בעיה מוזרה ומטרידה!

TziFTzooF

New member
בעיה מוזרה ומטרידה!

שלום ! בעיה מוזרה ביותר. מערכת הפעלהWIN XP HOME,אני פותח אקסל ופתאום ניכתבות מילים באופן עצמאי על גיליון העבודה, ומה שמטריד באמת זה שזה לא ג´יבריש או משו כזה אלה מילים עם רצף הגיוני ! סגרתי ופתחתי את האקסל כמה פעמים ועדיין כל הזמן הוא כותב בעצמו-כל פעם על נושא אחר. סריקת וירוסים לא העלתה דבר וכך גם טרויאנים. גם לאחר כיבוי המודם (כבלים) התופעה נימשכה, כך שאני לא בטוח שמישהו ממש ניכנס לי למחשב. לדעתכם המלומדת-מה זה יכול להיות?

uzi2

Active member
תכבה את אופציית זיהוי הדיבור

בהנחה שיש לך Office XP, תכבה את אופציית זיהוי הדיבור, או לחילופין - תאמן אותה.

TziFTzooF

New member
אתה יכול קצת להרחיב

כי אני לא כ"כ מכיר אתזה. חוצ מזה המילים שנירשמו הן קצת מוזרות-היה כתוב שם ל בוב דול(!!?) פסנתרים וכל מיני דברים שאין לי ממש עניין ולא ברור לי איך הם הגיעו למחשב שלי.

uzi2

Active member
ובהרחבה

ת כ ב ה א ת א ו פ צ י י ת ז י ה ו י ה ד י ב ו ר
----- ועכשיו שוב בקצרה: מכיוון שאין לי Office XP, אינני יכול ממש לפרט את ההנחיות, אבל מה שידוע לי: ב- Office XP הוסיפו אופצייה לזיהוי דיבור, כך שתוכל להקליד ע"י דיבור, אבל את המערכת יש לאמן כך שהיא תזהה את המילים שלך בצורה נכונה. כל עוד לא עשית את זה וכאשר המערכת פועלת, כל רעש (אפילו של כרטיס הקול) היא תנסה לפרש כמילה, ותעשה את מיטב יכולתה (שזה אומר ניחוש כמעט אקראי והדפסת מילים אקראית).

dino_din

New member
דרך אגב

ככה שלמה ארצי כותב את השירים שלו :) משאיר וורד פתוח שעה ומעתיק את הג´יבריש שיצא !

TziFTzooF

New member
אתה יכול קצת להרחיב

כי אני לא כ"כ מכיר אתזה. חוצ מזה המילים שנירשמו הן קצת מוזרות-היה כתוב שם ל בוב דול(!!?) פסנתרים וכל מיני דברים שאין לי ממש עניין ולא ברור לי איך הם הגיעו למחשב שלי.

למעלה