בעיה מוזרה בצאט

crunchie1

New member
בעיה מוזרה בצאט

לאחרונה נתקלתי בבעיה די מוזרה בצאט, אני כמעט ולא משתמשת באפשרות הזו, בכל מקרה, שמתי לב שלמשל אני מתחברת לצאט, מראה לי את רשימת החברים כמו שצריך, אבל ברגע שאני לוחצת על משתמש ונפתח חלון קטן למטה, פתאום נראה שהוא על אופליין, זה קורה עם כל משתמש שאני אלחץ עליו, ואז הוא גם נעלם מהרשימה של המחוברים. זאת בטוח לא בעיה במחשב כי ניסיתי וזה אותו הדבר גם במחשב השני, ובנוסף , גם בפיירפוקס וגם באקספלורר.

KaNiJa

New member
גם לי זה קורה...

הסיבה היא לדעתי שהרשימה פשוט לא מתרעננת מהר מספיק כדי לדעת מי כבר התנתק מפייסבוק או שהשתנה לו הסטטוס. אבל ברגע שאת בוחרת אותו, עצם הפעולה של הלחיצה שולחת מהשרת של פייסבוק אישור אם הוא עדיין מחובר או לא... ובגלל זה, אם הוא אכן התנתק, מיד הוא נעלם. זאת אכן בעיה שלדעתי פייסבוק עובדים עליה, מכיוון שלגולש זה מרגיש כמו תקלה.

crunchie1

New member
אוקי, אבל

זה ככה עם כל המשתמשים, ככה שבסופו של דבר זה מראה בעצם רשימה ריקה...

KaNiJa

New member
אוקי... זה כבר באמת מוזר

אין לי מושג למה זה. תנסי את פתרונות הקסם של לאתחל את הדפדפן / לאתחל את המחשב

crunchie1

New member
עשיתי

לא פתרונות "קסם" במיוחד, יותר מזה, עשיתי פירמוט למחשב לפני כמה ימים בגלל כמה בעיות שהיו ועדיין אותו הדבר. כנ"ל במחשב השני גם.

KaNiJa

New member
גם קסמים לא עובדים תמיד ../images/Emo13.gif

בדיוק אותו הדבר בשני מחשבים שונים!? יכול להיות שזאת בעיה רק במשתמש שלך... תבקשי ממישהו אחר להתחבר ולראות אם זה קורה לו גם

crunchie1

New member
../images/Emo122.gif

כן, זה קורה גם במחשב שלי וגם במחשב השני, מה הכוונה ? לבקש ממישהו שיתחבר דרך המחשב שלי למשתמש שלו? או לשאול מישהו אם גם לו ישנה הבעיה הזו?

KaNiJa

New member
לבקש ממישהו שיתחבר דרך המחשב שלך למשתמש שלו

crunchie1

New member
כנראה בעיה במשתמש שלי ../images/Emo4.gif

אין לי מושג ממה זה, איך אפשר ליצור קשר עם המתכנתים שיפתרו את זה?

למעלה