בעיה עם אייפון 5S

ShorT3

New member
בעיה עם אייפון 5S

הביאו לי אייפון 5S מארה"ב, ומאז בעיות הקליטה לא פוסקות. בהתחלה עבד מצויין, אבל אחרי כחודשיים התחילו הבעיות.
נראה שיש קליטה מלאה, אבל 70% מהזמן כשמתקשרים אליי מגיעים לתא קולי, וכשאני מתקשרת אני מקבלת "שיחה נכשלה".
יש לציין שכשאני מכניסה את המכשיר למצב טיסה או מאתחלת אותו, אני שוב יכולה להתקשר, עד התקלה הבאה.
כמו כן, כשאני מכבה את הדור 3 - שוב ניתן להתקשר ולקבל שיחות.
החלפתי את הסים - לא עזר.
עשיתי ריסט מספר פעמים, עוזר לכמה זמן ואז שוב חוזר לבעיות קליטה.

בחברת אורנג' אמרו לי שהמכשיר לא תואם את התדרים שיש בארץ.
קראתי קצת באינטרנט והדגם שיש לי כן אמור לתמוך - A1533.

מישהו נתקל בדבר כזה? יש מה לעשות?
אודה לכל עזרה
:)

AYELET1

New member
יופי, עכשיו גם אנחנו כאן נדע

ShorT3

New member
ענו ולא אמרו איך עושים את זה

כי אין אפשרות כזאת בהגדרות. רק דור 3.

noa_f

New member
אז אולי זו באמת לא הבעיה.

הבחור שם נשמע משוכנע

תראי, יכול להיות שיש תקלה בחומרה. זו הבעיה במכשירים שמביאים מחו״ל - שלא תמיד יש אחריות בינלאומית.

אם את יכולה להחליף מכשיר עם מישהו שאיננו לקוח של אורנג/012/יופון - כלומר, שהוא ישים את הסים שלו במכשיר שלך ויסתובב איתו כמה ימים ויבדוק אם יש לו את אותה הבעיה, זו אחת הדרכים לשלול בעיית חומרה.

בנוסף, אולי להגדיר משהו ב-sim applications או המקבילה של זה באורנג׳.
התשובה שקיבלת, שהוא לא תואם תדרים, שגויה. אני הייתי מנסה לדבר עם התמיכה הטכנית שלהם או לקפוץ למרכז שירות. אגב, יכול גם להיות שהסים עצמו תקול.

ShorT3

New member
עשיתי את זה כבר

החלפתי את הסים. באורנג' הטכנאי היה נחרץ ואמר שהם לא יכולים להכניס אותו למעבדה כי החומרה לא תואמת את מה שנמכר בארץ.
איך לבטל את ה LTE אין לי מושג כי אין בכלל אפשרות כזאת, יש רק של דור 3.
בקיצור אני לא יודעת מה לעשות :( מעצבן שהטלפון חדש והוא לא זמין רוב הזמן וגם אף אחד לא יודע איך לטפל בתקלה.

noa_f

New member
החלפת את הסים של אורנג׳ בחדש, או שהחלפת

בסים של מכר שמנוי בחברה אחרת?

noa_f

New member
ועוד משהו: האם מערכת ההפעלה באייפון שלך

מעודכנת לגרסה האחרונה?

ShorT3

New member
מעודכנת לגרסא האחרונה

והחלפתי לסים אורנג' חדש

se7en77

New member
אני אענה בצורה מסודרת וננסה להגיע לבעיה.

הדגם של המכשיר שנתת לי בפורום השכן מרמז על כך שהמכשיר הוא 16GB זהב שנקנה בחנות אפל אולם הוא בראשיתו דגם של וריזון , הדגם של וריזון תומך ב-CDMA ועוד מליון תקנים שלא יודע איך הם משפיעים על התפעול באורנ'ג.

וריזון עובדים ב-CDMA ועוברים לדור רביעי כאשר יש סים במכשיר , יכול להיות שאורנ'ג שולחים מידע למכשיר ומפריעים לו לעבוד כשהוא לא בדור שני, לפני שבועיים הגיע עוד מישהו עם מכשיר של וריזון עולמי ( היה של בלאקבארי ) והיו לו בעיות קליטה בארץ , לא יודע אם זה קשור.
במקרה הזה אורנ'ג צודקים ומכיוון שהמכשיר הוא CDMA בראשיתו הם לא יכולים לבדוק את המכשיר ב-GSM ( לי היה מכשיר AT&T שהיה רק GSM והם ניסו לתקן אותו ).

כדי לראות האם הבעיה רק באורנ'ג או בכלל בדור 3 אני ממליץ פשוט לקחות סים של חברה אחרת ולנסות , ולקחת את הסים שלך ולנסות במכשיר אחר , רק לבדיקה האם יש בעיה במכשיר ( ניתן להחליף עם מישהו שנמצא בארה"ב ) או יש בעיה של אורנ'ג עם המכשירים האלו.
עוד שאלה , האם קיבלת את הסים מאורנ'ג או שחתכת אותו לבד.

ד"א - אם זכרוני אינו מטעה אותי הוא היה גם באורנ'ג.

במקרה הכי גרוע תחליפי עם מישהו שלא באורנ'ג את המכשיר ( בטח יהיו כאלו שיישמחו לקבל את הזהב ).

noa_f

New member
לי יש אייפון 5 (לא s) של ורייזון במקור

ואין בעיות כאלו. הייתי לקוחה של 012 איתו ולא נצפיתה שום בעיה...

se7en77

New member
באייפון 5 היה דגם שנמכר אצל AT&T והיה

לכל השאר , אני חושב שפה יש דגם רק של וריזון שהוא עם אותו המספר כמו של ATַ&T

noa_f

New member
מה שקורה בטלפונים של ורייזון מגרסה 5 הוא

שרכיב הסלולר משולב cdma+gsm
ולכן המכשיר מתאים לכל שיטה. גם לישראל.

se7en77

New member
כן ולא , הדגם של AT&T ושל טימובייל באים בלי

רכיב ה-CDMA למרות שמדובר באותו הדגם , מאבק פנימי של האמריקאים.

luckydude

Active member
לא מדוייק.

האייפון 5S של וריזון וAT&T וטימובייל הוא בדיוק אותו אייפון. הביטול של הCDMA הוא בתוכנה אבל החומרה היא אותה חומרה.

luckydude

Active member
אין הבדל בחומרה של הA1533

בין הCDMA לGSM. זה אותו טלפון בדיוק ולכן מספר הדגם זהה (שלא כמו ההבדל בין הדגם הזה לדגמים האחרים של ה5S - להם באמת יש מספרי דגם שונים ובהם אכן החומרה שונה).

ShorT3

New member
אני אנסה להחליף סימים עם מישהו אחר ונבדוק.

את הסים קיבלתי מאורנג'.
יש לי חברה שגם לה הביאו מכשיר אייפון 5S מארה"ב, רק כסוף, והיא בסלקום. היא אמרה לי שמעולם לא נתקלה בשום בעיית קליטה.
בכל אופן, אנסה את עניין החלפת הסימים :)
תודה

למעלה