בעיה מוזרה

juliazulay

New member
בעיה מוזרה

יש לי את הפקודה הבאה Server.Transfer("ifUserExist.aspx"); ואני יודעת שכאשר מגיעים לפקודה הזאת אז באופן מידי עוברים לדף הרלוונטי, מה שלא הבנתי זה מדוע לא מתבצעת קפיצה ובמקום זאת אני מגיעה שוב אל PAGEֹLOAD?? מה שבעצם מתבצע זה איזה מין ריפרוש במקום לעבוד דף ובגלל זה אני מגיעה אל הPL מה שאני לא רוצה האם ישנה סיבה שהמערכת מגיעה לפקודה SERVER.TRANSFER ושם יש את הערך הנכון שזה דף שצריך להגיע אליו ובמקום זה מתבצע ריפרוש או לא יודעת מה אבל מתבצע מהלך שמוביל אותי אל הPAGEֹLOAD שבאותו הדף???? חייבת לציין שהכול עבד לי 10 ופתאום השתבש וזה קצת מפחיד טוב שזה לי ולא ללקוח, כיצד יוצאים מיזה? יוליה

juliazulay

New member
מצאתי את הבעיה, אך כיצד

מתמודדים איתך לפני הפקודה של SERVER.TRANSFER יש לי את הפקודה Context.Items.Add("alTransferd",al); וכאשר אני מנטרלת את השורה הזאת הכול עובד טוב ובאמת יש קפיצה לדף אחר, אבל ברגע שאני מחזירה את הפקודה הזאת Context.Items.Add("alTransferd",al); הכול שוב משתמש ואני מגיעה על הPAGEֹLOAD במקום לעבור לדף אחר??? אני חייבת להעביר ARRAY LIST לדף אחר ונראה לי שהכי טוב כך לא? יוליה

juliazulay

New member
שבוע טוב, עדיין הבעיה לא נפתרה לי

אני ממש לא מבינה למה כאשר אני מגיעה לפקודה SERVER.TRANSFER לא מתבצעת העברה לדף אחר וזאת בגלל השימוש ב Context.Items.Add("alTransferd",al); ואם אני מנטרלת את הפקודה הזאת אז הכול עובד לי פיקס, וגם השימוש בסיישן לא עוזר, אז מה עושים? יוליה

drbunsen

New member
איפה הקוד הזה יושב?

באיזה אירוע שמת את הקוד של server.transfer?

juliazulay

New member
שמתי אותו באירוע של הפקד LOGIN

protected void Logeo_Authenticate(object sender, AuthenticateEventArgs e) ואני שוב מזכירה שכאשר אני מסירה את השימוש ב Context.Items.Add("alTransferd",al); הכול עובד, רק אני מחזירה את השימוש בContext.Items.Add("alTransferd",al); המערכת לא מבצעת את העברה לדף אחר??

juliazulay

New member
סליחה על ההטרדה, המהלך התבצע היתה כ

כאן טעות שלי, מורכב לי מידי להסביר זאת אבל בהחלט טעות שלי שהיה לכולכם שבוע טוב ומבורך יוליה

למעלה