בעיה סינגלית קשה

dreran22

New member
בעיה סינגלית קשה

אוקיי אז הבעיה היא כזאת. לפני 3 חודשים נתקלתי בבחור אחד בעבודה. הוא לא עובד איתי הוא לקוח. אני לא צריכה הרב בשביל לדעת על בן אדם שאני באנת רוצה להכיר אותו . מספיק לי להסתכל לו בעיניים אם הן מדברות (יש כזה דבר) אז אני מצליחה להבין מה יש להן להגיד.והעניים שלו דיברו אליי. אל תבינו לא נכון הוא לגמרי לא מלך היופי(קצת שמנמן) ולא התאהבתי בבלורית,בגוף,או ביופי השופע. התאהבתי לו במבט. בעיניים, בפרצוף. מהר הבנתי שיש לו מישהי וחשבתי שזאת אשתו כי הוא ישראלי וגם היא נראתה לי ישראלית ובקיצור הם נראו לי נשואים משום מה. לפני שלושה שבועות גיליתי שהם לא נשואים, היא בכלל לא ישראלית (ולא עלינו היא גם גויה) ופתאום התחלתי לחשוב בכיוון שלו. ולומר את האמת? אני מרגישה שאני לא פחות ולא יותר פשוט מאוהבת.פשוט. מה עושים? מצד אחד יש לו חברה מצד שני מי היא בכלל? הוא כל כך חמוד שבא לי לשלוף עליה ציפורניים כל פעם שאני רואה אותה. מסכנה. מה היא אשמה? מה עושים? מה עושים??????????? ?

Downy

New member
לא אהבתי את הגישה שלך....

מה זאת אומרת, ואני מצטטת אותך: "היא בכלל לא ישראלית(ולא עלינו היא גויה)?? דתה שונה משלך אז, זה עושה אותה פחותה? יש ישראלים שמתחתנים עם לא יהודיות. אם מוצאים את האחד/ת מה זה משנה הדת? אוקי,אז אני מבינה שלך זה משנה,כל אחד והשקפתו. אך...תעמידי את עצמך במקומה,קיבלת תשובה??? שנית,אם זה מאוד חשוב לך ואת חושבת שאת כ"כ מאוהבת בבחור,שלא ציינת כלל אם הוא הראה אזשהי התעניינות כלפייך,תבררי אם הם בקשר רציני ותבחרי מה שנכון לך לעשות. בהצלחה.

dreran22

New member
צודקת

עד שלא הגעתי לפה זה מעולם לא עלה על שפתיי המשפט הזה. אני מכבדת כל אדם בדתו,בגזעו ובצבעו. אני רק מנסה לחדד את הנקודה הרגישה הזאת שהישראלים פה מסתכלים על הגויים כגויים ולא יותר מזה. את צודקת מיליון אחוז אסור לדבר ככה על אנשים. סליחה. אבל עדיין, יש לי יתרון. וכן, הוא דווקא הראה התעניינות.

Downy

New member
את מצחיקה......

אני לא חושבת שישראלים מסתכלים על גויים כגויים ואני לא חושבת שיש לך יתרון. שוב,זו דעתי. הבחור כדבריך כן הראה התעניינות.גששי,תבררי מה טיב היחסים בינהם. אני בטוחה שאת יודעת איך
.

newbie2

New member
מצחיקה?

לי זה נשמע דווקא די עצוב, בתחילת המאה העשרים ואחת.

mishi79

New member
been there, done that../images/Emo10.gif

לא הייתי בסיטואציה של ממש להתקדם עם זה לאנשהו, כי כשאני הכרתי אותו זה היה ממש לפני שהייתי צריכה לעזוב וכשחזרתי הוא כבר לא היה בסביבה. הייתי מנסה לברר יותר , מה טיב הקשר ביניהם...מחברים או עוד אנשים שמכירים אותם... לא הייתי מוותרת מהר אבל גם לא הייתי ממהרת לסדר אולם לחתונה שלנו...

snow white 7

New member
ראיתי שהציטוט שלך הוא...

"חיה ותן לחיות"... אז תעמדי מאחורי זה, ומה זה להגיד "מי היא בכלל?" תחשבי איך את היית מרגישה אם היית במקומה ומישהי מזלזלת בך ומנסה לגנוב לך את החבר. דבר שני, את בקושי מכירה אותו, אז התאהבת, זה לא אומר שגם אם הייתם יוצאים זה היה גן של שושנים.... דבר שלישי, מה זה הוא הראה עניין? לפעמים כשרוצים מישהו מאוד אז כל חיוך או סימן של חביבות מצידו מפרשים כהתעניינות רומנטית. ולסיום, עיצה: את יכולה להראות לו יחס חביב ועניין, ואם הוא באמת מעוניין, אני בטוחה שהוא ימצא את הדרך.

billc

New member
חוצפנית../images/Emo88.gif ואז מה אם הם לא נשואי

חבר/ה זה קיר (לפחות בשבילי)

newbie2

New member
בוא נגיד ככה,

שאם זה עובד, הם כנראה ראוים זל"ז.

dreran22

New member
חוצפנית?

סליחה אני לא חושבת שאני חוצפנית אני חושבת דווקא שאני מאוד אמיצה. פעם ראשונה בחיים שלי שאני מנסה לעשות משהו רק בשבילי פעם ראשונה אז אני לא חושבת שאני חוצפנית תודה

snow white 7

New member
רק בגלל שאת עושה משהו כביכול אמיץ,

זה לא אומר שזה נכון מוסרית. ומה שאת עושה לא קשור לאומץ, אלא כמו שכתבת "משהו רק בשבילי": את מוכנה לחשוב רק על עצמך ולדרוס רגשות של אחרים.

Chinita

New member
yes you are, but just think that...

if he leave her for you, then maybe one day he will leave you for someone else... just a thought....

dreran22

New member
צודקת

אין לי מילים זה בדיוק מה שאני חושבת אבל התשוקה (כמו שאמרה מירב) בלבלה אותי כנראה

galgal0ne

New member
someone you "work" with

Unlike everyone else, i will approach the fact he has a "girlfriend" in a bit.... BUT... Dating someone you work with, regardless if he's a co-worker, boss, client.... whatever. that's never a good idea if you ask me... and here's why.... Assuming you break up one day which (no offense) is pretty likely... working together later on will be close to impossible... and will hurt both of you, pretty bad... as if breaking up wasn't hard enough. I have been through this once or twice, and the end was never a happy one. Now, the fact he has a girlfriend, well, its upto you if you want to try and break them up so you can get a shot. The bottom line is, down the road, assuming (and forgive me for the assumption) that things don't work out, think about what you broke up, and the life's you've changed while thinking about nothing ans no one but yourself (which as a general statment isn't such a bad thing). Good luck, and keep us posted

mishi79

New member
בקטע של העבודה זה נכון בגדול אבל

זו ממש בעיה, כי תכלס כשעובדים ממש ממש הרבה ועוד במקום חדש (עיר חדשה) והדרך היחידה להכיר אנשים חדשים זה או בעבודה או במועדון אז זה דיי קשה. דווקא יצא לי פעם או פעמיים לצאת עם אנשים שעבדתי איתם - ואמנם אני עוברת ממש הרבה ממקום למקום אז לא חששתי אף פעם שאני אצטרך לראות את הפרצופים שלהם להרבה זמן אבל גם ככה זו לא הייתה לי בעיה ממש גדולה. גם אני וגם הם תמיד התנהגנו בצורה בוגרת ונשארנו ידידים מאד טובים אח"כ. צריך להכיר את עצמך מספיק טוב כדי לדעת מה יהיה אח"כ ואם זה משהו שיהיה קשה אח"כ להסתדר איתו.

Downy

New member
להכיר בעבודה זו ההכרות הכי טובה...

לדעתי.והנה דוגמה: אחי ואשתו הנוכחית הכירו בעבודה והם מצפים בעוד כמה חודשים לילד. ואני מתארת לעצמי שיש עוד הרבה מקרים כאלה.אז..יש בזה חיובי ושלילי,כמו דבר בחיים.

shiraharrison

New member
בגדול, מסכימה איתך, אבל יש סיפורי

הצלחה.. למשל אני הכרתי את בעלי בעבודה, ואמנם היינו באותה "דרגה" מבחינת העבודה (הוא היה מנהל מכירות ואני ניהלתי את הTECH SUPPORT)והוא לא היה הבוס.... אבל הסתדרנו לנהל מערכת יחסים בעיקר מחוץ לעבודה ולשמור על זה בשקט בשעות העבודה. והנה 5 שנים אחרי + 2 ילדים כמעט וHERE WE ARE... ולא עובדים שם יותר כמובן.

Mירב

New member
תראי... טעית כבר לגבי שני דברים

אז אולי גם השלישי הוא טעות??
וברצינות: את לא מאוהבת. נא לא לבלבל בין תשוקה לבין אהבה.

Downy

New member
וזה מוסרי בעינייך גלגל??

חזרת בדיוק לאותה נקודה של אי המוסריות והפגיעה ברגשות של חברה שלו.

למעלה