בעיה מינית

kermi3

New member
בעיה מינית

אני לא בטוח איך או אם מי להתייעץ. יש לי בעיה שאני לא מצליח לגמור בתוך חברה שלי. השלב הראשון פועל היטב והאיבר מתקשה. החדירה מענגת אותה (וגם אותי אם כי לא כמו אוננות) אחרי כמה דקות (טווח שבמקרה הטוב הוא שש שבע דקות) האיבר מתחיל להתרכך. מה לעשות?

kermi3 ../images/Emo152.gif

התופעה אותה אתה מתאר, נקראת שפיכה מעוכבת. תופעה המוכרת בעולם המיקצועי ונתנת לטיפול. למרות שהטיפול לא קל, הוא אפשרי וקל יותר אם אתה יכול לגמור באוננות לבד, עם חברתך ובמין אוראלי, או אז הטיפול קל יותר. לא יכולתי להבין מפניתך אם זה אכן כך. בכל מקרה פנה לטיפול.....ויפה שעה אחת קודם!!! שלך ובשבילך עידן מיליצ'ר

kermi3

New member
אמממ...

תודה רבה עידן, אני נהנה מאוד מאוננות ואפילו יותר ממין אוראלי. זה רק יחסי מין מיסיונריים גורמים לסוג של חוסר עניין לאיבר. מה כולל טיפול שכזה?

KERMI3 יקירי../images/Emo70.gif

מצבך טוב!! כלומר הפרוגנוזה (סיכויי הצלחה ) טובים. הטיפול באופן כללי כולל שני מישורים: האחד, הבנת מקור הבעיה , השני חשיפה הדרגתית ושינוי הרגלים ע"מ להביא ת'תוצאה המיוחלת. יתכן ומה שכתבתי לא כ"כ מובן אבל קשה להסביר בדיוק את התהליך. כל מקרה לגופו....תהייה אמיץ תבדוק את גופך!! שלך עידן

kermi3

New member
שאלה אחרונה

כולי נפעם מהתגובה המהירה. שאלה אחרונה. למי לפנות?

KERMI3 !!

תודה על הנפעמות...סססתתתתם! אתה יכול לפנות לכל בי"ח הקרוב למקום מגוריך. יש בכל אחד מרפאה לטיפול מיני. בבי"ח איכילוב-ליס הטלפון:03-6925705 03-6925671 שלך ובשבילך עידן נ.ב. תרגיש חופשי לשאול שאלות כאוות נפשך !!

kermi3

New member
אוקיי, אני אצטרך שוב יעוץ

התקשרתי כעצתך. הם מסוגלים לתת תורים רק באוגוסט. האם גם סקסולוג רגיל יוכל לסייע? ואם כן, יש לך המלצה על מישהו ספציפי?

למעלה