בעיה מעצבנת

mitsi miaoo

New member
בעיה מעצבנת

שלום לכולם, אוף, יש לי בעיה, יש לי קוסמת לבל 27 בבלוקן ובחלק מהקווסטים שלי אני צריכה נחשים קטנים כאלה (Jr. Necki). לא משנה מה אני לא מצליחה לפגוע בהם!! נכון, הדמות שלי יחסית חלשה ללבל (מכות בסביבות ה- 200) אבל בין צורך בהרבה מכות ובין לפספס לגמרי יש מרחק עצום. למה זה ככה? האם בגלל שאני באמת לא מספיק חזקה או בגלל משהו אחר? בבקשה עזרה.. תודה

ווינגז

New member
בהחלט בגלל שאת לא חזקה מספיק

חכי עוד קצת, בקרוב תוכלי לפגוע בהם.

roni93

New member
ובכלליות

הם ממש מעצבנים יש להם הגנה ממש גבוה..

the man 123456

New member
תשובה יותר מפורטת

הכי פשוט ומדוייק שאפשר -- את צריכה מינימום 65-70 דיוק accuracy בשביל לפגוע בהם מה שאומר להעלות לDEX. ואפילו עם 65-70 דיוק את תפספסי דיי הרבה...

sapir aloud555

New member
היא קוסמת.

כשאתה אומר לה להעלות דקס זה בעצם הורס את הבילד שלה. הדיוק של קוסמים בא בעזרת Int, כך שרמת הInt שלה תהיה גבוה יותר, כך היא תוכל לפספס מפלצות פחות. Jr neckies ידועים כמפלצות שרוב העבודות לא יכולים לפגוע בהם 100% לפחות עד רמה 33, אז אני רק מציעה לחכות קצת, עד שתגיעי לרמה גבוהה מספיק.

mitsi miaoo

New member
תודה

טוב, לפחות אני עכשיו יודעת שזה לא אבוד ואני פשוט אמתין בסבלנות עד שאהיה יותר חזקה. אגב, יש רמת מינימום ומקסימום ל-PQ בקרנינג? כי עשיתי פעם אחת ואני רוצה לעשות שוב עם בעלי והוא רק לבל 23.

SimsY

New member
אני עשיתי בלבל 26

לוחם והיה לי קשה עם האליגטורים האלה אז אני ממליץ שתחכי

sapir aloud555

New member
כן,

רמת המינימום היא 21 ורמת המקסימום היא 30. (לעוד מידע - יש שני המאמרים שכתבתי וגם מדריך לLpq שחברת פורום אחרת כתבה) המלצות לKpq הם בעיקר קוסמים, כי הם מצליחים לפגוע בהכל גם ברמת המינימום, 21, הבעיה בהם זה שנקודות החיים שלהם נמוכות כך שהסיכוי שהם ימותו בשלב הסופי גבוהה מעבודות אחרות. למנהיג קבוצה הייתי ממליצה להיות לוחם (בשבילך, SimsY) כי יש לו נקודות חיים גבוהות וגם, כשאתה מנהיג, אתה לא מחויב להשיג כרטיסים בשלב הראשון - אלא רק לעזור לשאר.

SimsY

New member
מה שמטריד בזה זה שזה סיכון

כי אי אפשר לדעת עם מי אתה נכנס לשם - מספר פעמים היו אנשים שהסתברו להיות די פסיכיים וסירבו לשתף פעולה אלא לעשות רק מה שהם רוצים וזה הרס את ה-PQ. יש לי ידיד שסיפר לי שהייתה להם PQ - לא כאן אלא בלודיבריום, שהלכה מצויין עד שנפלו המפתחות ואחד החברים ב-PQ חטף אותם ולא היה מוכן לתת אותם חזרה למנהיג כי הוא רצה עוד להרוג כדי להוסיף לעצמו עוד ניסיון. כך שהלידר צריך הרבה תכונות של מנהיג, כי זה גם להנהיג את כל החבורה שלך מערוץ לערוץ עד שתמצאו ערוץ שהוא לא פקוק וגם אם כן אז להיות מהיר מספיק כדי ללחוץ על הפיה הזאת לקליס. כך שכשזה מגיע ללידר - אני מעדיף להשאר עם עברי לידר :)

sapir aloud555

New member
לול, אהבתי את השורה האחרונה.

בכל אופן, אתה צודק בקשר לזה. אבל שוב, כמו שאמרתי לא מעט פעמים - מנהיג וחברי קבוצה אמורים להיות סבלניים. אנשים שלא ישתפו פעולה, תמיד אתה יכול לזרוק אותם ולהשיג חדשים. אני גם מעדיפה להיות חברת קבוצה ולא מנהיגת קבוצה. אישית לא יצא לי להתקל בהרבה פסיכים, אבל יצא לי להתקל בהרבה Afkרים ונוטשים. אפקרים הם אנשים שנכנסים איתך לPq ופשוט הולכים לעשות משהו אחר בזמן שהם עושים Leech לכל נקודות הניסיון בין שלב לשלב, ונוטשים זה אלו שפתאום עוזבים את הParty או מתנתקים בלי להגיד בכלל. זה מציק, אבל בכל פעם יש סיכון למשהו כזה. עוד משהו - אם לא בא לך על מנהיג תמיד תוכל להיות חבר קבוצה עם אחד מחברי המשחק שלך, כך שאפילו אם תעשה טעות או לא תוכל לעזור יותר מדי (למשל בשלב 1) הוא יהיה שם כדי לעזור. (ואו, אני ממש דופקת נאומים וחפירות היום. מצטערת.)

SimsY

New member
אפקרים

אמורים להיות כאלה שעוזבים באמצע - את יודעת אפקרים.... מפקירים :) אבל יכול להיות שיש כאלה שהתנתק להם המשחק לא כולם חראות למרות שאלה שהולכים לעשות משהו אחר הם באמת בהמות וזה לא מתקבל על הדעת לשחק איתם. ודווקא באמת יש גם נחמדים ב-PQ לא רק זבל.

צ ל י ל 8

New member
לי קרה פעם אחת בPQ

שהעיפו אותי מהפרטי בסוף בלי לשתף אותי במה שקיבלו. יש שם מנXXX אבל יש שם גם אנשים טובים, תלוי על מי נופלים. אני למשל לא מכירה אף אחד כשאני מצטרפת
עניין של מזל.

lior732

New member
אני נכנסתי בהתחלה ל- kpq ברמה 24...../images/Emo4.gif

היה לי פארטי של אנשים נחמדים ולא האקרים אבל כולם ברמה 21 עם טעויות בבילד... וההיתי צריך לעשות סולו על כל המפלצות בpq (וכשיש לך פחות מהנזק שהקינג סליים מוריד - זו בעיה)

צ ל י ל 8

New member
מיסטי,

גם לי יש קוסמת רמה 26 וגם אני לא מצליחה להרוג אותם, אז תתנחמי
גם אותי נורא מייאש שאני מרגישה כ"כ חלשה לעומת אחרים כמו לוחמים

SimsY

New member
גם לוחמים לא מצליחים

יש לי לוחם רמה 30 - כוח 101 דיוק 60 ועדיין לא מצליח להרוג אותם.

Robinho1

New member
אבל גנבים יכולים להרוג אותם..

יש לי rogue רמה 27 והוא הורג אותם בקלות..

S p o n g e

New member
אני קורע את נחשים....

גם עם הגנב רמה 20 וגם עם הקוסמת רמה 45(ברור)

S p o n g e

New member
הquest הזה גרוע....

גמרתי אותו עם מלא שחקנים והוא לא שווה את מה שהוא מביא.....

למעלה