בעיה עם הדיסק הקשיח...

adam1985

New member
בעיה עם הדיסק הקשיח...

יותר נכון אני שואל האם יש בעיה עם הדיסק הקשיח... העיניין הוא כזה יש לי N100 3000 של לנובו (שדרך אגב אני מרוצה ממנו מאוד) ויש לי דיסק של 80 (או 90) ג'יגה הבעיה היא שאין לי ממש דברים שלי על המחשב (מבחינת קבצים כמו שירים או סרטים) ובכל זאת כמו שניתן לראות בתמונות המקום הולך ונגמר... תמונה ראשונה פשוט הלכתי לC ועשיתי מהאפיינים על כל הקבצים ששם תמונה שניה עשיתי מאפיינים על C עצמו תמונה שלישית בדקתי מה גודל הדיסק שלי האם אתם יודעים להסביר לי את התופעה?

bar666xp

New member
תבדוק מה מותקן..

כניראה הרבה תוכנות ו/או תוכנות התופסות הרבה מקום בדיסק... התפוסה היא של מעל ל60G כניראה יש את WINDOWS ואת סיפרית ההתקנה {כדי שלא תדרש להכניס CD WINDOWS}... זה לא קשור למחיצה הנסטרת {שהיא עוד איזה 15-20G}... אני לא יתפלא אם רוב המקום תפוס ע"י ""גיבוי"" {חסר תועלת לדעתי} שנשאלת אם לעשות אותו לחצת כן {לא מבין מה טוב גיבוי שנשאר על אותו הדיסק הקשיח?}.

adam1985

New member
לא יודע לגבי התיקייה הנסתרת

ויש להניח שאם משאלתי האם לגבות אז לחצתי כן... יש דרך להגיע אל הגיבוי ולמחוק אותו? בתמונה אתה יכול לראות את כל מה שמופיע לי בהתקנה/הסרה...

bar666xp

New member
תיראה ראיתי שם לדוגמה את הIMAGE

אקרוס טרו אימיג' {או משהו כזה אגב אני מעוד אוהד אותה} בדוק לאן היא מבצעת את הגיבוי IMAGE לדוגמה.. המלצה פנה לשירות לנובו הם ידריכו אותך איפה איך ומה לעשות כדי למחוק את הגיבוי ולבטל את המשך הגיבוי.. או עשה חיפוש בפורום YOSSXP {מנהל מוצר בלנובו אגב} ענה על כך בעבר בפורום למשהו.

adam1985

New member
אז ככה...

אני פתרתי לי את הבעיה... אני אכתוב למטה את הפתרון... את התוכנה שהזכרת התקנתי רק אתמול בהמלצה של חבר, לא יצא לי עדיין להשתמש בה... תודה לך על העזרה!!

Jan22

New member
לפני הכל

לך לC ,תעשה קונטרול A (אם הוא שואל משהו ,תעשה OKAY) ,ואז תעשה PROPERTIES .

adam1985

New member
לא הבנתי בדיוק מה שאתה מבקש...

אתה בעצם מביא אותי לתמונה מספר 1 לא?

q a z 7

New member
גם לי זה קרה. זה נובע מתוכנת

הסיסטם רסטור. תתקשר לתמיכה ותבקש שמישהו ידריך אותך לגבי איך מגבילים את התוכנה הזו (היא שומרת את כל המידע לצרכי גיבוי במחיצה נסתרת). אני כבר לא זוכר איך בדיוק עושים את זה אבל זה פרוצדורה של 2 דקות.

adam1985

New member
מניסיון עם התמיכה שלהם הם באמת עוזרים...

אבל אני ישאיר את זה כאפשרות אחרונה, רק אם לא ילך לבד, זאת אומרת בעזרתכם האדיבה
הסיסטם רסטור זאת תוכנה רגילה על המחשב? או שזה שייך לווינדוס?

ali052

New member
שאלה שמענינת אותי.....

ראיתי שמותקן אצלך במחשב הנייד GTA5 SAN ANDEES רציתי לדעת איך המשחק מתפקד על מחשב כמו שלך ? תודה!

RoyBO

New member
סאן אנדראס הוא משחק ישן- ירוץ על כל מחשב

שתקנה היום.

RoyBO

New member
הכוונה לכל מחשב עם כרטיס מסך עם זיכרון עצמאי.

adam1985

New member
בקשר לGTA5

המשחק הולך חלק ממש ואפילו לא הייתי צריך להוריד את ההגדרות... יש לי 1.83 בשיטת הליבה הכפולה, 1 ג'יגה זיכרון וג'יפורס גו עם 512 זיכרון...

adam1985

New member
אופס ברח לי...

ללכת לRescue and Recovery שנמצא בתיקיית כלים של לנובו בחלון שנפתח ללכת לסרגל כלים למעלה ולבחור בADVANCED ואז בDELET BACKUPS ואז לסמן ב-ווי את הגיבויים שרוצים למחוק ,ללחוץ על DELET ואז לאשר... מחקתי ככה 30 ג'יגה (שזה שני גיבויים בלבד) יש עוד 25 ג'יגה שלא מחקתי כי אני רוצה לעבור אליו בהזדמנות ולבדוק אם יש משהו שאני צריך משם... וכמובן שביטלתי את העידכון האוטומטי ואני יקנה דיסק חיצוני ואז יעדכן מחדש את ההגדרות השונות... תודה רבה לכולכם על העזרה!!!

למעלה