בעיה סינגלית קשה

galgal0ne

New member
no...

BUT, and this might come out real bad.... I will always put myself in first priority... 2nd come the feeling of the ones i care about (sometiems the 2 will alternate)... By doing what she wants to do, she will eventually hurt herself, AS WELL AS the one she "loves" (putting the girlfriend aside of course).​

Downy

New member
נשמע רע למקרה שאנחנו מדברים....

מעבר לזה זו כבר בעיה שלך.

galgal0ne

New member
את צודקת

והתמודדתי עם הבעיה שלי לפני מספיק זמן, עכשיו... היא כבר לא בעיה.
והאמת היא לא תמיד דבר יפה...

s h o n 2

New member
כל הכבוד שאת משתפת אותנו

ראשית מקווה שלא התבלבלת מהרבה דעות שמסתתרת מאחוריהן קצת צביעות. אני חושב שיפה עשית ששיתפת אותנו. קודם כל אם הוא מוצה חן בעינייך לכי על זה בכל הכח ותני לו להתמודד עם החיים שלו, את לא בוגדת באף אחד. דבר שני, הדת היא חשובה בהחלט לפני כמעט הכל. אנחנו יהודים ובזכות זה יש לנו זכות למדינה או לכל דבר אחר. נרדפנו דורות שלמים בגלל זה נלחמנו בכל אוייבנו בגלל יהדותינו ואנחנו חייבים לשמר את יהדותינו ולהתרבות בתוכנו לפני כל שטות אחרת שעושים המתבוללים שביננו. אני נלחמתי בצבא ואיבדתי חבר ילדות באוטובוס שהתפוצץ.....רק בגלל שהוא יהודי. אם מצאת חן בעיניו ואת יהודייה ואם יש לו קצת שכל הוא יבחר בך !!! לפני כל גוייה אחרת....ולא צריך להתבייש להשתמש במילה גוי. אני מכבד את כל הגויים ויש לי חברים טובים שהם גויים ואני לא חושב שגוי זו מילת גנאי. יפה עשית שהכנסת למערכת השיקולים שלך את הדת שלנו. לכי על זה ומי יתן ותזמיני אותי לחתונה שלכם??!!!??

Chinita

New member
עצוב לי לקרוא אותך...

יש לה יתרון על זה שהיא יהודיה??? אויש נו באמת הרב עובדיה כבר לא תהיה. היתרון היחיד שיכול להיות לה זה אם מערכת היחסים בין הזוג היא לא יציבה או לא אמיתית וזה יתרון שיש לכל אישה אחרת. במידה והבן אדם מאוהב באותה בת זוג לא חושבת שישנו לו הרבה והוא יחליט לצאת עם יהודיה ככה סתם בגלל שהיא כשרה למהדרין. למען האמת? מגעיל אותי ועצוב לי לשמוע שאנשים חושבים ככה. זה שאנחנו יהודים לא אומר עלינו שאנחנו יותר שווים או טובים מאחרים. מגיעה לנו מדינה? קיבלנו אותה SO WHAT?? ורק לחידוד המוח, האקס שלי הוא נוצרי, ותאמין לי שאני ארוץ לזרועותיו הרבה לפני שאני ארוץ לזרועות יהודי או ישראלי, ללב אין דת וזה מה שהופך אותנו לאנושיים. לילה אור צ'ינה

dreran22

New member
../images/Emo24.gifתודב תודה

אתה לא מבין איך התרגשתי לקרוא את התגובה שלך ככה בדיוק אני חושבת כולם פה עם ההערות שלהם על מה הם חושבים ואיך הם רואים את זה אפילו לא התייחסו למה שאני באמת מרגישה תודה רבה לך ואמן אמן אמן אני באמת מתכוונת לעשות הכל בשביל "להביא אותו" ההההההככככככככככלללללללללללל

למעלה