בעיה מאוד מביכה

tryingtocast

New member
בעיה מאוד מביכה

אני מאוד מתבייש ומפחד לטפל בזה אבל כבר אין מה לעשות הנני בן 22 ואני סובל כבר מספר שנים מבעיה אורולוגית כפי הנראה... לעיתים תכופות יש לי צריבה בשתן, וכאבים בפורקן(כמעט קבוע), אני שותה הרבה מים ומנסה את החמוציות כבר הרבה זמן אבל עדיין כואב לי לעיתים מאוד קרובות. יש לי כאב שמרגיש כאילו שלוחצים על איבר המין עם 2 אצבעות חזק (בחיבור בין הכיפה לאיבר עצמו). אורולוג עשה לי את כל הבדיקות לפני כשנתיים וביקרתי אצלו הרבה פעמים, הדבר היחיד שנמצא, והוא טען שהשלב הבא זה לבצע קטטר ולבדוק מה הולך וזה לא מומלץ. הוא רמז שאולי יש השלכות פסיכוסמטיות לעניין(ואולי הוא צדק\צודק) בקיצור אני שנתיים אחרי והייתי רק עם בת זוג אחת וגם איתה כאב לי וזה די עצבן אותי ודפק ת'עסק. לעיתים מאוד רחוקות יש תחושה של זרימה באיזור, והכאב לא מורגש כמעט בכלל. אני ממש מתוסכל, עצתכם?

0 אור 0

New member
יש לי שתי עצות יקירי

הראשונה היא לקבל חוות דעת רפואית נוספת - מנסיוני האישי, היו נחסכים לי הרבה עוגמת נפש וסבל, לו היתה לי האפשרות לאבחן את הבעיה בתחילתה בלי האדיוט שהתעקש שהוא בדק הכל ורמז לי שאני צריכה ללכת לפסיכיאטר. יש אסכולה שלמה של רופאים חסרי כישורים ויכולות שזורקים הכל לפסיכולוג.למרבה המזל יש גם רופאים אחרים. וגם אם הרופא הוא רופא טוב, אחרי שנתיים שאתה ממשיך לסבול, ראוי לבחון מחדש את הדברים עם בדיקות חדשות, ולא להתחיל ישר אצל אורולוג אלא להסתכל בראיה כוללת של רופא משפחה מהדור החדש שפתוח קצת לחשיבה יותר הוליסטית וגם במומחה המקצועי - פעם היתה קטגוריה של רופא "עור ומין". זה קיים עדיין? עצתי השניה היא כמובן בתחום הפורום הז. ממליצה מאד גם לעבור אבחון באחת משיטות הרפואה המשלימה, להתחיל בטיפולים, ולעדכן כמובן את המטפל לגבי תוצאות האבחון הקונבנציונלי (אין צורך לחכות - אפשר להתחיל במקביל)

למעלה