין מה היא אוהבת יותר ומה פחות, וכנ"ל אתה תוכל לשתף אותה בכך... מקווה שהצלחתי להבהיר לך את המצב ואולי אם תענה על חלק מהשאלות כאן, אוכל לעזור יותר, כמובן שיהיו כאן עוד תגובות, אבל בינתיים, מאחלת לך בהצלחה ואם היא באמת חשובה לך ואפילו היית רוצה שתהיו חברים ותתחילו קשר בריא...בלי לחץץץץץץץץץ
- זה הכי חשוב
.

LioR113

New member
../images/Emo163.gifהיי שוב

אז ככה..האמת רציתי מאוד להכיר אותה בתור בנאדם,לדעת מי היא,כמו בכעל קשר "רגיל". היא הזמינה אותה אליי...רצתה מסאג'...ומשם דחפה אותי לרדת לה. זה הטריד אותי מה שקרב,כי אני לא מחפש סטוצים בחיים שלי. אני בחור נחמד שמחפש משהו רציני דווקא. די הייתי מוטרד..שאלתי אם היה לה עוד קשרים כאלה,כי זה לא היה חד פעמי. אמרה לי שהיו לה הרבה סטוצים. אני לא אוהב בנות כאלה ואז היא אמרה לי שהיא מחפשת משהו רציני...שאלתי את עצמי אז למה היא מתחילה קשר בצורה כזו.. בכל מקרה,בקשר לשאלה על בתולין...רציתי לדעת אם אחריי שאני מחדיר אצבע אחת,זה הגיוני שהבחורה בתולה..? לא יודע בקשר לזה,הייתי עם נשים מתוכם אחת היתה בתולה ואיתה הייתי בקשר 3 שנים,איתה הייתי בתול וחסר ניסיון אז אני לא יודע. אני מאוד נמשך לבחורה הזו.אבל מוזר לי כי אני מרגיש מנוצל,כי כל הזמןן היא רוצה. אז אני די מתוסבך פה,עד עכשיו אמרו לי להיפרד ממנה כי היא מנצלת אותי. אשמח לדעת...תודה רבה מראש!

blue4u2

New member
אתה באמת נשמע מאוד מבולבל....

וכדאי שתעשה לעצמך קצת סדר בדברים. הדבר הכי פשוט הוא לבקש ממנה להגיע לשיחה רצינית איתך, בלי משחקים ושטויות ולהסביר לה פשוט שאתה רוצה קשר רציני ולא מעוניין בסטוצים, תשאל אותה ותבקש ממנה רצינות ובגרות בעניין כי אחרת לא עשיתם שום דבר.... אני לא בטוחה שהיא מנצלת אותך (מי אמר לך את זה אגב??????), אתה פשוט צריך לפקוח עיניים ולא להיגרר אחרי דברים שאתה לא מעוניין. אם יצא שתיפגשו שוב, אל תסכים מיד לעשות לה מסג'/לרדת לה אם זה לא מה שאתה רוצה וכך לא תרגיש מנוצל, אלא כמו שציינתי קודם, תנסה לדבר איתה ולבחון את יושרה/כנותה/רצינותה ביחסים עימך. לגבי הבתולין, זה שהחדרת לה אצבע לא אומר שהיא כבר לא בתולה, הכל תלוי אם האצבע חדרה מבעד לקרום הבתולין או לא.... אל תילחץ, רק נסה לדבר איתה ותעדכן כאן בהמשך

LioR113

New member
היי שוב...

אמממ...יש לי שאלה כללית לגבי הקרום הבתולין הזה... איפה הוא נמצא? עובי של אצבע ממוצעת עלול לקרוע אותו? החדרה מלאה של אצבע לא מספיקה לקרוע אותו? בתודה מראש...

חתולבל

New member
קרום הבתולין

נמצא בפתח הנרתיק. ישנם סוגים שונים של הקרום, מצרפת לך קישור בעניין. בעיקרון, גם אצבע ממוצעת עלולה לקרוע אותו, תלוי בסוג הקרום ותלוי במה עושים עם האצבע
. אבל בדרך כלל הקרום לא נקרע לחלוטין, אפילו לא ביחסי מין מלאים - הוא נקרע לגמרי רק בלידה הראשונה...

חתולבל

New member
ופתאום אני רואה שעידן היקר ענה על

אותה שאלה כמעט שתי שאלות למטה...

hadas75

New member
תדבר איתה...

היי אתה שוכח שבקשר טוב אמור הזוג לשוחח על מה שמפריע גם אם רק היכרתם... אתה פשוט מאוד צריך לעשות רק מה שאתה שלם איתו אל תרד לה אם היא רק דורשת את זה ולך לא בא, אם היא לא רוצה/מוכנה לעשות לך "נעים" תסביר לה שגם לך יש ציפיות אבל אל תלחץ...

למעלה