בעיה עם האנג'ל קר

happy

New member
בעיה עם האנג'ל קר

יש לנו אנג'ל קר (בודק נשימות). אנחנו מפעילים אותו כשליהי ישנה. עד לפני שבוע הוא עבד מעולה. משבוע שעבר הוא מצפצף ללא סיבה איזה 5 פעמים בלילה. ליהי בלילה זזה בכל המיטה והיא הכי אוהבת לישון שהיא כולה על הסורג של המיטה. היא מחבקת את המיטה מבחוץ ואז היא כנראה מחוץ לטווח של האנג'ל קר והוא מצפצף. ביום שבת ב 4 בבוקר פשוט סגרתי אותו. וכמובן שמאז אני לא ישנתי כי כל כמה דקות קמתי לוודא שליהי נושמת. משהיא נתקלה בבעיה דומה? דרך אגב ליהי בת 7.5 חודשים.

טאניוש

New member
אני הפסקתי להפעיל

לאון עושה בדיוק אותו תרגיל. את יכולה לשחק עם הרגישות של המכשיר (תבדקי בהורעות הפעלה), אבל אז הוא יקלוט חוץ מתנועות הילדה גם כל מני תנועות לא שייכות (כמו רוח מהחלון).

ariane

New member
לשנות את הרגישות של המחשיר

אצלינו זה על רגישות הכי גבועה, כמובן שעושים בדיקות, מורידים אותה מהמיטה ובודקים אם זה מצפצף. כשהעברנו אותה לחדר שלה התריסים של המזגן היו מכוונים על המיטה והבייבי סנס קלט את הרוח של המזגן ולא ציפצף כשהיינו עושים בדיקה. עכשיו הכל בסדר. זה כל כך רגיש שעדן יכולה לטייל בכל המיטה שלה וזה תמיד יקלוט תנוע. זה מפסיק אפילו כשרק נוגעים בסורגים של המיטה. אבל כל הזמן עושים בדיקות שזה מזהה כשעדן לא במיטה וזה עובד.

happy

New member
אריאן שיא הרגישות זה ב 5

או שב 1. כי אצלנו זה על 5 ועדין מצפצף סתם כשליהי ישנה על הצד של המיטה צמוד לסורגים.

ariane

New member
זה 5

זה מאוד מוזר, אולי משהו בחוטים השתבש לך? זה מחובר טוב? אם כן אולי משהו התקלקל וכדאי לבדוק אם יש לך עוד אחראיות.

happy

New member
משהו עם החוטים זה הגיוני

ליהי גילתה את החוטים האלו לפני כמה ימים והיא מושכת אותם בכל הכוח. מחר בבוקר אני אקפוץ לשילב ואדרוש חדש נראה מה הם יגידו לי. תודה רבה על העזרה.

למעלה