בעיה מדאיגה

בעיה מדאיגה

הכרתי לא מזמן בחורה בצאט, שוחחנו כמה פעמים בטלפון, ונתנה לי רק את שמה הפרטי, את מספר הטלפון שלה בבית ואת מספר הפלאפון שלה. אני לא נכנס עוד לצאט, כי התנהגו אלי שם רע, וגם המלצתי לה לא להכנס. היא מדברת רק בפלאפון, כי הטלפון של אביה. בקשה, שאני אתקשר עתה ולא היא, כי אין לה הרבה שיחות יוצאות בפלאפון. אני מתקשר מטלפון רגיל. אבדתי את מספרי הטלפון שלה ולא מצאתי בשום מקום. אולי אם לא אתקשר, היא תחשוב, שאני לא רוצה, ולא תתקשר אלי. מה לעשות?

תגיד....

אתה בחור בן 33 למען השם אין לך מה לעשות בחיים חוץ מהפורום הזה?! אה וגם פורום "בינו לבינה". תשמע אתה ממש מתנהג קצת כמו ילד קטן, קצת נראה לי שאתה עובד פה על כולם בפורום כי סתם משעמם לך?! אז אם אתה באמת בחור בגיל שלך(כמו שכתוב) תתנהג בהתאם.... ואם אתה מתפלא מה פשר ההודעה/תגובה, דיי הציק לי בעין שבנאדם שאמור להיות משכיל, בוגר, וכ'ו מתבטא ושואל שאלות של ילד בן 17 שלא עבר כלום בחייו.....

כנראה תתקשר. נקוה

אבל שמעתי וקראתי בפורומים על אנשים, שהפסיקו להתקשר לבחורות, כי הן לא התקשרו, והם חשבו שלא רוצות.

לקרן אור....

לא התכוונתי לרגע להעליב את יהודה! פשוט נראה לי שהבנאדם עובד פה על כולם, נותר לי להביע את דעתי בשביל זה קיים הפורום הזה!!! שימי לב לכל ההודעות שלו ולתגובות שלו ותגידי לי את אם הוא לא עובד עלינו או לא?!, לדעתי כן וזו זכותי המלאה להביע את דעתי. וכן אני בת 24 מאוד בוגרת לגילי , לפחות אני לא כותבת אוסף של שטויות פה. מה שיש לי להגיד בד"כ נאמר כמו שצריך ולא בצורה שאנשים ייחשבו שאני משקרת להם.

oferyosi

New member
יהודה - זו שאלה אמיתית???

אתה יכול להכנס לצ'אט ולנסות למצוא אותה אתה יכול לבקש מבזק פירוט שיחות שם תמצא את המס' אליו התקשרת...

nate2000

New member
אתה לא אותו יהודה שאומר שצ'ט זה מסוכן?

שיכולים לפגוש שם אנשים רעים וסוטים שיכולים להרע לנו?

כן

לכן כדאי להזהר. חשבתי בפגישה הראשונה לקחת אתי אדם מבוגר, שישמור, שהבחורה לא תתקוף אותי. ברור, שאם יש קשר ומחבבים, כדאי להשתדל להפגש.

kiaora

New member
אתה לא רציני, נכון?

בבקשה יהודה, תגיד לי שאתה לא רציני. בבקשה. אם אתה לא רציני אז אני חייב להגיד לך שיש לך חוש הומור משונה אבל מעניין.

נכון, אם לא שומעים ממישהו, כדאי להתקשר.

מצד שני צריך להבין שיש אנשים רבים שאין להם את הכוחות להיות ישירים ולהגיד שההתקשרות שלנו אליהם לא נעימה להם. ולכן, אחרי שמתקשרים פעם אחת ובודקים מה האדם השני מרגיש, אין טעם להמשיך להתקשר.

למעלה