בעיה עם הוספת הודעה

adi(-:

New member
בעיה עם הוספת הודעה

שלחתי אתמול תגובה להודעה בפורום צילום. התגובה שלי הופיעה ברשימת ההודעות בתחתית הכרטיס האישי, אבל היא לא הופיעה בפורום. ניסיתי להכנס לכרטיס האישי וללחוץ על העיגול הכחול שמימינה כדי לפתוח את הדיון בפורום שאליו היא התוספה ולא הצלחתי. נסיון נוסף לכתוב מחדש את ההודעה באותו מקום עבד. זאת לא הפעם הראשונה שנתקלתי בבעיה זו. צרפתי לינקים להודעה שנעלמה מהפורום והופיעה רק בכרטיס האישי ולהודעה שהצלחתי לשלוח בנסיון חוזר. תודה, עדי

sunset*

New member
../images/Emo26.gif

לפני מספר ימים הנושא עלה כאן... מפלצת ההודעות, ואני חושבת שזאת הבעיה: מפלצת ההודעות... "מפלצת" האורבת לאנשים ששולחים הודעות ומעלימה אותן רגע לפני שהן עולות לפורום... מה שרואה שולח ההודעה הוא שההודעה שרשם מופיעה בכרטיס האישי שלו, אך לא בפורום... וגם זה לא תמיד. כבר קרו מקרים בעבר שההודעה נעלמה לחלוטין. ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ למשל... אם מפלצת ההודעות היתה מסתובבת עכשיו... הודעת התגובה שאני מעלה לך היתה נעלמת לאחר שהיית לוחצת על "שלח"....ולא היתה מופיעה בפורום. לעיתים, אם ההודעה מאוד ארוכה, ועוברים את מגבלת התויים, קרה לי כמה פעמים בעבר.. שלא קיבלתי אזהרה... ואז ההודעה שכתבתי... נעלמה לחלוטין. לכן... כדאי הרבה פעמים, בייחוד כשכותבים הודעות ארוכות לעשות שמירה של התוכן שנכתב בהודעה...בWord או מעבד תמלילים אחר...כי לא תמיד ניתן לשחזר...

adi(-:

New member
ומישהו מטפל ב ../images/Emo15.gif הזה ?

ok, שמחה לשמוע שהבעיה מוכרת לכם ושאפילו נתתם לה שם חיבה. אבל מישהו מתפוז בכלל עוקב אחרי הבאגים האלו ומנסה לתקן אותם ??????? וההודעה שנעלמה לי לא היתה ארוכה, בסה"כ 2-3 שורות, לא הוספתי לה קובץ ולהבדיל ממה שרשום בלינק שבתשובה שלך הפורום שאליו נשלחה ההודעה הוא פורום ותיק בתפוז ואני לא משתמשת חדשה. עדי

דRדכוסי

New member
../images/Emo26.gif

תפוז כל הזמן מנסים לשפר ולתקן את המערכת (כולל באגים) ו"מפלצת ההודעות" לא מופיעה רק בפורומים חדשים ולא רק במשתמשים חדשים ולא רק בהודעות ארוכות אלא בעיקר במקרים הנ"ל

sunset*

New member
../images/Emo26.gif

אין קשר לאורך ההודעה שנעלמת. מאחר והבעיה ידועה, רצוי כשכותבים תגובה ארוכה לשמור אותה במסמך טקסט לפני שלוחצים על "שלח", כי לא תמיד ניתן לשחזר. וזה על מנת להקדים תרופה.... הלינק בהודעה שצרפתי הוא למילון המונחים שנותן הסבר קצר על הבעיה, ומצאתי לנכון להרחיב מעבר לכתוב במילון המונחים. בתפוז מודעים לנושא, ופועלים באופן שוטף לשיפור ועידכון.

למעלה