בעיה עם אחות גנבת

בעיה עם אחות גנבת

שלום לכולם, אז ככה לצערי יש לי אחות שהיא כל פעם שנכנסת לי לחדר מרימה (גונבת למי שלא הבין) לי חצי עולם אם זה דברים במקרר בחדר , אוכל שאני קונה יקר...אם זה כסף,דיסקים פעם הרימה לי חצי חבילה של דיסקים לצריבה שעלו לי 200 ש"ח, מה לא בגדים ונותנת לחבר שלה הרשימה עוד ארוכה! כל דבר שהיא רוצה ויש לי באה לחדר שלי הדלת שלי שבורה לאלה וקשה לסדר אותה... אני ממש אובד עצות ולא יודע מה לעשות.. היא מנצלת את העובדה היותה בת,אם אני אומר לה מה גנבת היא רבה איתי ואומרת לי 'גנבתי למה מה תעשה לי'? אני כול כך רותח מהגניבות ומפחד לצאת מהחדר...וגם מהתגובה שלה מה בגלל שהיא בחורה אסור לי לעשות לה כלום גם אם היא תגנוב לי כסף ודברים?? באלי לפרק לה את הפנים שלה בפיצוצים.. אין פה אף אחד שיסייע לי פה....

גרא.

New member
פרפרון שחור,חסר מעט מידע,בת כמה אחותך? האם

אתה בגיל 26 גר עדיין בבית ההורים?

כן

שמע זה קשה מאוד להחזיק בית לבד עוד 4 שנים אני אצא משם.. יש לי חברים יותר גדולים ממני שגרים בבית

גרא.

New member
פרפרון שחור,בכל מקרה,גם אם היא מאד מרגיזה

אותך,אל שגיב באלימות,זה לא יפסיק את ההתנהגות שלה,אבל אתה עלול להסתבך.לגופה של הבעייה,שניכם במיוחד אתה היית צריך כבר מזמן לצאת מהבית.נכון שהמצב הכלכלי קשה ואתה נשאר בבית הוריך מחוסר ברירה,אבל בבית שאינו גדול כנראה,יש יותר מדי אנשים בוגרים המתחככים אחד בשני.לא ברור אם היא עובדת,כי לזה יש כמובן משמעות,ומה שעוד לא ברור מדיע אתה אינך מתקן או מחליף את הדלת השבורה,כך שאפשר יהיה לנעול אותה,והבעייה תגמר.

כנסו

אני לא מתקן את הדלת, כי אין לי כסף לזה כל המשקוף בחוץ. צריך להיות ממש עשיר, עם משכורת גדולה מאוד של 5000 שח כדי להשכיר דירה, ומה עם כלכלה???מים??? חשמל?? זה לא כזה פשוט.. ככה שהרבה בני גילי נשארים בבית, מי שיש לו כפית של זהב ומזל יכול לעבור דירה קל לכם בפורום לכתוב רק למה אתה לא עובר בנוסף לכך המצב שלי הנפשי העצוב, אין לי כח לשאת את כל זה אני מרגיש שהכל כבד עלי,אלוהים עוד רק מוסיף לי עוד ועוד.. מה יהיה???? אם היה לי אומץ לסיים עם הכל היתי עושה את זה..

גרא.

New member
פרפרון שחור,מבין את הבעייה,זאת הסיבה למחאה

הציבורית הגדולה,לך היא כנראה לא תעזור באופן מיידי.אם אתה נמצא בדיכאון,אתה בוודאי יכול ללכת לרופא המשפחה בכדי לקבל כדורים נוגדי דיכאון,בעלות של כמה שקלים.עבודה,באמת לא משנה מה,תמיד עוזרת לצאת ממצבים כאלה.לגבי אחותך,מצבה באמת לא ברור לי.אם אינה עובדת,מדוע? אם כן מדוע היא גונבת לך דברים מהחדר.האם זה בגלל שאתם מסוכסכים? היכן נמצאים במערכת הזו ההורים שלכם?

כנסו

גרא אחי ההורים שלי הם לא כ"כ יכולים עליה, זה שנים שהיא מזלזלת בי מאוד ומרשה לעצמה לעשות לי גם דברים מאחורי הגב שלי באתי לכתוב על המחאה, לא סתם הם פתחו אותה ואני תומך בהם=] דירות כאן זה מאוד יקר ואני חיפשתי דירות להשכרה אבל הכל מאוד יקר כולל ההוצאות אני לא יוכל לעמוד בזה אני מקבל 2000 שח מהביטוח אולי אני יחסוך קצת וינסה לעזוב היתי מטופל בעבר בציפרלקס, אבל זה לא היה עושה לי טוב אז הפסקתי אם זה...

nutmeg

New member
תשמע

המחיר שצעירים כמוך משלמים על זה שאין להם אפשרות לכלכל את עצמם, זה לחיות בבית ההורים עם כל המחיר הכללול בכך. במקרה שלך המחיר הוא אחות שלא מכבדת את הפרטיות שלך והורים שלא מציבים לה גבולות וגם לא מתקנים את הדלת. עכשיו המחיר הזה עומד מול מחיר אחר. איזה? כזה שאתה עוזב את הבית וגם באוהל עם כל המוחים מסביב, או מוצא לך אלטרנטיבות אחרות... האם אתה מוכן לשלם את המחיר השני? כנראה שלא, אחרת כבר היית יוצא מהבית. עכשיו רק נותר לשאול אותך האם אתה מוכן לשלם את מחיר תיקון המשקוף. האם 2000 שקלים שווים לך את השקט שיביא משקוף מתוקן או שעדיף המחיר של אחות שנכנסת לחדר. רק לך פתרונים. אנחנו לא יכולים לתת לך עצות על איך לשנות את אחותך ואיך לשנות את ההורים שלך - רק קצת לחדד לך איך אפשר לשנות את ההחלטות שאתה עושה

למעלה