אכן סבוך
קודם כל אני הייתי חושבת על רעיונות לבילויים ולהפתעות קטנות ו-hand made שלא יכאיבו יותר מידי בכיס... הייתי מכינה לו למילואים מלא מלא מכתבים קטנים, ללילה הראשון, לשעת משבר, כשהוא רעב, למקרה שהוא לא יוצא שבת ועוד...לחלק מהמכתבים הייתי מצרפת מתנות קטנות כמו שוקולד, תמונות פספורט שלך, גומי נשיקות, פנס כיס (מחנות הכל בשני שקל), שקית חימום ועוד שטויות כאלו ליום השנה...אם הוא ייצא תארגני פיקניק נחמד, אולי אם טיול. אם לא- אפשרי להביא את הפיקניק אליו?! אפשר לצרף משהו קיטש- מחזיק מפתחות עם תמונה, דיסק שאתם אוהבים ומסמל משהו, בדיחה פרטית כלשהי (למשל ליום השנה הראשון שלנו בעלי הביא לי זיקוק ענק, כי אני מתה על זיקוקים...אמנם הוא גם הביא לי טבעת, אבל זה סיפור אחר...) לגבי היומולדת- כאן הייתי משקיעה את הכסף הגדול (כמה שיש) ומנסה לחשוב מה הוא אוהב ומה הוא צריך. שנה שעברה עשיתי לבעלי יום פינוק לפי הא-ב, שחלק מהדברים היו בילויים (ארוחת בוקר, קפה, חברים וכו'), חלק מתנות קטנות ו-2 מתנות גדולות (ושימושיות, שידעתי שהוא צריך). אפשר לארגן יום כזה או ערכת מתנות לפי המון נושאים: דברים שאני אוהבת בך, חושים וכו וכו