בעיה מרגיזה

c o p d

New member
בעיה מרגיזה

או קיי צצה אצלי בעיה חדשה שאני לא יודע איך להתמודד איתה ( תנסו להיות רציניים כי אני ממש רציני) אני בדר"כ מבקר פעם אחד בשירותים ליום ולא משנה כמה שתיתי באותו יום אבל כאשר התחלתי לפתור את הסימולציות רצתי שלוש פעמים לשיורתים במהלך השלוש שעות האלה ולומרות שלפני הבחינה כבר ביקרתי בשירותים וגם במהלכה לא שתיתי יותר כולה איזה פחית עכשיו בסימולציות זה עוד ניחא, במבחן אני אמות מה גם שצריך שמישהו ילווה אותך והוא לא ירוץ איתך במסדרונות כמו שאני רץ כאשר אני מבצע סימולציה. אז בוא נגיד שאני רוצה להימנע כליל המללכת לשירותים בזמן הבחינה כי זה יהיה המסמר האחרון שלי בקבר. אני אשמח לפתרונות ורעינות אך אני מבקש שבאמת תתיחסו לזה ברצינות ולא תתחילו להנפיץ דברים כגון תתקין קטטר או תלבש חיטול וכו... אם זה לא היה עצוב אז זה היה מצחיק אני רואה כבר את הפרסומות שיעשו עליי : "איפה הייתי כשכולם עשו פסיכומטרי,היית בשירותים?? גם לך יש שלפוחית רגיזה!!!!

golgi222

New member
אבל מה הבעיה שתצא לשירותים בזמן

הבחינה,אני לא אומר לך לצאת בפרק קשה עבורך או בפרק שצריך את כול ה 25 דקות(כגון כמותי בשבילי) אתה יכול למשל לצאת בסוף פרק האנגלית או המילולי כי לפי דעתי אפשר לסיים אותם בזמן סביר.עדיף לצאת לשירותים ולא להישאר לחוץ כול הבחינה וזה אולי יגרום לך לעשות טעויות טיפשיות.

Xenox

New member
מילולי בזמן סביר?!

אני מוכן לתת טעות אחת בפרק כמותי כדי להספיק את השאלות במילולי, אויש כמה שאני עגלה במילולי

Xenox

New member
שב כמה שיותר קרוב לשירותים

אבל לא ממש על המעבר כי אז כל אחד שיצא יסיט רת דעתך מהמבחן. אין מה לעשות נגד זה פרט, אולי, להתמקצעות בפתירת פרק אנגלית מהר מאד ויציאה/הפסקה בזמן שנותר. כשאתה שותה במבחן, אל תשתה למען שתיה אלא רק תרטיב את הגרון.

nate2000

New member
כי אולי באמת יש לך כזאת....

הכי טוב לגשת לרופא ולשלול בעיה רפואית ואולי מדובר בעצבים שבוגדים.... אולי זאת התגובה שלך ללחץ. תנסה להירגע ולנשום עמוק. לשבת כמעט 4 שעות ולא ללכת לשירותים זה באמת בעיה ולא כולם יכולים לעבור את כל הבחינה מבלי לצאת פעם אחת. אתה יכול לנסות לצמצם את ההליכות לשירותים לפרקים שבהם אתה מסיים את הבחינה כמה דקות לפני הזמן.

מה עם לוותר על שתיה?

אתה יכול לשבת ולא לשתות 3 שעות? אני למשל לא שותה כי אני נורא נורא לחוצה על הזמן ואין לי זמן "מיותר" לבזבז את לפתוח את הבקבוק ולשתות, אני מרגישה שאין לי זמן להרים את העיניים מהמבחן. אבל שוב..זאת רק אני. אני חושבת גם כמו שהציעו לך פה, אל תשתה, רק תרטיב טיפה את הגרון.

גם לי הייתה אותה בעיה

הרצון לעשות פיפי נגרם מלחץ או מקור לכן חשוב מאוד ללבוש הרבה במבחן כדי שלא תקפא מקור וכל שנייה יהיה לך פיפי. לחץ-אולי לשקול לקחת כדור הרגעה לפני הבחינה אבל חשוב לנסות לפני באיזה סימולציה ולראות איך אתה מגיב לתופעות לוואי של הכדור. מה שאני עשיתי זה נמנעתי מלשתות קולה/דיאט קולה/תה/קפה שידועים כמשתנים שבוע לפני הבחינה. ובאמת הצלחתי בבחינה לא ממש אבל יצאתי רק פעם אחת בשלוש שעות בפרק שאני הכי חזקה בו שהתברר גם כפיילוט לשירותים (ומשום מה אני לא זוכרת שליוו אותי לשירותים!!!!!!!)

a p p l e m a n

New member
הם מלויים אותך לשירותים?!

אז כמה זמן צריך לסיים פרק לפני בשביל ללכת לשירותים? וזה הדבר הכי מציק שבאמצע מבחן מלווים אותך.וגם משהו מחכה לך בחוץ. אתם סגורים על זה?

כן..

יש לעיתים את המפקחות הזקנות שגם יחייבו אותך להתקדם בקצב שלהן, ויש את המפקחים הצעירים שהם בסבבה יתנו לך לרוץ ולעשות הכל בקצב שלך..

a p p l e m a n

New member
כמה זמן צריך לסיים פרק בשביל להשתין

חייבים ממש 5 דקות לפני? או שגם 2 דקות לפני סוף פרק אפשר להספיק להשתין בלי לאחר לפרק הבא. (אני מתכוון כתלות במלווה לשירותים)

אני יצאתי

6 דקות לפני הסוף כבר הייץי בפרק השישי והיה לי יחסית הרבה פיפי. וגם השירותים היו יחסית רחוקים אני עשיתי באוניברסיטה בת"א והשירותים לא עבדו בקומה אז זה היה ללכת לקצה השני של הקומה.

תלוי במרחק השירותים מהחדר..

כעקרון קח לפחות 4 דקות כדי לא להיות לחוץ. ותודה לבורא עולם שיש פרקי אנגלית בבחינה..
במועד האחרון, בכיתה שנבחנתי, כל פרק אנגלית כבר בדקה ה18 הייתה מתחילה הטיילת לשירותים..

nog16

New member
או במקרה שלי, להודות לפרקי הכמותי..

אצלי זה הפוך... באנגלית אין לי שנייה אחת ספייר. וגם במילולי לא.. לעומת זאת בכמותי, לרב יש לי זמן ספייר. אני זוכרת שבפרק 5 הייתי ממש חייבת לשירותים, וזה היה כמותי, וכבר שמחתי, אבל אז הלך לי חרא ולא נשאר לי זמן עודף, והתבאסתי... ואז הפרק ה6 היה גם כמותי, סיימתי אותו בדקה ה18, והיה לי פול זמן ללכת בנוחות לשירותים.:) כל אחד צריך למצוא תפרקים בהם הוא יכול ללכת להתפנות, אלא אם הוא בטוח שהוא מסוגל להשאר כל ה3 וחצי שעות האלה בלי ללכת להתפנות בכלל.

c o p d

New member
אמממממממממממ

לפי מה שהמדריך שלנו אמר וכמו כן החבר שלי שנבחן כבר כשאתה יוצא לשירותים זה בליווי אחד המשגיחים מה שעוד יכול להיות מעצבן הוא זה שיש הרי שני משגיחים בכיתה כלומר אחד ישאר להשגיח ואחד ילך ללוות לשירותים. מזה נובע שתמיד רק תלמיד אחד יוכל ללכת לשירותים ואם מישהו יצא אז אתה צריך לחכות ואז זה יכול ליפול על זמן לא מתאים

שלחופה2

New member
ממש מוכר

קודם כל אל תשתה במהלך הבחינה וגם כשעה לפניה שום דבר חוץ ממים!! במיוחד דברים מפחיות כגון קולה או דברים אחרים שיש בהם קפאין (תה, קפה) חוץ מזה מתרגלים, בסימולציות הראשונות הייתי רצה לשירותים בפרק האנגלית הראשון שנתקלתי בו עכשיו "נגמלתי" וגם אם תצא בבחינה זה לא כזה נורא אני יצאתי בבחינה הקודמת וזה היה אפילו מרענן...

מפלצות

New member
גם לי הייתה את הבעיה הזאת

בסימולציות הייתי יוצא כמו מטורף והייתה אחת שיצאתי כל פרק אפילו (7 פעמים) וגיליתי שאצלי זה רק מהלחץ ואני כמעט בטוח שזה ככה גם אצלך ולכן בואי אני אתן לך כמה עצות שקיבלתי מאחרים ודברים ששמתי לב בעצמי. דבר ראשון לשוחח עם עצמך, כן אני יודע שזה נשמע אידיוטי אבל פשוט תגידי לעצמך אני יכולה ואני מוציאה היום XXX וכל מיני כאלה וזה באמת עוזר. כן לשתות ולשתות כרגיל כי את לא רוצה כאבי ראש מחוסר שתייה. להימנע מכל כדור שהוא כי הוא משפיע על הראש ועל הגוף וזה לא יעשה לך טוב. לנשום עמוק ולעצום עיניים לפני קבלת הסימו' ופשוט להתרכז בכלום (בשחור שאת רואה שאת סוגרת את העיניים) או פשוט לשחק קצת בראש עם נוסחאות ולא עם תרגילים סתם כדי להראות לצמך שאת זוכרת. לבוא עם שיר טוב קיצבי ואהוב בראש, הקצב והתחושה יעשו את כל ההבדל, ואני לא צוחק אני שרתי לעצמי תוך כדי הסימו' ואפילו קצת תופפתי בלי לשים לב (וכמובן בלי להפריע לאחר) וזה עשה לי הבדל ענק. ועוד דבר חשוב מאוד לא לאכול מלוח כי זה מצמיא יתר על המידה מה שיגרום לך להתעסק עם המים ולחשוב על הפיפי, ופשוט לאכול כל מיני פירות יבשים כגון תמרים (מומלץ בחום) מישמישים צימוקים וכאלה כי זה מנצל מים בקיבה יותר וזה טוב לך וגם זה יכניס אנרגייה טובה לגוף ולא יגרום לנפילת סוכר פתאומית. מקווה מאוד שעזרתי ואם אני אזכר בעוד משהו אני אשתדל להכניס והכי חשוב לבוא בראש אופטימי עם מחשבות שמחות.

nas 18

New member
אני יצאתי במבחן באוקטובר פעמיים

לשירותים בחרתי לצאת בשני מבחני אנגלית שונים, ישר אחרי החלק של השלמת משפטים דווקא המפקח היה סבבה ונתן לי לרוץ לשירותים בסוף המסדרון הוא בחר ללכת בקצב שלו ואחרי כמה מטרים נעמד במקום וחיכה לי זה בעיה מאוד מרגיזה שאני לא מצאתי פיתרון אליה והתעצבנתי על חבר שלי שאפילו פעם אחת לא יוצא לשירותים היתה אפילו איזה סימולציה אחת שיצאתי בה 4 פעמים לשירותים בכל מקרה, אם אתה טוב גם אם תצא פעם פעמיים לשירותים אתה תגיע לציון שאתה צריך

r0asso

New member
../images/Emo2.gif 4 פעמים?

הלכת לרופא? אני בטוח שאפשר לסדר משהו כמו שבצבא לוקחים סטופיט לפני מערבים הבעיה זה לא רק זה שאת יוצאת 4 פעמים הבעיה שאת חושבת על זה כל המבחן וזה משפיע המון על הריכוז

למעלה