בעיה עם אחד המדריכים

yamity1

New member
בעיה עם אחד המדריכים

השתמשתי במדריך "הצמדת כתובית ל-AVI בלבד (כל סוגי הקבצים)" של Ncoder הגעתי לשלב שבו אני צריך ללחוץ על play0 אחרי שסיימתי עם ה- textsub והתוכנה קרסה לי.. ניסיתי כמה פעמים, כולל ריסט והתקנה מחדש של התוכנה ושום דבר לא עזר מה לעשות? תודה

yamity1

New member
הנה מה שזה כותב כשזה קורס:

crash details: An out-of-bounds memory access (access violation) occurred in module 'ntdll'... ...while running thread "Processing" (thread.cpp:120). דרך אגב בהתחלה שמתי את הכתוביות והסרט באותה תיקיה עם אותו שם עכשיו פיצלתי אותם לשתי תיקיות שונות וכשלחצתי PLAY0 הסרט התנגן עם מסך שחור, ואיכשהו שמעתי דיבור מאמצע הסרט והדיבור נתקע וחזר על עצמו עד שהתוכנה קרסה שוב (עם אותה שגיאה)

yamity1

New member
אוקיי עדכון..

עבדתי לפי המדריך והכל עבד פשוט לא לחצתי PLAY כדי לבדוק אם הכל בסדר אלא עשיתי הכל ושמרתי והכל עובד טוב רק שאיכשהו הסרט עם התרגום שוקל 564 מגה והסרט בלי התרגום שוקל 699 מגה פעלתי לפי המדריך, איך זה שגודל הקובץ ירד? זה לא נראה כאילו יש ירידה באיכות התמונה או בסאונד, אז יש איזה משו רציני שנפגע בגלל הירידה בגודל או שזה לא נורא?

yamity1

New member
ועוד שאלה..

למישו יש מושג מה יכולה להיות הסיבה שה-DVD שלי מפעיל סרטים רק לכמה שניות ואז עוצר אותם וחוזר לתפריט הראשי? בדקתי רק על צרובים הכנסתי כל מיני חברות שונות של דיסקים צרובים לדיוידי כל הסרטים עובדים מצוין במחשב אבל הדיוידי מנגן אותם רק מספר שניות ואז עוצר יש למישהו מושג מה הבעיה?

למעלה