בעיה עם אבא

בעיה עם אבא

שמעו לא יודע מה ישלו זה התחיל לו לפני כמה שנים הייה לי כאב בטן איזה שבוע שבועים שהוא הייה מקיא כול היום כול איזה חצי שנה הייתה לו תבעיה שהוא הייה מקיא איזה שבועים והייה לו כאבי בטן חזקים ב3 חודשים האחורנים זה חזר עוד פעם אבל עכשיו זה לא מפסיק לפני איזה 3 חודש התחיל לו עוד פעם עבר לו ועוד פעם חזר נירגע איזה שבוע ועוד פעם חזר הוא אומר שמשהו צריך להשתחרר לו יעני עכשיו הוא אומר זה צרבת או לא יודע מה זה סתם מה שהוא שומע הברדיו כאב בטן לא יודע מה אז הוא חושב שזה צרבת ........... עכשיו הבנאדם מפחד פחד פחדים מרופא ואין מצב שהוא יילך כי הוא לא רוצה בקשה על תנסו לשכנע אותי כי אני מכיר את אבא שלי והוא לא יילך ........ אז לא לנסות עכשיו הו לוקח גםעשב חיטה איזה שנתיים מי הסכוי שזה נגרם בגלל ששהוא לוקח תעשב חיטה ? עכשיו בקשה תרשמו לי מה אפשר לעשות איזה תרופת איך אפשר לזהות באמת שזה אולי צרבת או משהו אחר ? תשאלו אותי דוגמא מה אבא שלי מרגיש כול מיני דברים אולי נגיע לבעיה שיש לו כי לבנתיים הוא אומר שיש לו כאב בטן והקאות ........ תשאלו אותי עוד שאלות אני יגיד לכם בדיוק ומה עוד יוכלה להיות הבעיה ? יענו איזה עוד בעיות יש שגורמות לכאבי בטן ולמי ששואל אבא שלי בגיל 58 ... הוא ביום יום מתפקד מצוין .......... רק שהוא ממש ממש עצבני ולחוץ ודואג בגלל כול מיני בעיות אולי זאות הבעיה ?

izackv

New member
זה באמת מזכיר לי שפעם כשאבא שלי היה חולה הוא

שלח את אמא שלי לרופאה כדי שהיא תסביר לרופאה מה הבעיה ותביא לו מרשמים לתרופות. אבל בהתחשב בזה שהאבחונים של אמא שלי די טובים בדרך כלל ושהרופאה מכירה טוב את שניהם, נראה לי שהמצב היה קצת אחרת. הקאות וכאבי בטן זה לא ממש דבר טוב כשזה כרוני. יכולות להיות לזה הרבה מאוד סיבות שונות ואף אדם רציני לא יאבחן את אבא שלך בפורום אינטרנטי ובטח שלא דרך תשאול שלך. אני מבין שהוא לא מוכן ללכת לרופא. אבל בזה הוא רק מחמיר את מצבו. א. יכול להיות שהבעיה שגורמת להקאות ולכאבי הבטן היא בעיה אמיתית שמחמירה עם הזמן. טיפול פשוט שהיה אולי יעיל לפני שנתיים יכול להיות וכבר לא יהיה יעיל בעוד שנתיים... ב. הלחץ והפחד מחמירים את המצב ופוגעים עוד יותר במערכת החיסונית. ג. איכות החיים שלו נפגעת מאוד. שעתיים בתור של הרופא ועוד חצי שעה בפנים (פלוס כמה בדיקות) יכולים לשנות את איכות חייו משמעותית (ואולי אפילו לטובה) זה די כמו מי שלא מוכן לעשות סתימה כי הוא מפחד מרופא שיניים ובגלל זה מגיע בסוף לעשות טיפול שורש (מה שרק גורם לו לחשוב שהפחד מרופא השיניים היה מוצדק) אתם חייבים לבדוק איך לגרום לו ללכת להבדק אצל רופא אמיתי. אם זה היה אבא שלי, הייתי מזמין הבייתה נגר שיקח מידות שלו בשביל לבנות ארון. אולי ככה הוא היה מבין את הרמז. אבל זה אני. --- בקיצור, מצטער שאין לי בשורה אמיתית, אבל יש מקרים שצריך להתגבר על פחדים וללכת לרופא.

0 אור 0

New member
למען הסיכוי הקטן שאתה אמיתי

כשיש כאב בטן מדי פעם אבל לא רציני, אז כדאי לעבוד לתזונה פשוטה וקלה לעיכול שתמנע הגעה למצב של כאבי בטן והקאות, בזמן שיש כאבים לא לאכול הרבה, לשתות תה קמומיל להרגעת הכאב. להתאמת התזונה כדאי להיעזר במטפל שמתמחה בתזונה. אם הכאב לא עובר או שיש הקאות, אין מנוס מלהגיע לרופא, ובגיל 58 אני בכלל ממליצה על מעקב קבוע אצל רופא המשפחה. נניח פעם בחצי שנה, או בתדירות אחרת שממליץ הרופא. להרגעת העצבים והלחץ ביום יום, שבהחלט יכולים לגרום גם לכאבי בטן ולעוד צרות, יש לפנות למטפל טבעי, ובהזדמנות אני ממליצה גם לך לפנות לאותו מטפל ולהיעזר בו לבעיות האחרות שהעלית בפורום השני.

למעלה