בעיה עם בן הזוג

leafor

New member
בעיה עם בן הזוג

שלום לכולם
אני חדשה לגמרי פה. חיפשתי מקום שבו אוכל לקבל עצות ואולי גם לעזור.
אני גרה עם בן זוג, ואני לא יודעת בדיוק איפה הבעיה.
אנחנו מכירים המון זמן וחברים די טובים, כשהכל בסדר. אבל פתאום הוא מתרחק, מגלה איזו מין אדישות כזו. לפעמים גם הולך לישון בחדר אחר.
כאשר אני מדברת איתו על זה הוא טוען שהוא לא רוצה לעזוב אותי, שהוא לא אדיש ושהוא אוהב אותי.
אני לא מבינה מה קורה ואיך אני אמורה להתמודד עם זה. אני לא אוהבת את המצב כמו שהוא היום. הצב משתפר קצת אחרי שיחה ושוב זה חוזר, תקופות ארוכות של יובש.
האם מישהו מכיר מצבים כאלה?
אשמח לכל דעה שתוכל לעזור לי להבין.

chenby

New member
פעם הבאה

שתראי שהוא הולך לישון בחדר אחר תשאלי למה הוא לא ישן אתך..
ומניסיון אני חושבת, אם מגיע מצב בזוגיות שיותר רע לך מטוב לך, זה סימן שכנראה הזוגיות הזו נגמרה, ולא בכל מחיר צריך להמשיך אותה.
אבל תקשורת קודם כל. תשאלי ותקשיבי גם אם זה משהו שלא קל לך לשמוע, אל תראי את הפגיעה שלך, אלא תקשיבי לצרכים שלו, אם את יכולה למלא אותם, אחלה תעשי את זה.

מריוס זכריה

Member
מנהל
זוגיות זה כמו קומקום חשמלי

עם הזמן מצטברת אבנית.

אפשר כמובן לנקות בשוטף, אבל זה די מעייף, כי זה כל הזמן מצטבר שוב.
וכשיש אבנית העסק מתחיל לחרוק.

ברור שבחיים של זוג יש הרבה מתחים, וזה טבעי לגמרי. אנשים שונים מגיבים למתחים בצורות שונות. יש את אלו שמתפרצים, מתעצבנים, טורקים, שוברים. ויש את אלו שמסתגרים. מתכנסים. מספיקים לנסות. לא פותחים יותר נושא אחרי שפעם הוא התקבל רע. כנראה שהחבר שלך הוא מהסוג השני. ואולי גם את.

לגבי התוכן עצמו כמובן שאין לי מושג. זה מה שאמור לעלות בשיחות ביניכם.

עכשיו יש שתי אפשרויות: או שעדיין אפשר לדבר על זה, לנקות את הקומקום. או שכבר מאוחר מדי. בדרך כלל מגיעים לפורום, או לטיפול, כשכבר השעון עומד על 89:59 או לפעמים עשר דקות אחרי.

נסי לתקן אם אפשר.
ואולי אי אפשר.
ואלי כן אפשר.
בהצלחה.

seeyou

New member
בתור "מומחה" לקומקומים"

נכון ש"עם הזמן מצטברת אבנית."

אז אפשר להסיק מסקנה שצריכים כול פעם להחליף את הקומקום בימקות לנקות

מה שלא מבינים שכאשר אין אבנית בקומקום האבנית הנימצא במיים חודרים לגוף וגורמים לנזק לא קטן

אז מה עושים בזוגיות?
כצעירים מחליפים את הקומקום בימקום לעבוד וכאשר מזדקנים יותר ועדיין צריכים קומקום אז משפשפים יותר

מריוס זכריה

Member
מנהל
הפעם הערה על קומקומים באמת

(לא כמשל על זוגיות)

אני חושב שאתה טועה בקשר לאבנית בגוף.
כשיש אבנית בקומקום, זה בגלל שהמים מלאים במתכות, מלחים, ושער מרעין בישין. חלק נשאר על הקומקום, אבל גם לגוף חודר המון. מה שנשאר על הקומקום הוא רק חלק קטן ממה שיש.

לעומת זאת כשיש מים שלא משאירים אבנית על הקומקום, זה בגלל שהם נקיים יותר, קרי, מים מפולטרים. מנסיוני כשתיין מים (51 שנה בתחום...), גם מי ברז וגם מים מינרליים מלאים בחומרים הללו. הדבר היחדי שבאמת מנקה אלו הם הפילטרים, כשפילטר ממש טוב (מכני+פחם+ממברנה) סופח מתכות ומלחים ברמה של 80%-90%. זה הדבר היחיד שבאמת עובד. מומלץ. מאז שאני משתמש בפילטר כזה (מתחת לכיור) אין יותר אבנית במים, והטעם מצוין. צריך כמובן להחליף פילטרים פעם בשנה.

אני מציין את שם החברה. אני יכול רק לומר שזה לא אחד השמות הלוהטים בשוק, שרובם מוכרים ק'וף-ק'וף-ה'ה.

seeyou

New member
אני חושב שרוב האנשים הם "קצת" מוזרים
אבל

הבחור שלך עושה רושם שהוא בעל דרגה גבוה

"גלה איזו מין אדישות כזו. לפעמים גם הולך לישון בחדר אחר"

ממה שאני מבין זאת התקופה היפה ביותר שצעירים (גם אם הם מתקרבים לגיל 30)

עדיין לא בטוח מה הסיבות שלו

לדעתי אם הבחור חוזר על מעשיו כול כמה זמן הייתי נפרד מאדם כזה

יוסי

את כתבת:"אנחנו מכירים המון זמן
המשפטים האלו יכולים להסביר את היתנהגותו

As the couple gets tired they begin creating negative situations.
They start creating things they don't want making their lives miserable

leafor

New member
תודה על המטפורה עם הקוםקום

אהבתי.
תודה לכל הערות. נראה לי באמת בעיה בהתאמה.

סטנגה Joe

New member
משחקים משחקים

כנראה שאי אפשר להיות במערכת יחסים מבלי לשחר משחקים.
כרגע המשחק הוא כזה שאת רוצה וצריכה אותו יותר ולכן הוא מרשה לעצמו לשחק משחקים.

נסי לשחק את המשחק אחרת.
אל "תזדקקי" לו.
התעלמי מקיומו.
צאי לבלות בלעדיו.
היי אדישה אליו ותראי מה יקרה ...

למעלה