בעיה מוזרה

Unbreakable

New member
בעיה מוזרה

כשאני מפעיל את המחשב אחרי שהווינדאוס עולה זה מודיע לי cannot open openme.exe וההודעה הזאת מעצבנת אותי לאללה כי בדקתי ב התחל - תוכניות - הפעלה ולא מופיע שם קישור ל openme.exe ובדקתי ב msconfig וגם שם לא מופיע ה openme.exe המעצבן הזה מישהו יכול לעזור לי לגרום לווינדאוס לא לפתוח אותו אחרי כל פעם שהוא עולה?

KOMY

New member
לכלוך ../images/Emo5.gif שעליך לנקות...

השתמש באדוור, לתחילה וגם באנטיוירוס אם יש צורך.

Unbreakable

New member
שוב בעיה

עשיתי את זה עם התוכנה וזה באמת גילה לי את ה openme עשיתי לזה איגנור והבעיה שעדיין כשאני מעלה את הווינדאוס זה מנסה לפתוח את הקובץ הזה ניסיתי לחפש לפי הלוגים של התוכנה אין אני אסיר את זה ידנית אבל אני לא מצליח מישהו יכול לעזור לי? זה מה שהתוכנה כתבה: Started file scan ================== OpenMe modification:..WinSys.ini [BOOT]Shell=Explorer.exe OpenMe.exe (Ignored) חשבתי לנסות למצוא את הקוב. winsys אבל אין כזה קובץ במחשב שלי (ככה החיפוש הראה) ולכן אני לא יכול לשנות את זה מישהו בבקשה מוכן לעזור לי ולהגיד לי מה לעשות בשביל להפסיק את ההודעת שגיאה המעצבנת הזאת?

הסבר:

1.קודם כל כדי להפסיק שזה יעלה אוטומטית בהפעלה של המחשב תלך להתחל
הפעלה
רשום msconfig
לחץ על הלשונית "הפעלה" חפש את הקובץ ואחרי שתמצא אותו הסר את הוי שלידו 2.זה נראה כמו קובץ שמכיל וירוס בתוכו, האם בדקת באנטי וירוס? אם לא בדוק עכשיו בהצלחה

uzi2

Active member
אז תגיע לקובץ

כנס למחשב ב- safe mode, ואז כנס לקובץ winsys.ini, (תשתמש בחיפוש וערטוך בעזרת תוכנת עורך טקסטים (כגון Notepad, אבל לא מעבד תמלילים כמו Word) ובקובץ הנ"ל תחפש את השורה הנ"ל, ושם פשוט שים לפני השורה את התו ";" (תו הנקודה-פסיק). שמור וצא. אם את ה- Ignore עשית ב- AdAware, כל מה שאמרת לה זה שה- AdAware תתעלם מהקובץ הנ"ל.

Unbreakable

New member
תודה

ההודעה נגמרה :) זה לא היה וירוס זאת הייתה פרסומת מסריחה

uzi2

Active member
רק הבהרה

כבר לא רלוונטית למי ששאל, אבל למען אחרים: ה- ";" צריך לבוא באותה שורה אבל לפני שאר השורה, ולא בשורה שלפני. שורה שמתחילה בנקודה-פסיק, לא מבוצעת ע"י המחשב.

3dboy

New member
openme הוא כן וירוס! ...

הוא טרויין... עכשיו, הנורטון, מוחק אותו, או מכניס אותו ל-quarantine ותמיד בסטארטאפ זה מראה את ההודעה שזה לא מצליח לפתוח אותו, אז פשוט נכנסים ל- start>>run>>regedit ומחפשים שם openme את הקובץ שהוא מסמן ראשון, זתומרת הוא מוצא הרבה קבצים, הקובץ המסומן הוא הקובץ שצריך למחוק! אני לא זוכר איך קוראים לו כי הוירוס היה אצלי בערך לפני חודשיים! שמח אם הצלחתי לעזור, או עשיתי משהו לפחות!

למעלה