בעיה מטומטמת...

twingle

New member
בעיה מטומטמת...

היי, יש לי בעיה קצת מטומטמת. אני בן 20, יוצא עם מישהי מדהימה בת 24. אנחנו ביחד כבר שישה חודשים, היחסים בינינו מושלמים - אנחנו מאוהבים אחד בשני עד מעל לראש, כל הזמן ביחד, וכל הזמן נהנים ונהנים יותר. אנחנו עוברים לגור ביחד בקיץ ומדברים על תוכניות לעתיד וברור לשנינו שאנחנו מושלמים אחד לשני. דבר אחד מפריע לי, ומפריע לי מאוד. לפני שהיא הייתה איתי, היא הייתה עם משהו כמו 10 גברים - חלקם חברים רציניים אבל רובם סטוצים \ מערכות יחסים לא מחייבות. למרות שאני יודע שהיא כל כולה שלי, ושהיא אוהבת אותי יותר מכל מי שהיה לה בעבר (ואני באמת בטוח בזה - אין לי שום פחד \ חוסר בטחון במערכת יחסים שלנו עכשיו) המחשבה הזאת, שהיא הייתה עם מספר כזה של אנשים מזעזעת אותי. אני לא מצליח להפסיק לחשוב על זה, זה עולה לי לראש כל יום, כל פעם שאנחנו שוכבים (למרות שהיא אמרה לי שאני יותר טוב במיטה מכל מישהו אחר שהיא הייתה איתו, ושוב אני מאמין לה) וזה עושה לי מצב רוח רע. אני בנאדם רציונאלי ואני יודע שזה מטומטם לגמרי, שאין לי שום סיבה בעולם לסיים מערכת יחסים כזאת טובה בגלל משהו כזה טיפשי אבל משהו בעובדה ש10 אנשים שכבו עם חברה שלי לפני ממש ממש מפריע לי. המערכת יחסים הרצינית הקודמת שלי הייתה בגיל 17 וחברה שלי הייתה בתולה אז הבעיה לא הייתה קיימת, ומאז הייתי במערכת יחסים לא רציניות כך שזה לא הפריע לי בכלל.. לא שיתפתי את החברה הנוכחית שלי בבעיה הזאת ואני לא יודע אם כדאי. הייתי רוצה פשוט להתגבר על זה ולא לחשוב על זה אבל אני לא מסוגל... מה אני יכול לעשות? תודה רבה

chenby

New member
אני חושבת

שזה חסר סיכוי. כי אתה צעיר מידי ואתה תחרפן אותה עם הסרטים שלך. גם אם תגיד שזה לא מפריע לך יותר, או שאתה מתגבר על זה, השטות הזו תאכל אותך מבפנים - כי אתה ילד. כשאתה תתבגר, ותתנסה בעצמך עם מספר נשים, אתה תבין את הצד השני. מכיוון שאתה התנסית רק עם אחת והנוכחית בוגרת וגדולה ממך תמיד תרגיש שאתה צריך להשלים פערים. אז המערכת הזו טובה לעכשיו, אבל כנראה שזה לא יגמר בחתונה. סורי שאין לי איך לעזור, אבל הבעייה היא אצלך בלבד. ורק אתה יכול או לעשות שלום עם זה או ללכת למשהו אחר.

הצעה

רד לאילת לשבוע. תזיין 9 בחורות ותחזור רגוע. בכל מקרה מיותר לספר לה על המצוקה שלך כי חוץ מפוצי מוצי ולשקר לך שוב ושוב שאתה הכי הכי טוב שהיה לה אי פעם ובכלל בעולם, אין לה באמת איך לעזור לך אז חבל לעשות לה כאב לב סתם.

היא טורחת לשקר

לך לגבי ביצועייך המיניים רק בשביל שתרגיש יותר טוב כלומר - איכפת לה ממך. לדעתי, שרלילה או לא, מדובר במחמאה אדירה.

twingle

New member
היא לא הבחורה השניה שהייתי איתה

היא הבחורה השניה הרצינית שהייתי איתה, אבל שכבתי עם יותר בחורות ממספר הגברים שהיא הייתה איתם, זה לא קטע כזה. היא לא יודעת על הבעיה הזאת שלי אז היא לא מחמיאה לי בשביל שאני ארגיש יותר טוב.. יכול להיות שכן, אבל אם כן אז זה כי חשוב לה שאני אהיה שמח ולא בגלל הבעיה הזאת שהיא אפילו לא מודעת אלייה.

מלכוד 42

New member
אם היית עם כל כך הרבה בחורות... מה הבעיה?

העובדה שהנסיון המיני הקודם שלה מפריע לך, מראה בסך הכל שאתה לא מספיק בוגר והאמת? אתה בסך הכל בן 20. צעיר ולא בשל. אתה לא יכול להוריד את הנסיון המיני שלה ממנה. ככה קיבלת אותה וזה חלק ממנה. ואם יש משהו בה שכל כך מפריע לך, תחשוב טוב טוב אם אתה יכול לחיות עם זה, כי אם לא - זה ירדוף את הזוגיות שלכם לנצח... לדעתי, אתה חייב לשחרר אותה, אחרת תאמלל את שניכם (זאת אומרת שתאמלל גם אותה.. כי אתה אומלל כבר עכשיו...)

twingle

New member
המצב לא עד כדי כך גרוע..

מה זאת אומרת "אם היית עם כל כך הרבה בחורות... מה הבעיה?" - אם לא הייתה בעיה לא הייתי מתיעץ אתכם. לצערי אפילו שהייתי עם בנות אחרות זה עדיין מפריע לי כי עדיין לא הייתי עם מישהי שאכפת לי ממנה באמת ולכן בעבר זה לא הפריע לי. המצב לא עד כדי כך גרוע, עובדה שהיחסים בינינו טובים וכיף לנו יחד והגענו לאיפה שאנחנו עכשיו.. זה מפריע לי מאוד אני לא אגיד שלא, אבל אני ארגיש הכי מטומטם בעולם אם אני אפרד ממנה רק בגלל העבר שלה..

שילה1

New member
ואם היית עם 20 שלא אכפת לך מהן?שווה ערך בדיוק

ל"עבר" שלה. מה שלךמותר-מותר גם לה,ואם הדבר מפריע לך,עדיף שתשקול "לסגור עניין" כבר עכשיו. לעניות דתעי-לא הגעתם לשום מקום.אתה בשלך,ולה יהיה נח לגור איתך.אלא שהבעייה תציק ותציק,ובסופו של דבר.."זה ייגמר בבכי",ולכן-יפה שעה אחת קודם.

מלכוד 42

New member
אז המצב באמת גרוע .. או לא מספיק גרוע..?

אתה כל כך מבולבל שאתה לא יודע מה אתה רוצה מעצמך. לפחות אתה מודע לעובדה שזה מפריע לך ומבין שזה עומד ביניכם במערכת היחסים שלכם. אבל מצד שני... אתה טוען שהמצב לא כך כך גרוע... ומצד שלישי... זה מפריע לך מאד... ואני אומר לך - שאם כבר עכשיו יש משהו שמפריע לך, הבעיה רק תלך ותחמיר. אם אתה אוהב אותה - אתה חייב לשחרר את עצמך ואותה

shy777

New member
אין פה כל הגיון

אם אינך יכול לחיות עם מה שהיה לפניך, הידע הזה לא יניח לך. עד שתתבגר, או שלא. יש גברים פרימיטיביים שלעולם לא עובר להם. מה איכפת לי עם כמה גברים שכבה אשתי לפני שהכירה אותי? ההסטוריה הזו קיימת בהסטוריה ואינה רלבנטית לחיינו עתה. או שתתבגר. או שתסיים את הקשר.

ציטוט

אבל אני ארגיש הכי מטומטם בעולם אם אני אפרד ממנה רק בגלל העבר שלה לא בגלל העבר שלה, אלא - בגלל שהעבר שלה מפריע להווה שלך.

newlywed

New member
מה שמפריע לך זה חוסר הביטחון שלך בקשר

אם היא היתה בתולה ואתה הראשון שלה - הייתי מפחד שתרצה להתנסות עם אחרים לפני שמתחייבת לך כעת כשמנוסה ורוצה בך קשה לך לקבל זאת שאל את עצמך מה באמת מאיים עליך בקשר הזה ואז תדבר איתה על תחושותיך בהצלחה

I C E M A N 7

New member
סטטיסטית

"שכבתי עם יותר בחורות ממספר הגברים שהיא הייתה איתם" = "אני מספר לעצמי ולה ששכבתי עם יותר ממה שהיא מספרת". בכל מקרה, שטויות. עוד חצי שנה-שנה זה לא יעסיק אותך. עד אז תשתוק.

רק שאבין (בשביל הידע הכללי שלי)

זה בסדר מבחינתך שאתה שכבת עם יותר בחורות משהיא שכבה עם גברים, ואצלה זה לא בסדר מבחינתך? (ועוד היא מבוגרת ממך ב- 4 שנים...)

S H I F T Y

New member
ובכן, זה לא הדבר הכי נחמד להגיד נכון?

אתה מודה פה בפה מלא שהיית עם יותר בחורות מאשר שהיא הייתה עם בחורים. ובכל זאת, מפריע לך הניסיון שלך. למה? הרי אתה עשית אותו דבר. אני לא חושבת שזה פייר לצפות מהבן זוג שלך למה שאינך יכול לצפות מעצמך. ובכלל, בלי להשוות אותה אליך - אם אתם כרגע במערכת יחסים כ"כ טובה, למה אתה חושב על זה? העבר שלה לא אמור להיות רלוונטי. אתה אומר 'אני יודע שזו בעיה מטומטמת'. נו, אז מה אנחנו עוד יכולים לומר? הרי את העבר שלה היא לא תוכל לשנות לעולם.. אם מערכת היחסים שלכם כ"כ טובה כפי שאתה מתאר, והיא אוהבת אותך ואתה אותה כמו שאתה אומר, לא חבל לתת למשהו שהיה ונגמר לפרק את מה שיש? בהצלחה

Hold yorews horses

מה עתיד? איזה עתיד? אתה בן 20 חכה לאן אתה רץ. קודם תתבגר קצת, ראשית מה שמותר לך מותר גם לה, זה לא שאתה יופיטר ומה שמותר ליופיטר אסור לשור. אבל לגבי בעייתך, לדעתי זה רק סוג של מסר שאומר לך שאתה לא מוכן למחוייבות עדין, ובצדק, אתה צעיר מדי לחשוב על העתיד, אתה כותב על מערכות יחסים רציניות, איזה מערכת יחסים רצינית יכולה להיות בגיל 17 ?, גם מה שרציני בגיל הזה לא רציני. תשמע אתה צעיר למה לך להכנס לסרטים מיותרים, תחייה, תבלה תחווה, ולגבי רצינות חכה עוד כמה שנים. לא אמרתי לך להפרד ממנה, אבל אין טעם עכשיו לחשוב על תוכניות לעתיד ועל מושלמים אחד לשני, מוקדם מדי. תאמין לי כשתעבור לגור איתה יהיו לך בעיות אחרות.

למעלה