בעיה מעצבנת!!!

viper-z

New member
בעיה מעצבנת!!!

כאשר אני גולש באינטרנט (עם אינטרנט אקספלורר) לעיתים קרובות מופיעה לי הודעת שגיאה ואז כאשר אני סוגר אותה כל התוכניות ברקע נסגרות בבקשה תעזרו לי ותגידו לי איך פותרים את הבעיה

AfiComp

New member
כמה אפשרויות...

1. אם אתה מריץ WIN98 ומעלה. התחל=>הפעלה=>SFC, בחר בחלץ קובץ אחד מדיסק ההתקנה (וודא כמובן שדיסק ההתקנה שלך נמצא בכונן ה-CD), תחת שם הקובץ, רשום mshtml.dll ובחלון ה"שחזר מ..." נווט לתיקיית ההתקנה של ה-WIN (אם דיסק ההתקנה שלך הוא אורגינאלי, או לפחות צרוב כעותק אחד לאחד מדיסק אורגינאלי, נווט ל win98\loc בשביל הגרסה העברית המלאה, או ל win98\ena לגרסה האנגלית עם תמיכה בעברית, תלוי כמובן בסוג שמותקן אצלך), ולחץ על אישור, וודא שבחלון היעד צריך להיות windows\system. 2. אם לא עבד (או אם אתה עובד עם WIN95), נסה את זה התחל=>הפעלה, ורשום: regsvr32.exe /i mshtml.dll ואנטר. 3. עדיין לא עובד, נסה את זה. מתוך האינטרנט אקספלורר, כלים=>אפשרויות אינטרנט=>בתחתית הדף הראשי שנפתח, לחץ על "נגישות" וודא שלא מסומן V ליד האפשרות התחתונה ביותר שם (באנגלית היא נקראת Format documents using my style sheet, לא היה לי כוח אפילו לנסות ולתרגם לעברית
). 4. אם עדיין לא נפתרה הבעיה, הכנס הודעה חדשה, ונראה איך מתקדמים משם. בהצלחה, AfiComp

viper-z

New member
הבעיה נמשכת

ניסיתי לפתור את הבעיה ע"י ההצעה הראשונה והשלישית שלך כי אני משתמש בווינדוס 98 בקשר לפיתרון השלישי ה-V לא מסומן ובקשר לפיתרון הראשון חילצתי את הקובץ הבעייתי איתחלתי את המחשב ודקה לאחר שהתחברתי לאינטרנט הבעיה חזרה על עצמה

AfiComp

New member
א. מה עם ההצעה השניה ? נסה גם אותה.

ב. אפשרות אחרת לפתרון כרוכה בעידכון הדרייבר של כרטיס המסך שלך. בהצלחה, AfiComp

viper-z

New member
ניסיתי

את האפשרות השניה וזה לא עובד אז מה האפשרות הנוספת?

zuli2

New member
תיקון אקספלורר

היי התחל הגדרות לוח הבקרה הוספה והסרת תוכניות , סמן את האקספלורר "הסר" ואז בחר באפשרות של "תקן את האקספלורר" בהצלחה

למעלה