בעיה מסוג אחר...

בעיה מסוג אחר...

אני ותיק בנושא וכבר היו לי מלא חצלולים, השבוע היה לי חצלול ופשוט לא ידעתי כבר מה לעשות, אז כמובן התחלתי לעוף אבל לא ממש היה לי משהו ספיציפי שרציתי לעשות... הייתי רוצה שתתנו לי כמה רעיונות חדשים לעשות, כל מיני דברים מגניבים שאפשר לעשות בחצלול עופר אחר.

LucidGuess

New member
תגיד לאיזה רמות צלילות אתה מגיע?

או-קיי אז הגעת לשלב שיש לך הרבה חלומות צלולים ( נ.ב - באילו שיטות אתה משתמש? ) לאיזה רמות צלילות אתה מצליח להגיע בדרך כלל? אתה שומר על רמת צלילות גבוהה ויציבה לכל אורך החלום או שהיא משתנה כל הזמן? אני מציע לך דבר ראשון ליבחון בקפידה את האיזור בו אתה נמצא, בדוק דברים מקרוב לראות את רמת המציאות שלהם, תתחיל ללכת לאורך הרחוב ותראה מה גודל העיר שהמוח שלך יצר, אילו בניינים יש שם, איך הם נראים, איזה צמחים בני אדם ובעלי חיים יש שם, טייל שם להנאתך, תתרשם מהנוף שהמוח שלך יוצר, תתפעל. דבר שני, טיסה בין כוכבית במהירות גבוהה ממהירות האור, טוס בין הגלאקסיות והכוכבים, נסה לינחות על כוכבים רחוקים ולפגוש יצורים מכוכב אחר! נסה ליצור לך חללית אישית קטנה ולטוס בעזרתה! צלול לשונית אלמוגים מרהיבה, בין להקות דגים צבעוניות דולפינים ותמנונים. נסה להיכנס לתוך גופך ולטייל בין האיברים! בתוך צינורות הדם! נסה להפוך למשהו אחר, לדוגמה נמר, ואז התחל לחוות את החלום הצלול כנמר. בלה בלה בלה בלה... Lucid

fcfighter

New member
מעניין...

הנה עוד כמה דברים. * צלילה * בנג´י או סתם נפילה חופשית * להיות כל מה שהיית רוצה להיות - אם אתה חולם צלול על בסיס קבוע צור לך אפילו עוד חיים מקבילים! שם תהיה מיליונר מוקף בחורות... * תהרוג את עראפת! * בצה"ל (תטיס מטוס קרב, תנהג בטנק, תזיין פקידות...) * תן מכות לעראפת! * תמציא לעצמך כוחות מיוחדים כאלה... * תדביק את עראפת בוירוס קטלני!

KEiN

New member
יש לי רעיון קצת שונה

אוליי תשאל את עצמך, או מישהו אחר בחלום: ´תגיד, אתה במקרה יודע מה אני יכול לעשות בחצלול? אני מחפש משהו ממש ממש כיף ושלא עשיתי אותו בעבר´. או משהו בסגנון שווה לנסות!

LucidGuess

New member
למה תמיד אתה שונה מאחרים? ../images/Emo12.gif

לא באמת, אני מציע לך לימצוא בחלום הצלול את מדריך החלומות שלך ולבקש ממנו שיציע לך דברים מלהיבים לעשות שם, זה יכול להיות מגניב! Lucid

הבאתם לי כמה רעיונות נחמדים. תודה.

אני לא מחצלל על בסיס קבוע ואני לא משתמש בשיטות בלתי קונבנציונליות כמו מילד וילד וכו´. אני גם לא עושה בדיקות מציאות, ובזמן האחרון אני גם לא ממש משקיע ביומן חלומות. אבל החלומות שלי תמיד היו ממש מוזרים, ברובם אני בורח ממשהו (בדר"כ מכלבים) או שמישהו מכוון אקדח אלי, אז כבר למדתי לזהות את החלומות שלי. פשוט כל פעם שאני מפחד אני חושב אולי זה חלום ואז ההכרה כבר מגיעה לבד. בסוף שנים של סיוטים (ואני כבר לא ילד קטן) הפכו ליתרון גדול אצלי... אך... כמה פעמים שרדפו אחרי כלבים... לפעמים אני רץ כמה מאות מטרים עד שאני תופס שאני בחלום... עופר אחר.

KEiN

New member
אם ברצונך

להיפטר מחלומות בלהה למינהם, אתה תמיד מוזמן לשלוח לי פירוט מפורש ומקושקש של החלום, במסרים הפרטיים, ואני יעשה את כל שביכולתי על-מנת לעזור לך להפוך את חלומות הבלהה למשהו יותר נעים.

yoo

New member
כדאי לך:

לחלום שאתה מן ישות שנכנסת למוחות של אנשים ונהיית הם (ואתה יכול להחליף גוף כל הזמן) היה פעם משחק מחשב כזה אני חושב. תמיד תהיתי לגבי חלומות בלהה, לא היו לי כאלו ממש מפחידים מאז גיל 11 אני חושב, (כיום אני בן 16) החלום היחיד שהצליח לעורר איזשהו פחד אצלי נגמר בסוף מטורף ומצחיק (שבחלום לא היה ממש מצחיק אבל כשנזכרתי צחקתי) כל החלומות שלי מטורפים בזמן האחרון! יש איזושהיא סיבה ידועה לכך?

למשל

לפני איזה יומיים חלמתי שאני יורד בירידה ליד הבית שלי עם עוד שני חברים .. הקטע המוזר הוא שנסענו על כסאות כאלה עם גלגלים (כמו כיסא של מחשב). אחרי זה עברנו ליד חנות והמוכר היה דודו טופז, קנינו פלאפון שמגיע עם שלוש סוללות קטנות ושמנמנות כאלה וכמובן שהוא לא עבד כמו שצריך (ומי לא שם לב שזה לא הגיוני?!) וזה עלה משהו עם 50 ש"ח . אני זוכר שהסתכלתי על התוית של המחיר.. ןבכלל לפני שני אלה הלכתי לטייל עם אריק שרון! (והוא בכלל לא מוצא חן בעיני). והיה עוד משהו עם איזה סיפור שאני ישן במסדרון של מישהו בבית.. לא זוכר בדיוק את העניין.

אני לא רוצה שהם יפסקו... הסבר...

כי תמיד בסוף , לפני שיורים בי או לפני שהכלב/חזיר/נמר/אריה באים לנגוס בי אני מבין שזה לא אלא חלום (צלול). האמת זה דיי מוזר שיש לי חלומות כאלה , אני כבר בן 18... אהה, נו מילא, לפחות אני מנצל אותם לצרכי. עופר אחר.

למעלה