בעיה מוזרה

Mike A

New member
בעיה מוזרה

אז ככה.. יש לי שלושה ערוצי אודיו של שירה מוקלטת שהולכים לגרופ. תראו בתמונה בשביל להבין. כל הערוצים הם ערוצי מונו, הראשון קיבל 100% ימינה, השני קיבל 100% שמאלה והשלישי באמצע - ככה יוצא שיש לי בגרופ סה"כ ערוץ סטריאו שמורכב בכל צד ממשהו אחר. על הערוץ סטריאו גרופ הזה, שלחתי סנד לערוץ FX עם דיליי. עכשיו כאן הבעיה - מה שמגיע לערוץ FX זה רק הצד הימני של הגרופ. הוא שולח אותו וכאילו מתעלם מכל מה שיש בצד שמאל. ניסיתי להחליף את הצדדים של הערוצי מונו, ומה שקורה שהוא שולח את הערוץ השני, זאת אומרת עוד פעם את הצד הימני בלבד דרך הסנד לערוץ אפקטים. יש למישהו מושג מה לעזאזל קורה פה ומה עשיתי לא נכון?

Mike A

New member
טוב לא חשוב

זה הפלאג דפוק יש למישהו פלאג שיודע לעשות דיליי פינגפונג כמו שצריך? בלי בעיות?

rdcsvi

New member
הבעייה לא בדיליי ..

אם אתה משתמש בדיליי של הקיובייס, יש כמה אופצייות שקרו: 1. שבאפקט הדיליי עצמו כפתורי ה pan (מצד ימין למטה) שאחראים על שליחת הדיליי לצדדים מכוונים שניהם לאותו כיוון ולכן הדיליי מופיע באותו צד כל הזמן, כלומר - נסה לכוון כפתור אחד לצד ימין ואחד לשמאל. 2. שלא בחרת באפקט הדיליי עצמו הפרשים של זמן הדיליי (יש לך שם מספרים) 3. נסה לשים דיליי על הערוץ עצמו ולא על הגרופ(נגיד רק על האמצעי)

Mike A

New member
זה לא הדיליי של הקיובייס

זה retrodelay של e-phonic מהדיליי של קיובייס כבר ברחתי מזמן

HeavenlyB

New member
מה לגבי הדיליי שמגיע עם קיובייס?

נסה לחפש ב kvraudio.com אני בטוח שתמצא שם לא מעט אפקטים כאלה חינמיים. בדוק לפי ביקורות של משתמשים.

למעלה