בעיה מוזרה

Lady T

New member
בעיה מוזרה

יש לי קובץ AVI שהפכתי לMPEG בשביל לצרוב לדיוידי עכשיו כשאני פותחת את הקובץ MPEG סתם כדי לראות את הסרט הוא מראה שהוא לא גמור ז"א אין את הכתוביות בסוף בפורמט AVI הכתוביות כן קיימות אבל- כשמגיעים לסיום הסרט ונשארו 2,1 שניות לסוף פתאום זה מתחיל לספור קדימה והסרט ממשיך עד לכתוביות עכשיו הסרט הוא מעל המותר בשביל לצרוב לדיוידי (מעל 80 דק') ואני לא יכולה לחתוך אותו כי הוא לא מראה את הזמן האמיתי של סיום הסרט וככה אני לא יכולה לחתוך (כי אני צריכה לומר עד איזה דקה לחתוך וכו') מקווה ששאלתי היתה מובנת..... תודה

kkdd

New member
יש באחד מהמאמרים של NCODER

הסבר איך לחתוך סרט שהוא MPEG בעזרת התוכנה TMPEG ההסבר נמצא בתחתי אחד המאמרים שלו שבקטגורית VCD

Lady T

New member
אני יודעת איך לחתוך סרט

זו לא הפעם הראשונה וגם לא העשרים שאני עושה את זה.. זו לא הבעיה שלי מה שאני מנסה לומר זה שהזמן שכתוב שהוא משך הסרט איננו נכון ז"א אם מנגנים את הסרט רגיל הוא מגיע מבחינת הזמן לסיומו אבל ממשיך להתנגן ומתחיל לספור זמן מההתחלה זו הבעיה בלחתוך את הסרט רשום שהסרט הוא 100 דק', שבפועל הוא 130 דק' ואז אי אפשר לחתוך כי אני חותכת עד ה100

kkdd

New member
ואני התכוונתי שאם את טוענת את הסרט

בתוכנה TMPEG אז את יכולה להזיז את הסמן של הסרט עד סופו של הסרט. ולא כמו במדיה פלייר שהסמן מפסיק לזוז והסרט והזמן נמשכים גם ב TMPEG יש זמן למטה... את יכולה לנסות לצפות בסרט בתוכנה VLC או BSPLAYER שאולי שם לא תהיי הבעיה שתיארת

Lady T

New member
ניסיתי ב2 תוכנות שונות

ובשניהן אותה הבעיה וב- TMPEG כשאני מזיזה את הסמן עד לסוף הסרט זה מראה לי את ה100 דק' ולא את הזמן האמיתי של הסרט ככה שיש עוד

למעלה