בעיה עם דוח

א ו ר ח ת

New member
בעיה עם דוח

אני עושה דוח שהוא הצעת מחיר , השדות הם שם פריט ו תאור ואם פריט מסויים לא מופיע בהצעה אז התאור שלו ריק וזה לא יפה (הכל זה תיבות משולבות , הדוח מקבל את הנתונים משאילתה), אני רוצה לכווץ את הפירוט אבל הוא לא מוכן לעשות את זה כי זה תיבת רשימה , אולי מישהו יודע איך יוצרים את הפירוט כולו ב VBA לבדוק בלולאה את המשתנים אם הם ריקים לא להציג אותם ואת התווית של השם שלהם אם יש תאור אז להציג אותם ולתת להם מיקום רציף אחד מיתחת לשני ? שאלה ארוכה אה טוב זו הבעיה :)

bugg

New member
לא ממש הבנתי

תוכלי לתת SCREEN SHOT? מה שכן, אני חושב שאירוע בעת עיצוב יכול לעזור לך.

א ו ר ח ת

New member
אז ככה ....

גם אני חושבת שהאירוע בעת עיצוב יעזור .. אבל רק מה לשים בוא :) אני רוצה שהוא לא יציג את התויות ואת השדות טקסט של שדות שהם ריקים למשל: הצעה: עכבר: לוגיטק מסך: סוני מקלדת: זיכרון: 128 הבחור שמקבל את הצעה לא רוצה מקלדת אז אני רוצה שהדוח יופיע ככה הצעה: עכבר: לוגיטק מסך: סוני זיכרון: 128 שהפקד יהיה בלתי נראה אבל גם יצטמצם הרווח (ניסיתי עם השיטה של כיווץ לא הולך לי ) מקווה שזה יותר טוב עכשיו

yaron881

New member
לדעתי כדאי לך לבסס את הדוח

על שאילתה, ובשאילתה עצמה תדאגי לט להראות את השדות שאין להם תיאור

bugg

New member
הממ....

הבנתי... כשאמרת שניסית כיווץ, התכוונת שניסית לכווץ את הפקדים? אם כן (אם כבר מדברים על כיווץ) תנסי להסתיר אותם ולתת ערך TRUE למאפיין של מקטע הפירוט שנקרא - אם זכרוני אינו מטעה אותי - יכול להתכווץ. ואם גם זה לא עובד, אז אפשר לנסות לקבוע באירוע את גובה מקטע הפירוט ע"י:
פירוט.Height = TextBox1.Height + TextBox2.Height + ...​

למעלה