בעיה עם בן זוגי

niva99

New member
מקרה קלאסי של סינדרום האשה המוכה

סופגת וסופגת ולמרות שיודעת שזו לא הדרך - ממשיכה להיות מרותקת ולא עושה את הדרך המתבקשת החוצה כדי לקטוע את רצף האלימות.

סטנגה Joe

New member
קודם כל

נראה שיש לך בן זוג מעט ילדותי.
שנית, נראה שהוא מקנא בתשומת הלב שאת מעניקה למשפחתך, כנראה על חשבונו - לפחות לדעתו.
נסי את הקטע הזה.
להעניק לו הרבהיותר תשומת לב.
אם זה לא העניין וזה לא עוזר .... נראה לי שכדאי לך לחשוב ברצינות על פרידה מבחור שהוא ילדותי ברמות כאלה.

מסובכת

New member
מרבית הגברים הם כמו שתיארת

מחפשים מה שהם רוצים - ומשאירים אחריהם בלגן, וכן במטלות
כמעט לא תפגשי גבר שיווני, יוזם-נדיר מאוד למצוא.
יש שונים, אבל מאוד נדיר, כי אותו שאוהב סדר יכול להיות ברמה כפייתית
שגם על זה יתפתח ריב. כי בן אדם נורמלי שאוהב סדר וניקיון יתפנה כאשר יש יכולת פיזית ונוחות.

אז אני אתייחס לקטע של הפחד שלך...
הסיפור שלך דומה לשלי, מבלגן אחריו וכן אין יוזמה עצמית, צריך תזכורת.
השוני הוא שאם אני מעירה - אז ברור שהוא מסדר אחריו, וכן שאם ארצה ללכת - אלך בהזדמנות הראשונה...

אבל, בקטע הזה של עצמאות תלוי בך. להשתנות הוא לא ישתנה.
ואם זה שאת רוקדת לפי החליל שלו אומר לו בעצם שהוא יכול לעשות ולהתנהג איך שהוא ירצה (מה שאצלי לא יקרה אם כל הכבוד לאי היוזמה שקיימת).

זה תלוי בך. אך ורק בך לעשות שמצב כזה של זלזול לא יקרה.
זה תלוי בך איך את רוצה שגבר יתייחס אלייך.
כפי שציינתי, במעט מזכיר בן זוגך את שלי, אבל מי שמפחד מפירוק זה הוא - לא אני.

אם כל הכבוד לאהבה, קודם כל את צריכה להבטיח שאת אהובה ומוערכת, ואז אחר כך לחשוב לכיוון שלו גם במידה ויש הדדיות.

את רק תסבלי בקשר הזה. אם חשוב לך חייך וחיי ביתך - אז תחליטי בצורה כזו שהחיים יהיו בהישג ידייך - ולא בידי מישהו אחר שלא אוהב אלא אוהב להתעלל.

עיצה שלי:
אם כל כך רוצה להתחיל את החיים שלך אז זה לברר עם עו״ס איפה יש מקלט לנשים מוכנת וללכת אם הבת שלך ושם במקום אחד מאוגד כל המקצועות על מנת לסדר את החיים, בלי פחד.
יכוונו אותך ויעזרו לך, והוא לא ימצא אותך.

החלטה שלך
בהצלחה

lital10000

New member
את מגזימה קצת...

רוב הגברים לא יוזמים, אבל כן משתתפים במטלות הבית.

הגבר שלך קצת חריג בכך שאמו מעודדת אותו "להיות גבר" ולא להשתתף. זה לא ככה אצל רוב הגברים.

אני לא יודעת להגיד לך אם ברוב הבתים שאני מכירה (במשפחות משכילות) יש שיוויון מלא במטלות הבית, כי קשה לי לדעת, אבל הדור שלנו הרבה יותר שיוויוני מדור הורינו, ועל כך אני חותמת לך.

בעיה עם בן זוג

מיקי
העלית פה כמה נושאים , בעלך מרגיש מאוים ע"י המשפחה שלך .
זה יכול להיות מכמה סיבות . זה דבר ששווה בדיקה מכיוון שחבל לוותר על זוגיות של כ"כ הרבה שנים . לגבי הילדה כרגע היא עוד קטנה ואני בתור אמא מבינה למה את מתכוונת עם היסוסים לגבי הגנים הענין הוא שהיא עדיין קטנה מה שיותר חשוב להתמקד בו זה הזוגיות שלכם מכיוון שהזוגיות שלנו בתור הוריןם משפיעה עמוקות על ילדנו בעתיד . זוגיות של הורים זה הביטחון של הילדים . ולכן נורא חשוב שתטפלו בה .
אני רואה שאת רוצה ללכת ליעוץ זוגי זה בהחלט יכול לעזור ולשנות את המצב .
מאחלת לך המון בהצלחה .
ובכל שאלה את מוזמנת לפנות ולשאול אותי .

גבר אלים

מיקי שלום, כמה שלא תנסי להתעלם ממה שקורה, בן הזוג הזה מעוניין לבודד אותך מבני משפחתך וכך יוכל לעשות איתך מה שיתחשק לו. לא כדאי לחשוף אותך ואת הבת למצב כזה. מהרי לטיפול כל עוד את יכולה. בהצלחה. חיה ולטון

למעלה