בעיה משפטית

שירותם

New member
בעיה משפטית

האם למישהי יש הסכם גננת -הורה? מה עושים עם הורה שמתכוון להגיש תביעה משפטית בגלל שבחודש אוגוסט הוא שילם מלא והגן יצא לחופשה בתאריך 8.8 ? האם למישהו יש את ההסכם של אירגון הגנים הפרטיים?

לי יש של איגוד הגנים. מקובל לקחת מל

תשלום מלא משום שאין לגנים הפרטיים חופשה שנתית. כך זה בכל הגנים הפרטיים ואם ממשיכים קייטנה גובים תשלום נוסף. במה אוכל לעזור עם החוזה?

תוכלי ולא תוכל. אין לי פקס אבל יהיה

לי בקרוב. אוכל להעתיק קטע רלוונטי אם זה יעזור רק שאדע מה בדיוק צריך (שלא אעתיק סתם). השאלה היא אם אין את החוזה חתום ביניכם איך זה יעזור?

חופשה שנתית

בהמשך לתשובתך מסתבר שהבעלים מרווחים את אוגוסט מלא,והנימוק שאין חופשה בגנים הפרטיים. אך מה בקשר למטפלות/סייעות שעובדות אותו הדבר כמו הבוסים אין להם חופשה שנתית אך לא משלמים להם את אוגוסט מלא היכן הצדק. לכן אני חושבת שגם הסייעות צריכות לקבל את אוגוסט מלא.ולפחות לוותיקות שבינהן סייעות צריך להקים אירגון שיגן גם על התנאים של הסייעות.במקרה אני גננת שכירה ויש לי חברות נחמדות שעובדות כסייעות ומאוד חורה שהן עובדות לא פחות מאיתנו הגננות מדובר בסייעות הטובות ומורידים להם הן חופשות מחלה שהביטוח הלאומי לא משלם רק מהיום ה--- ואז יורד להן כמה ימי עבודה.והן חגים לא תמיד משלמים גם כשהגן סגור.בנות היכן הצדק. בינכן הרבה עצמאיות שמחזיקות עובדות והתנאים ממש לא פרים. כאן יש תלונה מה קורה שהורה לא רוצה לשלם את אוגוסט.ומה קורה שהבוסים לא משלמים לסייעות את אוגוסט.אבקש את התייחסותכם בתודה מראש.

למעלה