בעיה מטומטמת...

רחליקה האחת

Member
מנהל
מה אתה יכול לעשות?

לשנן את :"אני בנאדם רציונאלי ואני יודע שזה מטומטם לגמרי, שאין לי שום סיבה בעולם לסיים מערכת יחסים כזאת טובה בגלל משהו כזה טיפשי ..." ולמחוק את החלק מ" אבל..." . בהצלחה

kmiki

New member
מה היא סחורה פגומה? אתה פשוט דפוק

תגיד לי, מהי אשה לדעתך? ספה בחנות רהיטים? החברה שלך היא לא ספה מתצוגה, זה לא התלבטות על ספה מתצוגה ש10 אנשים ישבו עליה קודם. אתה אידיוט, חצוף, שוביניסט, וכנראה שאמא שלך לא חינכה אותך למספיק כבוד לנשים, אז תחזור אל אמא, ותגיד לה, מיקי אמרה שתלמדי אותי קצת כבוד לנשים. אחר כך אתה רשאי לבוא ולדבר על הבעיות שלך בחיים.

nowonder

New member
נו, זו באמת בעיה מטומטמת.

תשמע סיפור, סבתא שלי (ז"ל) היתה באה לרופא בתלונות שונות על מיחושים משונים במקומות מגוונים בגוף. פה כואבת לה האצבע (דולור של האצבע בטוח מעיד על בעיה בלב), וגם כואב לה מאחורי הברך (אולי יש בעיה בכליות) שלא לדבר על זה שהיא כבר שבוע ימים מסתובבת עם דולור של הקבסה (כאב של הראש). הייתי יושבת לידה בזמן שהיא שוטחת בפני הרופא את הדולורים שלה, והרופא היה מקשיב, ואז בודק אותה ואומר: "גיברת, אין לך כלום", וסבתא שלי היתה מתרגזת ואומרת לו: "אתה לא תגיד לי איך להרגיש!". ריטואל קבוע. יום אחד הרופא הקבוע לא היה, והיה רופא אחר. שלא הכיר את סבתא שלי. ואחרי שהיא סיימה לתאר את הדולורים השונים שלה הוא אמר לה: "גיברת, זה טוב שכואב לך. כשמפסיק לכאוב מגיע המוות". חמוד אתה, אתה מאוהב בבחורה מעל הראש. אז כואב לך קצת שהיו עוד 10 גברים שנהנו מחמודותיה. כשיפסיק להפריע לך, ההתאהבות תמות. עם זה ילך טוב, במקום ההתאהבות תהא אהבה. אם לא, תפרדו. עד אז תסבול בשקט. התאהבות באה עם מכאובים. ככה זה.

אייבורי

New member
../images/Emo6.gif

אני יכול רק להצטער שלא פגשתי את סבתא שלך כל סיפור עליה, קורע דולור זה בטורקית ?

שילה1

New member
איך לא?סבתות זה ממש נכס לאומי,רק חבל ש...

את יודעת. גם אני מאוד מתגעגעת לשלי.....

hagitoby

New member
תתגבר על עצמך

אתה נשמע כמו ילד קטן.אתה יודע מה יקרה אם כן תחילט לסיים את המערכת בגלל זה.?תצטער על זה מאוד,אז תפסיק להתבכיין ותמשיך הלאה.זה ממש לא ביג דיל.

seeyou

New member
"למרות שאני יודע שהיא כל כולה שלי"../images/Emo12.gif?

...ושהיא אוהבת אותי יותר מכל מי שהיה לה בעבר
לדעתי יש לך בעיה רצינית בתפיסת העולם המודרני ובנורמה חברתית בתחום יחסי מין המין תצפה קצת בסרטים-סידרות ותבין שבעולם המודרני יש זכויות גם לנערות לקיום יחסי מין הבחורה היא כול כולה(בערך) שלך לרגע הנתון-כול עוד יש לה עיניין בך או בקשר איתך דע לך ש "אהבה" או מערכת יחסים רצינית אלו רק תרוצים לקיים יחסי מין לפעמים גם גם מחוץ למסגרת
בחורה-אישה יכולה לאהוב אותך וגם אחר במקביל
יוסי אתה צריך להשלים עם המצב

למעלה