בעיה מוזרה

avi2525

New member
בעיה מוזרה

תכנתתי מערכת חדשות כשאני מעלה אותה לליאקוס היא פועלת בלי בעיות אבל כאשר אני מריץ אותה על השרת mysql על המחשב שלי היא עובדת אבל לא שולחת את הנתונים לDB זאת אומרת יוצרת עמודה חדשה בטבלה אבל לא ממלאת בה את הפרטים ששלחתי מהטופס. יש לכם רעיון אולי מה הבעיה ?! תודה מראש. נ.ב השרת שלי על המחשב עובד כי הורדתי איזה מערכת מוכנה התקנתי והיא עובדת במלואה אז השרת mysql על המחשב שלי עובד טוב.

WebKiller

New member
אפשרות

תבדוק שבפונקציות החיבור למסד הנתונים כתוב שם משתמש וסיסמה נכונים (באתאם לאלה שבמחשב) וגם בדוק זאת לגבי שם הטבלה

avi2525

New member
הכל בסדר

הכל בסדר כי במערכת שהורדתי מאיזה אתר הכנסתי את אותם נתונים של החיבור ושם זה כן עבד לא יודע משהו מוזר מאוד...

avi2525

New member
אחי תיכול לפרט ?!

אחי אתה יכול לפרט לא הבנתי תכוונה שלך...

בטופס בתגית FORM צריך להיות מאפיין

והוא METHOD. צריך שערכו יהיה POST (אפשר גם GET אבל עדיף POST). זה אמור להראות ככה:
<FORM METHOD=POST ACTION="..">​
ב-ACTION כותבים את העמוד שמקבל את הנתונים, ובעמוד זה את השאילתה שמוסיפה נתונים למסד הנתונים. אני משער שאת כל זה כבר ידעת. השאלה שלי היא: שמות השדות שבטופס - איך התייחסת אליהם בסקריפט? לדוגמא, אם יש שדה ששמו Field1, האם התייחסת אליו ככה בעמוד המקבל את הנתונים:
$Field1​
או ככה:
$_POST['Field1']​

avi2525

New member
הנה הקוד איפה הבעיה לדעתכם ?!

</head> <title>ניהול</title> <body link="#000000" vlink="#000000" alink="#000000" bgcolor="#0099FF"> <?php if (isset($_POST["send"])) require "connect.php"; $date = date("d.m.y"); $TIME = date("H:i"); $query = mysql_query("insert into news(name,subject,message,date,TIME,image) values('$name','$subject','$message','$date','$TIME','$image')") ; ?> <? if (!isset($_POST["send"])) ?> <FORM action="<?= $_SERVER["PHP_SELF"]; ?>" method="POST"> <p align="right"> <tr> <td width="1%" bgcolor="#3399FF" dir="rtl"> <p align="right" dir="rtl"> <b><font color="#000000" face="Arial">name:</font> <input type="text" name="name" size="20"></b><p align="right" dir="rtl"> <b><font face="Arial">subject<span lang="he">:</span> </font> <input type="text" name="subject" size="20"></span></b><p align="right" dir="rtl"> <b><font face="Arial">message</font><span lang="he">: <textarea rows="9" name="message" cols="39"></textarea></span></b><p align="right" dir="rtl"> <b><font face="Arial">image<span lang="he">:</span></font></b><span lang="he"> <input type="text" name="image" size="20"></span><p align="right" dir="rtl"><p align="right" dir="rtl"><b> <input type="submit" name="send" value="submit"></center> </form> </b> </body> </html>​

avi2525

New member
עוד דבר

עוד דבר שאני רוצה לציין את השעה והתאריך זה כן שולח...

giomd

New member
ניראה לי תשובה

$name $subject $message $image יכול להיות שבשרת שבמחשב שלך צריך לפני להצהיר עליהם ולהשים בהם את הערך שנשלח מהטופס מההאוסף $_POST

למעלה