בעיה מעיקה

rikiazilik

New member
בעיה מעיקה

שלום אובחנתי אצל רופא לאלרגיה כחולה באלרגיית אבק קרדית הבית. הבעיה מציקה לי מאוד משום שהיא כרוכה בהמון התעטשויות במהלך היום שכבר ממש מפריעות למהלך חיים תקין.(זה גורם גם לכאבי ראש סינוסיטיס ושיעול) רציתי לדעת אם יש פתרון ברפואה האלטרנטיבית (היות ומה שהציעו לי זה טיפול מאוד ארוך בזריקות) אודה מאוד לתשובה

יש פתרון, במגוון שיטות

בעיקר קינסיולוגיה, רפואה סינית והומיאופתיה, אבל לא רק.

מוטימוט

New member
צמחים סיניים לאלרגיה

שלום רב אלרגיה ברפואה ה סינית קשורה על פי רוב לחולשת צ'י הריאות. אין זה אומר שהריאות לא בסדר, אלה רק בראיה הסינית. צמחים ודיקור סיני יחזקו את הריאות, יטפלו בעיטוש, דמע, גודש , ליחה ושאר הסימפטומים . בברכה מוטי

אלרגיות

שלום רב, ניתן בהחלט לנסות ולעזור, אני אישית לא מוכן "לקנות" את האבחנות הללו של הרופאים. הניסיון הקליני לאורך שנים מוכיח שוב ושוב, כי אנשים אשר התאכזבו מהטיפול המערבי אשר כלל זריקות, וסטרואידים... פנו לרפואה אלטרנטיבית ולאחר תקופה קצרה רמת הבריאות שלהם השתפרה בצורה משמעותית, ולא היו זקוקים יותר לטיפול זריקתי או סטרואידים. המקרה האחרון שאני יכול לספר הוא על מטופלת עם 3 שנים של אלרגיות, אחת לחודש זריקה וללא הטבה באיכות חייה. לאחר טיפול הומאופתי, הטבה משמעותית, ללא נזלת כרונית, ללא דמעת וגרד בעיניים, פשוט איכות חיים אחרת ורמת בריאות טובה יותר. ההמלצה שלי היא לפנות לאחד המטפלים באופן אישי ולהתחיל בטיפול בהקדם. רפואה שלמה שלומי זילברמן הומאופתיה קלאסית

SideKick

New member
כמי ש...

בעקבות טיפול תנועתי ועבודה עם דמיון מודרך נעלמו לה האלרגיות, אני יודעת שזה עובד. ולי היו אלרגיות לא רק לאבק, אלא גם לחתולים, חומרי ניקוי מסוימים ועוד שלל דברים שצריך להיזהר ולהימנע מהם. החיים נפלאים כשלא צריך יותר להימנע!

moonlight

New member
היי SideKick

את יכולה בבקשה לפרט את סוג הטיפול התנועתי שעזר במקרה הזה? תודה :)

SideKick

New member
למה נוצרות אלרגיות...

במקרה שלי - אלרגיות של דרכי הנשימה, היה כתוצאה מחסימה באזור בית החזה, חסימה שהלכה והחמירה עם השנים. התנועה - הריקוד שבו אני עוסקת, בשילוב של דמיון מודרך ונשימה, פתחו את החסימה בהדרגה, עד שהאלרגיות נעלמו (והאסטמה ביחד איתן). זה לא היה טיפול שנמשך יומיים. מדובר היה בחודשים מספר של עבודה אינטנסיבית (שהסבה לי הנאה מכל רגע ורגע בה
). נכון להיום, סוג הריקוד הזה הוא חלק מאורח חיי, שכן אינני מוכנה לוותר על ההנאה והתמורה שהוא מביא לחיי.

moonlight

New member
מדהים...

לפי דבריך אפשר להיפטר לגמרי מאסטמה? בכרטיס האישי שלך רשום כי את עוסקת בשיטת ריקוד בשם Nia . האם זו השיטה שפטרה אותך מהאלרגיות והאסטמה?

SideKick

New member
כן...

ולא (כמה זמן לא השתמשתי בביטוי הזה
). השיטה לא פטרה אותי מהללו, אבל בזכותה נפטרתי מהם. מה זאת אומרת? ה-NIa אינה טכניקה טיפולית. היא טכניקת ריקוד שמשלבת עבודת גוף ונפש. כלומר, המטרה שלה אינה טיפולית, אבל אפשר באמצעותה להגיע למחוזות ריפוי עמוקים מאוד. אז כן, תודות ל-Nia אמרתי שלום לאלרגיות ולאסטמה (אחרי הרבה הרבה שנים של חיים איתם).

moonlight

New member
תודה ../images/Emo39.gif שמחה שאת בריאה

ומנסה למצוא אתר שיסביר על השיטה. אולי את מכירה? תודה

למעלה