בעיה מעצבנת נורא!!!!!!!! כל ההודעות בפורום הופכות לי לענקיות נורא! מישהו יודע למה?
ה ה100ממת ההורסת New member 2/12/05 #1 בעיה מעצבנת נורא!!!!!!!! כל ההודעות בפורום הופכות לי לענקיות נורא! מישהו יודע למה?
D dar dar5 New member 2/12/05 #2 אוי זה עשה לי את זה../images/Emo182.gif הם הופכות לענקיות כשאת לוחצת עליהם? כי אם הם פשוט ענקיות, תלחצי על קונטרול ואז תגלגלי עם העכבר [למטה נראה לי] ואם זה כשאת לוחצת-גם לי הייתה את הבעייה הזאת.. זה כל כך עצבן. אבל תוך כמה שבועות זה חזר לעצמו
אוי זה עשה לי את זה../images/Emo182.gif הם הופכות לענקיות כשאת לוחצת עליהם? כי אם הם פשוט ענקיות, תלחצי על קונטרול ואז תגלגלי עם העכבר [למטה נראה לי] ואם זה כשאת לוחצת-גם לי הייתה את הבעייה הזאת.. זה כל כך עצבן. אבל תוך כמה שבועות זה חזר לעצמו
Y YahavHami New member 2/12/05 #3 גם לי זה עושה את זה לפעמים...../images/Emo46.gif אז ככה: תלכי בסרגל כלים הראשון מלמעלה תלכי לתצוגה גודל טקסט ואז תבחרי את הגודל שאת רוצה
גם לי זה עושה את זה לפעמים...../images/Emo46.gif אז ככה: תלכי בסרגל כלים הראשון מלמעלה תלכי לתצוגה גודל טקסט ואז תבחרי את הגודל שאת רוצה