בעיה סבוכה..

בעיה סבוכה..

בתחילת אפריל החבר נוסע ל-21 ימי מילואים
ב-10 לאפריל אנחנו חוגגים שנה, זה יוצא ביום שבת, יכול להיות שהוא יחזור אך גם מאד יכול להיות שלא.. לאחר חודש יש לו יום הולדת 24.. אני לא יודעת איך לתכנן ומה לעשות, וגם לא יודעת כמה להשקיע בכל דבר כי אני קצת קצרה במזומנים.. וחוצמזה רוצה גם לעשות לו משהו לפני שהוא נוסע למילואים, סמלי. כל הצעה ורעיון יתקבלו בברכה!

KarinDi

New member
אכן סבוך

קודם כל אני הייתי חושבת על רעיונות לבילויים ולהפתעות קטנות ו-hand made שלא יכאיבו יותר מידי בכיס... הייתי מכינה לו למילואים מלא מלא מכתבים קטנים, ללילה הראשון, לשעת משבר, כשהוא רעב, למקרה שהוא לא יוצא שבת ועוד...לחלק מהמכתבים הייתי מצרפת מתנות קטנות כמו שוקולד, תמונות פספורט שלך, גומי נשיקות, פנס כיס (מחנות הכל בשני שקל), שקית חימום ועוד שטויות כאלו ליום השנה...אם הוא ייצא תארגני פיקניק נחמד, אולי אם טיול. אם לא- אפשרי להביא את הפיקניק אליו?! אפשר לצרף משהו קיטש- מחזיק מפתחות עם תמונה, דיסק שאתם אוהבים ומסמל משהו, בדיחה פרטית כלשהי (למשל ליום השנה הראשון שלנו בעלי הביא לי זיקוק ענק, כי אני מתה על זיקוקים...אמנם הוא גם הביא לי טבעת, אבל זה סיפור אחר...) לגבי היומולדת- כאן הייתי משקיעה את הכסף הגדול (כמה שיש) ומנסה לחשוב מה הוא אוהב ומה הוא צריך. שנה שעברה עשיתי לבעלי יום פינוק לפי הא-ב, שחלק מהדברים היו בילויים (ארוחת בוקר, קפה, חברים וכו'), חלק מתנות קטנות ו-2 מתנות גדולות (ושימושיות, שידעתי שהוא צריך). אפשר לארגן יום כזה או ערכת מתנות לפי המון נושאים: דברים שאני אוהבת בך, חושים וכו וכו

תודה על הרעיונות!

במידה והוא לא יצא לא יהיה לי איך להגיע אליו.. הוא עושה קו ביריחו
ובסופו של דבר חשבתי על חבילה כזאת שייקח איתו למילואים עםחטיפים, עוגיות, גרביים חמודות, ספר/מגזין,תמונה שלנו ומכתב אבל אני לא יודעת במה להכניס את זה ככה שיהיה לו נוח לקחת את זה איתו.. יש לך רעיון? ולגבי היומולדת גם מצאתי פתרון, אני מקווה שבאמת זה לא יעלה המון אבל לעשות לו מעין אלבום מתנות מגניב כזה.. עם כל מיני הפתעות בפנים..

KarinDi

New member
פתרונות...

לגבי החבילה למילואים- תיק גב זה פתרון מאוד נוח, אפשר להחביא הפתעות בכל אחד מהתאים, אפשר גם להחביא בתוך משהו שימושי אחר כמו ציפית לכרית/ציפה לשקש (יקר), צידנית קלה, תיק כלי רחצה (קצת קטן). לגבי היומולדת- זה נשמע ממש מעניין. אשמח לשמוע עוד פרטים (את מוזמנת לבקר גם בפורום אלבומים וכרטיסי ברכה לרעיונות בסגנון).

אלבום תמונות

התכנון עד כה.. (רובו בהשראת פורום ימי הולדת ומתנות): אלבום מעוצב, עם ברכה בעמוד הראשון.. ולאחר מכן בכל עמוד יש איחול ובעמוד שלאחריו המתנה- 1. רציתי לקנות לך קצת מזל, אבל תצטרך לנסות להשיג בעצמך- כרטיסי גירוד מודבקים. 2. רציתי להעניק לך אושר, אבל מקווה שזה יספיק - תמונה שלנו. 3. רציתי לתת לך חיוך, אבל שלך הכי יפה - מראה. 4. רציתי לגרום לך לצחוק, אבל יש מי שיעשה את העבודה במקומי - כרטיסים למופע סטנד-אפ. 5. רציתי לאחל לך הצלחה, אבל כל הצלחה היא עניין של זמן- עוגייה בצורת שעון או ציור של שעון. 6. רציתי שנכבוש ביחד את העולם, אבל אתה הוא עולמי - תמונה של כדור הארץ חתוכה באמצע וכשפותחים אותה (כמו חלון) יש תמונה שלו/שלנו. 7. רציתי לספק לך מעט הנאה, בתקווה שזה יעשה את העבודה - כרטיסים לפעילות אתגרית כלשהי, אני מאד רוצה לתת לו צניחה חופשית אבל זה יקר.. עדיין מתלבטת. 8. רציתי למצוא איתך אוצר, אבל כבר מצאנו אחד את השני- מטבעות שוקולד ותמונה של תיבת אוצר ואנחנו בתוכה (נראה לי קצת דבילי, אולי אוותר על זה..) 9. רציתי שיהיה לך נעים, אז אני מבטיחה להשתדל- קופון למסז' ממני או במידה ויישאר מספיק כסף אז שובר לספא. 10. רציתי שיהיה לך טעים, אז מה אתה אומר על _____ (מסעדה כלשהי) - הזמנה למסעדה. 11. רציתי להביא לך כוכב, אבל בשבילי הכוכב זה אתה - מילות השיר "בשבילי הכוכב זה אתה" והסלוגן של סלקום. 12. רציתי שיהיה לך מעניין, אז נשאר לך רק לבחור- הזמנה/קופון לסרט. 13. רציתי לאחל לך הרבה חברים, אבל דווקא הם אלה שרוצים לאחל לך- דיסק עם ברכות ותמונות מהחברים. 14. ורק רציתי לבקש, שתישאר בדיוק כמו שאתה - תמונה שלו. ו.. זהו עד כה. אם יש לך עוד רעיונות בסגנון אני אשמח! ומקווה שהעיצוב ייצא לי טוב.. בדרך כלל זה לא הצד החזק שלי

KarinDi

New member
מקסים!

רעיון נפלא, מאוד מאוד אהבתי!!! אם את צריכה עזרה גם עם העיצוב - אשמח לעזור!

רעיון ליומולדת

יריחו זה ליד ים המלח, הייתי משריינת עם המפקד שלו יום כיף באחד המלונות בסביבה, עם ספא ופינוקים שווים. במילואים בדר"כ הם באים לקראת... מזל טוב
יערה

למעלה