בעיה מוזרה עם Login

SweetGundy

New member
בעיה מוזרה עם Login

שלום, אני מפתחת ב- asp1.1. יש לי אפליקציה שיש בה תיקיית ניהול, שמוגנת ע"י סיסמה. מחוץ לתיקייה יש לי דף login. ב- web.config יש הגדרה:
<authentication mode="Forms"> <forms name="MyCookie" loginUrl="login.aspx"> </forms> </authentication>​
כשאני מנסה להכנס לדף בתוך תקייה הניהול, קופץ לי חלון login, ורק אחרי מילוי שם וסיסמה מתאימים, אני מצליחה להכנס לדף הרצוי. הכל עובד לי נפלא מקומית וגם על השרת, אבל יש שרת אחד שהעסק לא עובד עליו. כשאני מנסה להכנס לדף ה-default בתקיית הניהול, אני מקבלת הודעה: The resource cannot be found. הוא משום מה מחפש את חלון ה- login שלי בתוך תיקיית הניהול. יש למישהו מושג למה זה קורה? האם יש איזושהי הגדרה על השרת שצריך להגדיר כדי שזה לא יקרה? אני חייבת לציין שפעם ראשונה שזה קורה, ואני מפתחת אפליקציות ניהול באותה הדרך כבר שנה.... תודה מראש

Admini

New member
בלה בלה

authentication mode="Forms"> <forms name="MyCookie" loginUrl="/login.aspx"> </forms> </authentication>

SweetGundy

New member
????

ה- web.config יושב מחוץ לתיקיית הניהול. למה אני צריכה לעשות דבר כזה????? אני שוב רוצה להדגיש. זה עובד לי מקומית. זה עובד לי על שרת אחר. רק על שרת מסוים (שעושה לי עכשיו בעיות) זה לא רוצה לעובד.

Justin Angel

New member
../images/Emo26.gif

התשובה של משה נכונה (או לפחות בכיוון). אם תשימי לב שהוא שם סימן סלאש (/) לפני Login.aspx שלו כדי להעיד שמדובר על מיקום אובסולוטי ביחס למערכת הקבצים ולא יחסי ביחס לבקשה של הלקוח. אגב, סביר להניח כי התיקייה הווירטואלית (בין אם הספציפית של האפליקציה או הראשית של ה-Website) לא מקונפגת על אותו דוט נט Runtime כברירת מחדל. שווה לבדוק שהקונפגיורציה של איזה ASP.Net Runtime משתמש שרת שבו "הכל בסדר" שווה לקונפיורציה של שרת שבו "יש דברים שהם לא בסדר". אם זה לא זה, זה יהיה משהו בנאלי כמו האבטחה ברמת ה-IIS על ה-Website או שינויים ברמת ה-machine.config (מה שמאוד לא סביר שקרו במהלך פרוייקט web) או אפילו שינויים ב-Trust של DLLים שבהם משתמשת האפליקציה. בסיטואציות כאלו תמיד צריך לחשוב "מחוץ לפריימוורק" ולחשוב על מה יכול להיות שונה בין הסביבות.

SweetGundy

New member
אז ככה

סלש מוריד אותך רמה אחת אחורה בהיררכיה של התיקיות, אז לאם בדיוק אני אגיע? ה- web.config יושב ב- root של האפליקציה! ברור לי שזה עניין של הגדרות, אבל לי אין גישה להגדרות של השרת. אני צריכה לבקש מאנשי התמיכה של השרת שיתקנו את הבעיה. אז רציתי לדעת מה בדיוק לבקש מהם. לצערי, הם לא כל כך מקצועיים, ולא אני היא זו שבחרתי לעבוד עם שרת האחסון הזה. קבלתי אותם כעובדה קיימת

עידו פ

New member
טעות בידך

סלש כפי שג'סטין רשם יביא אותך לשורש של האפליקציה (לשורש של ה-vdir). על-מנת לחזור רמה אחורה, משתמשים בשתי נקודות (/..)

SweetGundy

New member
זה משבש לי הכל אפילו מקומית

אם אני עושה את מה שהוצע כאן:
loginUrl="//login.aspx"​
ומנסה להכנס לדף ה- default שלי בתוך תיקיית הניהול, הוא מוציא לי הודעה The page cannot be displayed ובכלל לא מציג לי את דף ה- Login. אם אני נכנסת באופן יזום לדף, ונרשמת בו, א"כ אני כן יכולה להכנס לדף ה- default שלי שבתוך תיקיית הניהול. אבל זה פתרון עקום מאד.

SweetGundy

New member
עם אחד יוצאת לי הודעת שגיאה

אם אני שמה סלש אחד:
loginUrl="/login.aspx"​
אני מקבלת הודעת שגיאה:
The resource cannot be found. Description: HTTP 404. The resource you are looking for (or one of its dependencies) could have been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable. Please review the following URL and make sure that it is spelled correctly. Requested Url: /login.aspx​

SweetGundy

New member
המשך להודעה הראשונה....

ניסיתי לבטל את ההגנה על התיקייה, ואז קבלתי הודעת שגיאה:
Could not load type 'stream.Manage._default'​
כלומר יש לי sub-directory, שאני לא יכולה לראות אף דף שנמצא בו. מה יכול לגרום לזה? אני מניחה שזו איזושהי הגדרה לא בסדר על השרת. מה אני צריכה לבקש מאנשי התמיכה שיתקנו?

SweetGundy

New member
אז איפה הם יכולים בדיוק להיות?

הם נמצאים ב- bin הראשי. בתמיכה של השרת ניסו לפתור את הבעיה. רק עכשיו קלטתי מה הם עשו. הם יצרו עוד תיקיית bin בתוך תיקיית הניהול שלי. פשוט שכפלו לי את ה- bin. זה נשמע לי פתרון עקום מאד. מה, עכשיו כל פעם שאני ארצה לעדכן את האפיקציה אני אצטרך להעלות את הקבצים לשני מקומות???? חוץ מזה יש כמה דברים שעדיין לא עובדים, ובהרגשה שלי - הפתרון העקום הזה הוא חלק מהעניין. נתקלתם? יש לכם מה לומר כדי להאיר את עיני?

למעלה