בעיה מעצבנת - אודיו

Papito

New member
בעיה מעצבנת - אודיו

יש לי סרט שהוא VBR אז עבדתי לפי המדריך והפכתי אותו לWAV כשסיימתי בדקתי אם כל האודיו של הסרט נמצא טאכן כך היה, שעה ו40 דקות של אודיו כפי אורך הסרט. אבל אחרי שקידדתי את הסרט לאחר הדקה ה25 אין אודיו יותר. בדקתי בSTREAMS LIST והפסקול שבו בחרתי (זה שיצרתי כקובץ WAV) הוא רק 25 דק', שכשבדקתי אותו ידנית (באמצעות ווינאמפ, מדיה פליר וכו') הוא הכיל את כל אורך הסרט. עליי לציין שעבדתי לפי המדריך ועדיין לא הסתדר לי. אם מישהו מכיר את הבעיה אשמח לעזרה

Papito

New member
אז זהו...שהמאמר שבעזרתו עבדתי

היה המאמר הזה...

Papito

New member
מקפיץ ושואל עוד שאלה

למה וירטואל דאב מוד מבצע לי פעילויות בזמנים נורא איטיים. לדוגמא לחלץ AC3 לוקח לי 8 דק' ולא דקה כמו בעבר. קידוד סרט DIVX לוקח לי פתאום 4 שעות ולא שעתיים כמו בעבר. יש סיבה?

kkdd

New member
כל התשובות

אם פעלת בדיוק לפי המאמר לא צריך להיות בעיות לחלץ AC3? לוקח לו כמה דקות.. זה נורמלי המרה ל DIVX אורכה 4 שעות? אמממ אולי התקנת גירסה של DIVX עם באג איטי, זה קורה לפעמים, ואולי בחרת באפשרות SLWO ולא סטאנרדט בהגדרות שלו.. בקשר ל 20 שמע... תשתמש בגירסת VIRTUAL DUB MOD, תלחץ על "לא" בהודעה כאשר אתה טוען את הסרט לתוכנה VDMOD, תבדוק שבאדיו מסומן DIRECT STREAMS ותחלץ ל WAV ורק אז תטען אותו ב ADD ותמיר בפילטר LAMA MP3 עם הנתונים 48000 128 סטריאו CBR בהצלחה.

Papito

New member
לגבי ה20

זה בדיוק מה שעשיתי..יאללה איזה מוזר זה

kkdd

New member
כאשר באדיו אתה בוחר ב DURECT

STREAMS ולוחת על SAVE WAV הוא שומר את הקובץ כ WAV נכון? בנגן WINAMP או מדיה פלייר, הקובץ מתנגן עד סופו?

Papito

New member
כן

הוא מציג לי שהקובץ מכיל שעה פלוס וגם כשאני מריץ לאחרי ה25 דק' האלו הוא משמיע לי

kkdd

New member
סבבה

כעת תסיר את המקודד MP3 מהמחשב ותוריד ותתקין מחדש את הקידוד MP3 (מקישורי הפורום CODEC) ורק אז תטעין את הסרט ב VDMOD, תלך ללשונית של הקול, תלחץ ADD תוסיף את ה WAV לסרט, ואז לחצן ימיני בפם קול של ה WAV תסמן כ FULL (האפשרות האחרונה) תבחר בקידוד LAMA MP3 ובהגדרות 48000 128 סטראיו

Papito

New member
שאלה קטנה שאולי קשורה..

זה לא ממש הגיוני שקובץ WAV של שעה ו40 דק' ישקול 88 MB נכון? לפי דעתי VDMOD שומר אותו כWAV אך הוא בעצם MP3 וכשהוא מקודד אותו אז הוא מקודד רק 25 דק' כי 88MB זה בעצם מספיק רק ל25 דק' יש מצב שזו הבעיה?

Papito

New member
סוף טוב הכל טוב

בסוף הסתבר שצדקתי. DDMOD לא באמת שמר את הקובץ לWAV אלא בעצם עשה פעולה שדומה לDEMUX. הוא חילץ את הקובץ החוצה לפי הקידוד שהוא היה שמור בו (דהיינו הקובץ היה בעצם דחוס כMP3 אך עם סיומת של WAV) מצאתי את הפתרון כי לא היה נראה לי הגיוני שקובץ WAV של 1:40 יהיה 88MB אז שינית לקובץ ידנית את הסיומת לMP3 ודרך CDEX המרתי אותו לWAV. אחרי ההמרה ראיתי פתאום קובץ ששוקל 1GB וזה היה נראה לי הרבה יותר הגיוני. ומכאן הדרך כבר פשוטה ועכשיו הסרט בסדר וסוף טוב הכל טוב ותודה רבה לך על העזרה ועל ההתמדה

למעלה