בעיה נצחית...

איליין

New member
בעיה נצחית...

יש בקרים שאני קמה ואני מרגישה מליון דולר ויש בקרים שאני קמה ואני מרגישה גדולה ומגעילה....מתי אני ילמד לאהוב את עצמי כמו שאני...אמא שלי ואני בת 33 ואמא ל2 ילדים..כל הזמן מנדנדת לי שאני ירזה ואחותי וחמתה וכו´ את כל כך יפה לא חבל...אבל האמת היא שטוב לי ככה, לרוב אני חושבת. דרך אגב, החבר שלי מאוד אוהב אותי כמו שאני הוא הכיר אותי ככה ומבחינתו עוד 5 קילו לא היו מזיקים...אז מה עושים?

עופר 123

New member
בוחרים למי להקשיב......

איליין, למרבית האנשים יש בקרים של מיליון דולר ויש כאלו של אוברדראפט של מיליון דולר. הכוח להתגבר על אותם בקרים נמצא בידיהם של הסובבים אותנו - אמרת שהחבר שלך אוהב אותך ואהבתו רק הייתה גוברת בפלוס 5 קילו? תאמיני לו. הוא לא היה אומר זאת אם לא היית נראית כמו מיליון דולר. באשר לאמך, אחותך וכל שאר הקרובים שתפגשי בסדר פסח הקרוב, אל תקשיבי להן. רק את יודעת איך את אוהבת את הגוף שלך, רק את יכולה להרגיש טבעית איתו. אם טוב לך עם עצמך, אינך זקוקה לעצות. את בוחרת להקשיב להם, את זו שרוצה לשמוע למסרים שהן מעבירות. אם תחליטי בעצמך שאת רוצה לרזות, אזי זו החלטה שלך, אבל כל עוד את שלמה עם עצמך, אינך זקוקה לדיאטות שאחרים רוצים לעשות לך. שיהיה לך יום נפלא,
שלך, עופר

איליין

New member
אתה חושב שתוכל כל יום לתת

לי שיחת עידוד כזו? נראה לי שבקצב כזה אני איהיה בסדר בטווח השנתיים שלוש ..סתם אני צוחקת...חוץ מזה אני יודעת שזו קלישאה אבל מה שבפנים באמת קובע ואני חייבת להיות שחצנית ולהגיד שאצלי יש מכרה זהב בפנים....

עופר 123

New member
תתפלאי, אבל....

שינויים שכאלו לא חייבים לקחת שנתיים-שלוש. השאלה היא כמה באמת רוצים להשתנות ולקבל את עצמך כמו שצריך. ולשאלתך, אם יש צורך, נקבע שעה להודעת העידוד היומית....
שלך, עופר

איליין

New member
בוקר טוב לכולם

עופר תתפלא כמה אני מחכה ליום שאני יקום בבוקר ויגיד אני אוהבת את עצמי וגם יאמין למה שאני אומרת ושזה יקרה יום אחרי יום אחרי יום עד לסוף ימי.... לא תהיה מאושרת מימני.

התמדה

תגידי את זה לעצמך כל בוקר, גם אם את לא מאמינה לזה כל פעם שאת אומרת. הפתעות מחכות למי שמתמיד
מה אכפת לך לנסות? עכבר

למעלה