בעיה מוזרה.

שייקה.

New member
בעיה מוזרה.

אני כרגע נמצא וכותב ממחשב שעובד ברשת. אין לי מושג איזה רשת, ואיך הוא מחובר לאינטרנט(אבל החיבור הוא ע"י איזשהו מודם כי הוא ממש לא מהיר...). העניין הוא שאני יכול לבצע את כל הפעולות באינטרנט חוץ מפעולה אחת: להיכנס לצ´אטים. לא לצ´אט של תפוז,לא של נענע לא של וואלה- כלום! נפתח לי החלון אבל המחשב לא מצליח להתחבר לשרת. וזה לא חד פעמי. כמו שאתם רואים, אני יכול לשלוח הודעות לפורומים, לשלוח אי מייל אין בעיה, אבל הבעיה היחידה-צ´טים. מוזר לא? מישהו יודע מה גורם לזה? יש אילושהן הגדרות שצריך לשנות או משהו דומה?... בתודה מראש, שייקה

חיפושיט

New member
אולי אני סתם ירוה באפילה כאן

אבל איזה ווינדוז יש לך?... כי הצ´ט של תפוז עובד רק עם וינדוז 98 ומעלה, למשל כשהייה לי וינדוז 95 הוא לא עלה לי אף פעם אם אתה נמצא בעבודה יכול להיות שמנעו את הכניסה לצ´טים בכוונה בכל אופן אני ממש לא מומחית אבל בהצלחה

שייקה.

New member
ווינדוז 98 אני מניח. מדובר בפנטיום

4 דנדש קופמפאק שרק יצא מהאריזה. או אולי ME כי אחרי הכל יש פה רשת...

פינוקי

New member
חבר תקשיב

יכול להיות שאתה משתמש בשרת פרוקסי כל שרתי הצ´אטים עומדים מאחורי שרתי IRC כמו שיתכן שאתה יודע וובכן ישנם שרתי IRC שאינם מאפשרים גישה לכתובות פרוקסי על פורט 1080 וכדומה תבדוק בדפדפן שלך שלא מוגדר לו איזשהוא שרת פרוקסי Tools --> internet options --> connections כלים --> אפשרויות אינטרנט --> התקשרויות מקווה שעזרתי שחר.

למעלה