בעיה, עזרההה

11122233311

New member
בעיה, עזרההה

אני בין תיכון לצבא.. יש לי מלא זמן. אבל אין לי מוטיבציה לעשות דברים אין לי כח לקום ולעשות משהו גם אם אני רוצה. אני לא רוצה להשתעמם אבל אין לי חשק גם לקום ולעשות משהו. מין דאון כזה. ואני יודע צריך להתחיל לעשות משהו אולי אולי ספורט אולי לא יודע מה אבל אין לי חשק!, אפילו דברים שאני אוהב לעשות לא בא לי לעשות. מוכר למישהו? איך יוצאים מזה?

רויטל16

New member
מוכר מאוד..

איך יוצאים מזה? מתחילים קורס פיכסומטרי
[זה יעורר לך את החשק לעשות המון דברים אחרים, סמוך עליי.]

לא מבינה אנשים כמוך,

היה לי המון זמן עד שהתגייסתי מרגע שסיימתי ללמוד. התגייסתי באמצע מרץ- חשב לבד. בהתחלה עבדתי וכל יום היה לי מה לעשות, בערך. עם הזמן הבנתי שיהיו לי מספיק חיים בשביל לעבוד- אז הפסקתי לעבוד. מאותו רגע לא עשיתי כלום, נחתי. זו תקופה שלא תהיה לך יותר בחיים כי אחריה צבא ואחריה לימודים ואחריה חיים של מבוגרים. תנוח, אל תעשה הרבה.התקופה הזו נועדה בשביל זה.

DreamS_HunteR

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo121.gif

אני עדיין לא מצליח להבין אנשים שאין להם כוח לחופש הזה. אחרי 12 שנים בבית ספר.. שגרה כזאת ארוכה, צריך מלא חופש. וזו הסיבה שאני דחיתי את הגיוס שלי ב8 חודשים. כדי שיהיה לי חופש כל כך ארוך שאני אוכל להגיד "נחתי מספיק, עכשיו צבא" יאלה אנשים! לנוח!

DreamS_HunteR

New member
חירטטתי מכתב מאוד יפה../images/Emo121.gif

שאני רוצה להשלים בגרויות ולעשות פסיכומטרי [ובגרויות אני לא צריך להשלים ופסיכומטרי אני לא עושה
] כמה טוב שלא בודקים את זה

מי כמוני מבינה אותך...

אופפ..זו תקופה מעצבנת כזו.. אחרי הבגרויות אמרתי זהו עכשיו נגמרו הלימודים נתחיל לחפש עבודה..איזה עבודה ואיזה בטיח אפ אחד לא רוצה לקחת אותי לעובד:(:(:(:(..וכל זה בגלל שאני מתגייסת בעוד 14 שבועות בערך...

jenngirl

New member
איך אתם משתעממים?!../images/Emo82.gif

יש כל כך הרבה לאן לצאת בארץ הזו. לנצל רגעים אחרונים עם החברים לפני שהם מתגייסים. תסעו לאילת,תצאו לפאבים/מסיבות,לכו להופעות,תעשו דברים שמזמן לא עשיתם או שלא יצא לכם. אני אומרת לכם,מאז שהסתיימו הלימודים אין לי רגע אחד משעמם. באמת שכיף לי. לא יודעת מה אתכם אבל זה החופש הכי כיפי שהיה לי עד עכשיו. ותלך לחפש עבודה,עכשיו זו תקופה טובה אחרי שכל הצוציקים יעזבו את העבודה בגלל הלימודים. בהצלחה.

למעלה