בעיה עם בחורה...

Inola

New member
בעיה עם בחורה...

היה לי איזה קטע ביני לבין אחת מהבסיס שלי... בכל מקרה, היה, נגמר, אבל סיימנו את זה כידידים, היא שאלה אם אני יצליח להתמודד עם הרגשות שלי (די הבהרתי לה מה אני מרגיש כלפיה), ואני אמרתי שכן ושאני יצליח לדכא את אותן רגשות. אנחנו עדיין בקשר ומתראים כל יום בבסיס... הבעיה היא שאני ממש לא מצליח לדכא שום רגש כלפיה ואפילו מאז שזה הסתיים אני רק רוצה אותה יותר. היא אומרת שהיא לא מוכנה לקשר ולזוגיות, ושבלי הדדיות זה לא יצליח, אני די מסכים איתה, אבל ממש קשה לי להתפשר. היא לא בחורה של משחקים, ומעריכה מאוד כנות ואמון, הבעיה היא שאני ממש לא כנה איתה בכל מה שנוגע ברגשות שלי כלפיה, מחשש שזה יהרוס הכל אם היא תדע את האמת. איך שאני רואה את זה, יש לי שתי אפשרויות: 1) לספר לה הכל, כמה אני רוצה אותה וכמה אני לא מפסיק לחשוב עליה ואז: א. אולי אני יצליח להגיע אליה. ב. אולי אני עוד פעם יפחיד אותה עם כל הקטע של קשר וזוגיות ויהרוס את קשר הידידות בינינו - ובמקרה הזה, אני פשוט ינתק איתה כל קשר, כי אני פשוט לא יוכל לדבר/לראות אותה בידיעה שהיא לא שלי. 2) לנתק איתה כל קשר כדי לא לפגוע בי או בה. * בי - אני פשוט חושב שאני לא יחזיק מעמד להיות קרוב אליה אבל לא איתה. * בה - כי זה יכאב לה אם היא תדע מה אני מרגיש כלפיה, בלי שהיא מרגישה כלפי אותו דבר ובמיוחד בגלל שזה פשוט כואב לדעת שמישהו אוהב אותך ואתה גורם לו "סבל" בגלל שהרגשות הם לכיוון אחד. אז מה אני צריך לעשות...?

Vdrums

New member
להיות ישיר אמיתי ואח"כ להיות

בוגר לגבי התגובה שלה. אל תלך מסביב, אל תשקר כי אחרת הכל יתפוצץ לך בפנים וזה יגמר יותר מכוער. אל תפגע בה.

הכנות עדיפה...

לא משנה מה תהייה התגובה, כי כך לפחות דברים יעמדו במקומם הנכון ולא תמשוך יותר מדיי את הכאב. לדעתי, עדיף לבוא בצורה בוגרת, ואם הרגש לא הדדי, אז פשוט לקחת פסק זמן ולבחון את עצמך ולהחלים מאכזבה (אהבה כואבת), לאחר שתחלים מהאכזבה, תוכלו תמיד להיות ידידים טובים וקרובים.

בדעת קודמי

אתה הרי בכל מקרה אומר שאתה לא יכול להיות רק ידיד שלה, אז למה לא להגיד לה מה אתה מרגיש?

גם אני חושבת

שכדאי לך לספר לה את האמת.. הרי היא הסבירה לך שהיא לא מחפשת קשר רציני נכון..? אני לא חושבת שזה היה תירוץ <לפעמים אנחנו באמת לא רוצות>.. והרי ברור לך.. שאם לא תספר לה מה שאתה מרגיש.. אז מבחינתה הכל סבבה.. והיא יכולה לדבר איתך בחופשיות.. ולהפגש איתך "בתור ידידים" בלבד! הרי שככה יהיה לך יותר קשה.. כי אתה כ"כ קרוב אלייה.. אבל היא לא שלך.. אז פשוט תחסוך מעצמך <וממנה-אם אתה אוהב אותה> את הכאב הזה ותגיד לה בפנים מה שאתה חושב.. ואם תתרחקו.. אני בטוחה שזה יהיה לטובה.. נכון, זה יהיה קשה.. אבל אין מה לעשות לא הכל בעולם הזה קורה איך שאנחנו רוצים.. לא הכל מסתדר.. <גם אני סבלתי מאהבה חד-צדדית וזה כואב בטירוף.. אני יודעת.. אבבל הנה.. מצאתי את האושר שלי ואנחנו כבר 3 שנים ביחד..> אין תרופה לאהבה.. רק הזמן יעשה את שלו <אני לא דוגלת בזה שאהבה חדשה תשכיח את הישנה> אני מקווה שעזרתי לך.. בהצלחה!

li5do3r

New member
היי..אני חושבת

שתלך על "סעיף" 2 -בך!!!!!!!! אתה לא רוצה להיפגע וזה מה שחשוב כאן!! היא הבהירה את עמדתה והיא לא מעוניינת בשום קשר מחייב/זוגיות ואין צורך שתספר לה עוד משהו בנושא כי כבר כל הקלפים על השולחן! היא יודעת מה ריגשותייך כלפיה וזה סתם יהיה מצב לא נעים!ואתה תצא מכל הסיפור הזה ממש 'מצחיק' אם אפשר לקרוא לזה כך,סליחה שאני אומרת לך את זה אבל ככה זה ניראה לי ,אם היא 'משחקת' אותה כדי ש'תירדוף' אחריה אז זה ממש דבילי !!!!!!!!!!!!ומה אם היא באמת התכוונה לכך שהיא לא מעוניינת ורואה בכם רק ידידים ולא מעבר לכך?! אתה ניסית..אמרת לה מה אתה מרגיש ואם היא לא מרגישה אותו הדבר אז תמשיך הלאה..זה כואב נכון, אני אחרי קשר של שנתיים וחצי עדיין 'מאוהבת' אבל פחות באותו בחור..וכבר עברו איזה 4 שנים בערך...וזה סתם 'מיטען עודף' אז אל תשאיר ואל תיקח איתך מיטענים מיותרים ותמשיך הלאה!!!!!!!!!!! ותאמין לי שאם היא תרצה אותך-היא תדע בדיוק איפה אתה נימצא ואתה בדיוק מתחת לאף שלה-אתם באותו הבסיס לא? ויש לה את הפלא' שלך מן הסתם
טוב,אחרי ששיגעתי אותך עכשיו.... לסיום,אני מציעה לך שאל תנסה לשכנע אותה ואל תידלק עליה,טוב,מאוחר מידי להגיד את זה אבל אל תהיה בחברתה כל הזמן-כי בסוף רק אתה תיפגע מכל הסיפור,זה כבר פוגע שהיא לא מעוניינת בקשר רציני אבל אולי עם הזמן זה יגיע....אולי היא לא מוכנה לזה. מה שכן,תתפוס מרחק ,מה אתה מעדיף להתרחק ממנה ולהמשיך הלאה??(בזמן הזה אולי תכיר מישהי אחרת והרגשות יהיו הדדים ומה יותר כיף מזה?????!!!!) ..או להיפגע ולהשאר ידיד שלה בזמן שהיא חיה את חייה??!!אני מקווה שבחרת את ההעדפה הראשונה..לטובתך!!!!!!!! כי קשר איתה רק יחמיר ואתה תהיה מאוהב כפול ממה שאתה עכשיו!!!!!! אז תתפוס מרחק! כדי שלא יהיה לך קשה בשלב מאוחר יותר.. ~בהצלחה~ שירות קל ונעים!!!!!!!!!!!!!!!

Inola

New member
הבעיה היא ש...

אני לא יכול לנתק לגמרי את הקשר איתה, אנחנו באותו משרד, ומתראים כל יום... ואני לא אוכל פשוט להתעלם ממנה. עוד חודשיים אני משתחרר, ואז אני יוכל לנתק איתה את הקשר לגמרי, אבל לדעתי גם אז כדאי שאני אתוודא בשנית כלפי מה שאני מרגיש. יכול להיות שזה ישתנה, יכול להיות שדווקא העובדה שאנחנו משרתים ביחד הפריעה לה והיא לא היתה מוכנה לקשר כזה (זה האמת היה מפריע לי גם), ואם לא, לפחות היא תדע מה אני באמת מרגיש כלפיה (נכון ללפני 3 שבועות, אמרתי לה שאני יצליח להתנתק מהרגשות, ומאז אני ממש לא מראה עניין בה).

miss fay

New member
מוכר לי מאיזה שהוא מקום...

היי! עצתי לך מסתכמת בכך שהזמן שלנו כאן יקר מדיי ואסןר לנו לבזבז אותו על קטנות! אני בטוחה שאם תעשה "קלוג'ר" מהיר,תוכל להנות ממגוון הציד שמתרוצץ לנגד עינייך אז קדימה,בלי לחשוב יותר מידי תטרוף כאילו אין מחר!!!!!!!!!!

טוב אז אני חושבת שאתה צריך

להגיד לה. בתאכלס אין לך מה להפסיד. סך הכל יש פה 2 אפשרויות: או שהיא תסכים ותיהיו ביחד, או שהיא שוב תסרב ואז חזרת להתחלה. סך הכל אתה משתחרר עוד חודשיים ואתה לא צריך תצטרך לראות אותה שוב וחודשיים זה לא הרבה מאד זמן, מקסימום והיא תחליט שוב שזה לא מתאים לה. לדעתי אם לא מנסים לא יודעים

לך על זה ../images/Emo127.gif

קודם כל דבר עברית בן-אדם. "אוכל", "אספר"... ואז תספר לה וזהו. היא ילדה גדולה היא תמודד, ואת הלא תרגיש שאתה חי בסרט.הכי הכי חשוב... תכבד כל החלטה שהיא תגיע אליה. יכול להיות שהיא פשוט ילדה קטנה ולא רואה מה יש לה מול העיניים... ואז, פשוט תמצא משהי אחרת. יש מספיק דגים בים... לך על זה!!!

niva99

New member
../images/Emo41.gifאתה טוען שהבהרת לה את רגשותך

ואני בעד שתספר לה את הכל .אבל לא בצורה של"נידי"אלא ממקום של כח שלא תתרפס בפניה,כי זה ירחיק אותה ממך. מה שחשוב כאן זה האופן שבו תדבר איתה. האוירה שתיוצר. לעניות דעתי אינך גורם לה לסבל באהבתך. חשוב ביותר שתפתח איטואיציה,שתחוש אותה-ולפי זה תדע אם להתקדם או לא. ולפי קריאת המצב -תדע אם "להתקפל" או להמשיך. מאחלת שתצליח.

Inola

New member
צודקת...

כשאני אספר לה את זה, אני לא אעשה את זה כדי לנסות לזכות בה שוב, ולא אשמע תלותי ומאוהב נואשות. אני אספר לה את זה במטרה להתוודות ולא מעבר לזה. מבחינתי מהרגע שהבהרתי לה מה אני באמת מרגיש, הכל תלוי בה, אני פשוט אקום ואלך, וזו יכולה להיות גם הפעם האחרונה שנתראה או נדבר. לזה אני מוכן. אני יודע שברגע שאוריד את האבן הזו מהלב, יהיה לי הרבה יותר קל להתמודד, איך שהיא תחליט להמשיך את משם, תלוי רק בה. מבחינתי, מהרגע שאמרתי לה את זה, אני לא הולך לראות אותה יותר, אלא אם כן היא תחליט אחרת, היא יודעת איפה למצוא אותי. אבל כמו שהסברתי קודם, אני לא יכול לעשות את עכשיו, אלא רק עוד חודשיים, כשאשתחרר. נכון להיום, אנחנו מבלים חלק נכבד מהיום יחד, ואני לא רוצה לגרום לה אי נעימות, אז בחודשיים הקרובים, האי נעימות עליי, אחרי כן, היא יכולה לשבור את הראש בידיעה שהיא פספסה משהו טוב.

li5do3r

New member
כל הכבוד!!!!!../images/Emo140.gif

אני חושבת שענית לעצמך על השאלה-בהודעה האחרונה שכתבת כאן!!!!!!! וכמו שאמרתי לך אז..אתה כבר עשית את שלך,שיתפת אותה בריגשותייך ועכשיו הכדור בידיים שלה ואם היא תרצה היא תדע איפה למצוא אותך ויש לה חודשיים לעשות את זה וגם כשתישתחרר-ורק אם תירצה!!!!!! רק אם....... תוכל להציע לה שתהיה בקשר איתך ולהיפך-מחוץ לגדר הבסיס,תחליפו את טלפונים(טוב בצבא יש את דף קשר הזה אז בטוח שהיא תדע למצוא אותך וגם להיפך,אבל לא מדובר בך כרגע אלא בעלמת החן הסרבנית :) ). אתם מבלים זמן ניכבד יחד,אבל שזה לא ישפיע עלייך! אתה תראה ,עוד חודשיים אתה עף משםםםםם ותצא לחיים חופשיים,חדשים ומלאים היזדמנויות ומה לא.. אז אל תיקח ללב ותמשיך הלאה,נכון שעכשיו זה קשה,אבל אלה החיים-לפעמים לא הוגנים,כמו שבצבא לא תימצא שום דבר הגיוני-לא תמצא אף פעם משהו הגיוני.. יהיה בסדר מתוקקקקקק
תשמור על עצמך!!!!!!!!!!!

Inola

New member
נראה לי רק ששכחתי להזכיר משהו...

שדיברת על הקטע של החלפת טלפונים וכל זה... אז שכחתי לציין שכסיימנו את זה, סיימנו קשר רומנטי, אבל השארנו כל קשר אחר. אנחנו מדברים המון בטלפון ומרגישים ממש קרובים אחד לשני (לפחות זה הרושם שאני מקבל מהשיחות שלנו, שהן לא רק שיחות על הא ועל דא, אלא על נושאים יותר חשובים וגם על החיים הפרטיים שלנו). וזו גם אחת הסיבות שממש קשה לי, ושממש יהיה לי קשה בחודשיים הקרובים. הקטע האירוני באמת, שלפני חודש בדיוק עשיתי אותו דבר לחברה שלי (X), אחרי שהיינו 4 חודשים ביחד, אמנם לא מאותם סיבות, אבל עכשיו אני די מבין איך היא הרגישה... החיים באמת לא הוגנים...

אורזמן

New member
אל תדחה את השיחה

תשוחח איתה כמה שיותר מוקדם תוציא הכל, כך לא ישארו לך משקעים שישבשו לך את החיים רוצים להישאר ידידים, אחלה תעשה משהו בנושא, אל תדחה זה לא בריא לשנייכם, מקסימום הכרת אדם נחמד תמשיך לחיות

מבין אותך

ואללה בן אדם נגעתה לליבי ממש אני רציני... לי היה סטוץ באילת שהתחיל כסטוץ אבל נפגשנו עוד כמה פעמים ולא מזמן חודש חודשיים נהיה לה חבר... כעת היא לא מוכנה שנהיה שוב בסטוץ ואני שרוצה אותה מת עליה בטירוף אבל לא איכפת לה כי יש לה חבר והיא רוצה את מה שהיה אבל מתי שלא יהיה לה חבר ועכשיו בזמן שבחורה יורדת לי אני חושב על היזיזה מאילת.... וזה משגע אותי כבר חודשיים לא מצאתי מישהיא שתוציא לי אותה מהראש.... נקווה בחופש הגדול ידידה שלי מקנדה באה אולי היא תוכל לעזור... כמו שהבנתה מכל הזיון שכל זה שאתה עם בת והיא חמודה כך או כך אתה תרצה אותה בסוף ואולי היא לא אותך ואז אתה נשאר לבד

2X2

New member
תשובה פשוטה

כשתגדל תלמד שכידי להשאר נאמן לעצמך ולתפוס שליטה על החיים - יש רק פתרון אחד - וזה להיות נאמן לעצמך ולתפוס שליטה על החיים שלך . ואיך עושים זאת ? בלבצע ( הדגש על המילה " בלבצע") את ההחלטה שלך. דהיינו להיות כנה ואמיתי . וזה להגיד לבחורה שאתה אוהב אותה.ואתה צריך להיות פתוח לכל פתרון ותשובה או תוצאה שהחיים יתנו לך . גם אם זו תוצאה מאכזבת . אבל אתה תבין שהייתה לך שליטה על החיים . כי אתה מכוון אותם ולא נותן שהם יכוונו אותך . כי אחרת מה שקורה זה כמה דברים :1)אתה תמשיך להשאר בסימן שאלה ולהתלבט לגבי הבחורה .2)אתה תפספס דברים רבים אחרים שיש מסביבך כי אתה נעול על מטרה אחת . אין ברירה אתה צריך להגיד לה את האמת . אני מודה שיש סיכוי שהיא תגיד לך שהיא לא תרצה להיות איתך . במקרה כזה אתה צריך לדעת שזה הויתור .אבל...אתה משוחרר מכל התלבטות והחלטות מיותרות שכובלות לך את החיים. תזכור : אולי אתה אוהב אותה מאוד אבל אתה אוהב את עצמך יותר .ודואג לעצמך קודם כל . תחשוב על זה . היא בטח מאוהבת באדם אחר , אולי יוצאת ומבלה ....ואתה? לא משוחרר ממנה ,בטח לא יוצא עם בחורות . וגם אם אתה יוצא אז זה "חפיף".... למה? למה? עוד הערה : אם היא תחליט שזה לא זה ,רצוי מאוד שתתפוס מרחק . תגיד לה שחיוני מאוד שאתה פשוט לא תיהיה בקשר איתה כמו שהיה לפני כן .לפעמים צריך לעשות צעדים כואבים.אם תמשיך להיות איתה בקשר - יכאב לך .אתה לא מזוכיסט. זה כואב ולפעמים תגיד שאתה פראייר כי פיספסת אותה . אבל תכניס לעצמך לראש שלא פיספסת אותה , אלא שיחררת את החבלים שכובלים את השכל והלב שלך . וגם כאשר תשתחרר - יש תמיד איזו דלת אחרת שנפתחת . ופתאום תגלה שיש בחורה אחרת מתחת לאף שלך ולא שמת לב .זה כלל בחיים גם לגבי כל דבר אחר .

Inola

New member
מסכים, אבל...

איך אני אתנתק ממנה בחודשיים הקרובים (עד השחרור), כאשר אני איתה כל יום. אני לא מסוגל פשוט להתעלם מקיומה, ואני גם יודע שהיא תעלב ותיקח את זה קשה. ההחלטה שלי היא חודשיים לשמור את זה איתי, ואז כשאשתחרר, להוציא הכל בבת אחת, אני רוצה להאמין שאני אצליח להתנתק מהרגשות, למרות שדבר אחד גיליתי, שפשוט אי אפשר לשלוט על רגשות, אם הן שם הן שם. כרגע בסופ"ש אני מתמודד, אבל מפחד שברגע שאראה אותה, הרגשות יחזרו, ומתישהו אני אשבר. חבל שהיא נאיבית בצורה כזו שהיא לא מחוברת לסביבה שלה, ולא רואה מה קורה סביבה, כי אנשים אחרים כן רואים אותנו ביחד וישר מחברים...

li5do3r

New member
טוב, כמו שאמרנו..

החיים באמת לא הוגנים!!!!!!!! יש לך עוד חודשיים בסה"כ לשרת,אז תאמין לי שזה פשוט יעוףףףף הרגשות שלך פשוט משתוללות עכשיו כי אתה רואה אותה כל יום-כל היום!! אחרי הצבא, אתה תהיה חופשי,לעשות מה שבא לך ואתה בטח תעשה איזה טיול מסביב לעולם(דבר שאני לא עשיתי ואני מצטערת על זה עד היום ואני כבר בת 26,אז אני אומרת שעדיין לא מאוחר לעשות את זה..-אני מקווה) אז תתפוס את עצמך בידיים ואם היא לא רואה מה קורה סביבה אז זו בעיה שלה! אתה נראה לי בחור ממש על הכיפאק,אינטליגנטי וממש נעים,אז אם היא מוכנה לוותר עלייך ככה ועוד בידיעה שעוד חודשיים דרככם יפרדו,אז היא ממש לא ראויה לזה שתאהב אותה כ"כ!!! אגב, בכל מקום-הכוונה בבסיסים,כל אחד גר אחד מהשני..כל אחד גר בקצה השני של הארץ,זה כך גם אצלכם או שאין בעיה בקשר למרחק?? אולי גם מזה היא חוששת-לך תדע........ מה שלא יהיה מעכשיו תחשוב על עצמך,החיים עוד לפנייך ואתה לא צריך 'לתקוע' את החיים שלך בגלל בחורה שבכלל לא מתייחסת ועושה לך כאילו טובה ומדברת איתך בטלפון על כל נושא שבעולם..אם אתה מוכן להמשך הקשר הזה שתהיה רק ידיד שלה ולא יותר מזה אז בבקשה,רק תיקח בחשבון,שאי אפשר לדעת כי אולי ,ביום מן הימים היא תכיר מישהו וזה יכאב לך יותר!!!!!!! תקח הכל בחשבון שאתה יכול רק להיפגע מה'קשר' הזה וזה ממש לא מה שאתה צריך!!!!!!!! חמודדדדדדד, עשית כבר את שלך, עכשיו תתכנן לך מה אתה רוצה לעשות בעוד חודשיים שתשתחרר,זה הרבה יותר חשוב מלהיות מאוהב ועוד במישהי שלא מעוניינת,אם זה היה הדדי,היית מקבל את כל האיחולים ממני,אבל זה לא..ולכן אתה פשוט צריך לפעול אחרת ולהתרחק כמה שיותר, כמה בן אדם יכול להיפגע??? תמשיך את החיים שלך ותראה שאחרי השחרור יהיו לך הרבה היזדמנויות להכיר אנשים חדשים,אולי ישאר לך זיכרון מר-מתוק מהבחורה מהבסיס אבל אתה בסופו של דבר תדע שעשית את הכל כדי להיות איתה ונתת לה את הכדור והיא זרקה אותו/לא עשתה איתו כלום!!!!!! מצד שני,יש עוד חודשיים,אז קח הכל בקלות ולך תדע,אולי היא תשנה את דעתה..אי אפשר לדעת,העולם הזה פשוט משוגעעעעעעעעע תשמור על עצמך!!!!!!!!!!

למעלה