בעיה מאוד רצינית . ..

inbal1

New member
בעיה מאוד רצינית . ..

בבדיקת וירוסים נמצא הוירוס NIMDA ,הסרתי את הוירוס , אבל הוא גרם נזק לתוכנות האופיס - היה חסר קובץ מערכת בשם RICHED20.DLL והעתקתי את הקובץ הזה מאיזשהו אתר . הבנתי שהקובץ לא פתר את בעיית האופיס אז הסרתי את תוכנות האופיס מהמחשב הבעיה שנוצרה היא שבעת ההתקנה של אופיס מחדש מה- CD אין אפשרות להתקין את התוכנה יש הודעה על שגיאה פנימית מספר 2889 . מה צריך לעשות ואיך ?...

inbal1

New member
לא עבד מכיון

שתוכנות האופיס כבר לא מותקנות על המחשב שלי ! הבעיה היא שאני לא יכולה לבצע התקנה של האופיס מה-cd שלו ...

inbal1

New member
תיקון ההודעה הקודמת שלי . . .

פשוט ראיתי בדף שלחת רק את הוראות ההתקנה רק לאחר מכן ראיתי את ההנחיות הרשומות בהתחלה ( הוירוס הזה קצת שיגע אותי ...). טוב - אז פעלתי על פי ההנחיות הרשומות אכן הצלחתי להתקין את האופיס ללא הודעת השגיאה שהופיעה קודם אבל הבעיה נותרה בעינה . . . אני פותחת את תוכנת ה-WORD ויש הודעה של שגיאת מערכת &H80004005 )-2147467259) שגיאה לא מוגדרת , ואין מספיק זיכרון ... מה לעשות ? . . . תודה וסליחה ...

רן כהן2

New member
בבקשה...

נראה קצת מסובך אבל הינה התשובה... http://support.microsoft.com/support/kb/articles/Q230/8/88.ASP?LN=EN-US&SD=gn&FR=0&qry=%26amp%3BH80004005&rnk=1&src=DHCS_MSPSS_gn_SRCH&SPR=WRD20

inbal1

New member
רן :

אני לא הבנתי כלום מההוראות האלה לא ידעתי איפה זה כל התפריטים האלו ... אבל בניסיון למצוא אותם נכנסתי ב-word לעזרה -> זיהוי ותיקון , והמערכת החלה לקבוע את התצורה ביקשה את תקליטור ההפעלה הפעילה מחדש את המחשב והפלא ופלא - כל תוכנות האופיס עובדות כהלכה (עד הבאג הבא...) תודה רבה על הכיוון !!!

רן כהן2

New member
שמח מאוד ../images/Emo13.gif

ותודה שהסברת מה בדיוק עשית, אני מתכוון להשתמש בזה...

למעלה