בעיה מעציבה

Queen Of Love

New member
בעיה מעציבה ../images/Emo7.gif

יש לי בעיה שמאוד מציקה לי ומאוד מעציבה אותי זה סיפור ארוך אז ניסיתי לקצר אותו...מקווה שזה לא ישעמם אתכם יותר מדי פשוט הרגשתי צורך להוציא את זה...אז סורי מראש... היה לי חבר במשך שנה וחצי רוב תקופת הצבא. הוא פגע מאוד אין ספור פעמים לא הייתה לי שום ברירה אלא להיפרד ממנו למרות אהבתי אליו, זה היה קשה וזה לפעמים עדיין מציק לי, אבל התרגלתי כבר למחשבה שאנחנו לא ביחד. בכל אופן, יש לי חברה שהייתה איתנו בבסיס והיינו הרבה יושבים ביחד היינו חלק מחבורה כזאת (אני החבר לשעבר והחברה) בכל אופן, ניתקתי איתו את הקשר כי לא יכלנו להישאר ידידים (למרות שניסנו). עם החברה הזו שמרתי על קשר (אני כבר משוחררת). אני יודעת שהם בקשר של ידידים (יש לה חבר) אז שמעתי עליו פה ושם. אתמול הוא התקשר אליי אין לי מושג למה, והוא פלט לי שהם יורדים לאילת ביחד עם עוד כמה חברה, אני מאוד נפגעתי כי היא לא סיפרה לי על זה למרות שיצא לנו לדבר עוד באותו היום. גם התגלה לי שהוא מדבר לפעמים עם חברה שלה (כשהן ביחד) שדרך אגב היא גם יורדת איתם לאילת. גם נוכחתי לדעת שהוא ידע משהו שאני ביקשתי ממנה באופן מפורש לא לספר לו. (הוא אומר שהוא שמח שהוא יודע מזה כי זו הייתה סתם אי הבנה) התקשרתי אליה היום ואמרתי לה שהיא ממש פגעה בי. היא אף פעם לא עשתה קטע כזה ודווקא עזרה לי בתקופה הקשה שנפרדנו, אני לא יודעת מה לעשות אני ממש מבולבלת. לדבר איתה לא לדבר....אני רק יודעת שאני ממש מרגישה רע כאילו בגדו בי... וגם מכאיב לי לדעת שהוא בקשר עם חברה שלה שאיתה גם היינו יוצאות ביחד...מה לעשות?

golem

New member
אכן מעציבה

אגב, שאלה לי - כשדיברת איתה - מה היא אמרה לך בקשר לנושא??? ובכל מקרה - קשה לי לראות אתכן ממשיכות באותו קשר טוב - פשוט כי את לא בוטחת בה יותר - ויהיה לך קשה לבטוח בה שוב.. אני הייתי אולי מציע להמשיך אותה בקשר - אבל איכשהו להוריד אותו ברמה קצת - ותראי איך הולך לכן - יכול להיות שתחזרי לסמוך עליה - ואז זה יהיה בסדר.

Queen Of Love

New member
התגובה שלה? ../images/Emo4.gif

התגובה שלה לגבי מה שהיא סיפרה זה שהיא מצטערת ושאני צודקת לגבי החברה שלה, היא אמרה לי שלא יהיה כלום ביניהם (זה לא מעודד!) אבל מציק לי שאותה בחורה (שאני מכירה אותה כי יצאנו איזה כמה פעמים ביחד)קשורה לחברה טובה שלי ...אני לא הייתי עושה לה בחיים כזה דבר אפילו אם אני לא מאמינה שיהיה בינהם משהו. איך הוא אמר לי שהיא בחורה מתוקה ומצחיקה, ממש נפגעתי, כואב לי אפילו לחשוב על זה.

golem

New member
את חייבת להחליט...

את חייבת להגיע להחלטה - ואני מדבר עכשיו לגבי הבחור - או שאת איתו או שאת לא איתו - מכיין שהגעת למסקנה שאת לא איתו - אסור לך לחשוב על מי הוא מדבר ועם מי הוא נמצא - שיחיה את החיים שלו ואת תחיי את החיים שלך - זו הברירה היחידה שלך - אני יודע שזה קשה - אבל אין מה לעשות - או שאת מחליטה שאת כן רוצה אותו בחזרה ואז תאזרי אומץ ותגשי אליו ותגידי לו - כי אם לא תעשי את זה ולא את זה - סתם תהיי תקועה הרגשה לא טובה ומבאסת ליותר מדי זמן - תחתכי לכאן או לכאן...ולגבי החברה שלך - זה אין לי מה להגיד - מבאס לדעת שככה חברים מסתירים ממנו דברים - גם לי זה קרה - לי זה גרם לקחת הכל בעירבון מוגבל - לא מצפה מאפ-אחד לכלום - זו חייבת להיות הרגשה פנימית שלך - את לא בוטחת בה - תתחילי להוריד את הרמה של הקשר.

sidi

New member
אני

מסכים עם כל מילה, לגבי החבר, החלטת שאת לא איתו אז תנתקי את עצמך מהקטע. לגבי החברה, את יודעת עכשיו שאי אפשר לסמוך עליה, תמשיכי את הקשר איתה אבל תלמדי לא לשתף אותה בכל דבר ולשמור על ריחוק מסויים. יש חברים ויש חברים ולא כל החברים הם חברים טובים.

mariana

New member
ברוכה הבאה

הבעייה שלך היא כל כך מוכרת, אני מבינה אותך, כי גם לי היו אין ספור קטעים כאלה. אם את מרגישה ככה סימן שעדיין יש לך משהו אליו, אולי מתגעגעת. אני מבינה שפתאום זה לא מה שהיה פעם.פתאום אתם צאיכים להיתרחק. אני מבינה אותך שאת אמרת לעצמך איזה באסה שאני לא שם כי יכול להיות כייף. אבל כל המחשבות הללו גורמות לך סתם אי הבנות. הגעת למסקנה לוותר עליו, בטוח הייתה לך סיבה טובה לקום ולעזוב כי הוא פגע בך,ואני בטוחה שהוא ימשיך לפגוע בך. אז עם החברה את כן צריכה לדבר להסביר לה שניפגעת, ומפה תרימי ת´ראש ותסתכלי קדימה, אני בטוחה שגם הוא מרגיש אלייך משהו אז הוא לא יכול לפגוע בך עם החברה שלך. אני לא מבינה משהו את וחברך לשעבר אתם בקשר? אני מקווה שעזרתי לך איכשהו

Queen Of Love

New member
תודה!

אז ככה, כשניסנו להיות בקשר אחרי הפרידה זה לא הלך, אז החלטנו לקחת פסק זמן, ואמרנו שבעתיד אולי נוכל להיות ידידים. אז היו פעם ושם סתם טלפונים, והפסקה של חודשיים כשאתמול הוא התקשר שוב, לשאול מה שלומי. אני לא רוצה שנחזור, ממש לא, כי הוא ממש פגע בי , אני לא חושבת שאני עדיין מאוהבת בו אבל אני מתגעגעת אליו לפעמים...בכל זאת גם היינו ידידים לפני הקשר ועכשיו אנחנו כבר לא מדברים.אני גם לא יודעת אם לדבר איתו במיוחד עכשיו שזה עדיין מפריע לי....היה לי כל כך טוב החודשים האחרונים, יצאתי ביליתי באמת היה כיף, אבל הטלפון הזה ממש החזיר אותי איפה שהוא אחורה, אני מתגעגעת אליו מאוד...מה לעשות איתו?

mariana

New member
היי

אני חושבת שטוב להיות בקשר פעם בחודש או יותר, אבל קשר בתדירות גבוהה רק ישאיר אותך במצבך היום. את נעולה על עצך לא לחזור אליו, אז תשחררי אותו, הוא לא שלך כבר. הרי גם את יוצאת ומבלה אז תעזבי אותו, תדאגי לעצמך פה את יותר חשובה. ואם הוא היה פוגע בך אז תאמיני לי הוא גם יפגע באחרת כי זה בעייה שיש לו. אני מבינה מדברייך שאת באמת חזקה, אני מזמן הייתי נישברת. לא נורא יוצא לאילת שיצא מי אמר שיהיה לו כייף שם בלעדייך? ומי אמר שהוא נוסע לאילת לחפש מישהי. אל תחשבי על הגרוע את סתם מזיקה את עצמך, פשוט תשבי עם עצמך ותסבירי לעצמך הוא היה שלי עכשיו הוא כבר אז הוא יכול לעשות מה שהוא רוצה. רק שפעם הבא אם הוא יתקשר אלייך כדי לספר לך כל מיני חויות שלו, אז תבקשי מימנו יפה שזה לא מתאים לך, שמעי בכל זאת זה פוגע. בואי אני אספר לך בקצרה סיפור שלי את יכולה להיזדהות. יצאתי עם מישהו שנה וחצי אהבנו, אבל היה לו קשה להיסתדר איתי כי לשנינו יש אופי קשה, אז אני עוד איפשהו הייתי מתפשרת אבל, הוא, הוא תמיד היה עקשן. נפרדנו אולי חמש פעמים וכל פעם אחרי שבוע היינו חוזרים להיות ביחד. לא יעזור תמיד יש את החזרה שם. או שאני הייתי נישברת או שהוא. עד שיום אחד הוא פגע בי אבל לא חשבתי להיפרד מימנו פשוט עשיתי לו פרצופים, הוא לא הבין שהוא פגע בי וכשהייתי מספרת לו אז הוא היה אומר לי אולי אנחנו בכל זאת לא מתאימים והיה מפרק את החבילה. כבר היתייאשתי מכל הסיפור של הפרידות, אנשים חושבים שהפכנו את הקשר שלנו לצחוק. ואז הפרידה באמת הייתה סופית, לא היינו חמישה חודשים ביחד, אבל הוא אף פעם לא רצה לנתק קשר תמיד היתעקש שנישמור על ידידות, והסברתי לו שאני לא יכולה להיות ידידה שלו כי זה פוגע בי, אני כל כך אוהבת אותו שפשוט לשמוע את הקול שלו היה עושה לי רע. אז יום אחד כל הקטע הזה נישבר לי וביקשתי מימנו שלא יתקשר אליי יותר והוא קיבל את זה יפה, כי הוא לא אוהב לפגוע בי. אחרי חודשיים אני התקשרתי אליו והזמנתי אותו ליום הולדת שלי, והוא כמובן לא שכח את היום הולדת שלי. אז אחרי שהוא ראה אותי אחרי איזה 4 חודשים עשה לו משהו בלב. ואז הוא היתקשר אליי ואמר לי מילים יפות כאלה שבחיים לא שמעתי מימנו, ואמר לי שבחמישה החודשים הוא לא יכל להיסתכל על בנות, ושתביני הוא בחור פרפר אין דבר כזה שבחורה אחת תיהיה אצלו. ואמר לי שהוא לא נגע בבחורה אחת. אני האמנתי לו למה בחיים הוא לא משקר לי. ואז הוא ביקש מימני שניתן לעצמינו עוד צ´אנס ונזרום עם הקשר מובן הסכמתי אבל תמיד יהיה לי את החשש אולי יהיה עוד ריב אחד והוא ירצה לפרק את החבילה. אבל אסור לחשוב על רע, פשוט תזרמי, אני מבינה שהבחור כמובן אהב ואולי עדיין אוהב לא סתם יצא איתך שנה וחצי אז לא יהיה לו קל להמשיך הלאה עם בחורה חדשה, כמו שאני מאמינה שגם לך לא קל. מצטערת שזה ארוך אוהבת ובהצלחה

Queen Of Love

New member
../images/Emo51.gif אהבתי את התגובה ../images/Emo13.gif

להיפך!, תודה רבה על ההתייחסות המפורטת באמת !!

golem

New member
לדעתי...

איך שאת מתארת את זה - הדבר הכי טוב בשבילך יהיה להיות כמו המנחה של החוליה החלשה - שלום!!! עדיף לך - את הגעת למסקנה שאת לא רוצה להיות איתו - געגועים זה דבר הגיוני ומוכר - אבל אין מה לעשות תשאירי את זה בתור געגוע ולא בתור שאיפה - תשאפי לקשר יותר רציני וטוב ובריא...

ניקולי

New member
שלום לך..

ראשית עליי להתנצל שהתגובה שלי מאוחרת..וגם ברוכה הבאה עכשיו לענינייך, תראי מה שאני חושבת זה ככה: כשיש זוג חברים, וכשיש חברים משותפים לאותו הזוג..קצת קשה לחברים המשותפים להתנתק מאחד מהבני זוג (כאשר הבני זוג נפרדים)..וביוחד כשיש חברים טובים מאוד.. תראי החברה שלך מהצבא, היא חברה שלך שאיתה היית חולקת סודות אלו או אחרים, לעומת זאת החבר שלך לשעבר התחבר לבחורה הזאת ושמר איתה על קשר של ידידים גם אחרי שנפרדתם וזאת זכותם המלאה, ואני בטוחה שזה לא כ"כ מפריע לך כמו הקטע שישנם דברים שאת לא רוצה שיידע וזאת זכותך. אני לא חושבת שחברתך או הוא בגדו בך, אני חושבת שיצאה להם שיחה ותוך כדי היא הוציאה את מה שהיה אסור לה להוציא וסיפרה לו. כולנו בני אדם ולפעמים אנחנו לא שומרים מספיק בלב את מה שצריך, אולי היא סיפרה עקב כך שחרה לה מה שסיפרת לה..אולי היא רצתה להבין את עצם העיניין. בקשר לזה שהם יורדים לאיילת כולם ביחד וגם החברה השלישית..זה בעיה שלהם לא שלך את צריכה להבין שבינו לבינך זה נגמר ואולי עדיף כך..ואם החברה שלך לא סיפרה לך שהם יורדים כולם לאילת זה אולי בגלל שהיא לא רצתה שתפגעי שהם יורדים כולם ביחד..הוא כן סיפר לך..כי מה איכפת לו לתת לך לחשוב שאת הפסדת משהו?? אבל לפי מה שאת מספרת לא הפסדת כלום ההפך הוא הנכון הרווחת... יקרתי, מה שאני מציעה לך זה פשוט להיות אדישה למתרחש בינו לבין ההיא, לבין חברתך וכשתהיי אדישה, הם ירדו ממך, ולא ינסו לגרום לך לקנא ולהיות ממורמרת, ואל תבכי ילדה...... ניקול*

תעבירי הילוך..

תעשי לי טובה. צאי מהחיים של שניהם. יש הרבה דגי זהב בים וכמובן "דגות".ואל תבזבזי זמן ,מחשבות וטלפונים על שטויות שכאלה.

למעלה