בעיה לרכב עם כפפות...

ליה777

New member
בעיה לרכב עם כפפות...

אהלן אהלן,
רכשתי כפפות עקב הקור, בקושי מצליחה לתמרן בין הגז לברקס, אין לי תחושה בידיים, מעצבן חבל על הזמן,מרגישה חסרת ביטחון לתמרן בפקקים ונסיעה צפופה
עד כדי כך שהעדפתי לסבול מהקור ולהשאיר אותן בבית, המידה טובה, מדדתי כמה כפפות, הן היו הכי גמישות שמדדתי.
מה עושים???
תודה מראש

uri ar

New member

gilwalla

New member
יש ידיות כידון מחוממות/מחממות

יש מספר סוגים - אין לי נסיון אישי. ממליץ (אם מרכיבים את הידיות המחוממות) לרכוב עם כפפות רגילות (לא חורף) כדי להישאר ממוגנים.

Shpritz

New member
עדיף עשרות מונים לרכב עם כפפות ולאבד טיפונת

את ההרגשה במצערת/ברקס מאשר לרכוב עם ידיים קפואות שמתכווצות על תוך הידית ומאבדות הרגשה.

אתמול רכבתי בלי ככפות בלילה בגלל חוסר ברירה וזה לא היה כיף

dash56

New member
אם מדובר בכפפות חורף יעודייות, אז הן בהחלט

מסורבלות.

אם כפפות רגילות, פשוט להתרגל.

בחורה?

בכל שנה, כשהחורף פורץ ואני מחליף לכפפות חורף, היום הראשון קשה. מתרגלים ואין בעיה להסתדר.

אבל אני גבר עם כפות ידים גדולות. יכול להיות שלבחורה עם ידים קטנות תהיה בעיה גדולה יותר מפני שהאצבעות המניטוריות האלה (איך לעזאזל אתן יכולות לעשות משהו עם הקיסמים הללו?) "מוסתרות" ביתר יעילות ע"י הכפפות.

נסי עוד יום יומיים. אם לא ילך, נסי כפפות דקות יותר. עדין לא ממש קר. את גם יכולה להרכיב אוזני פיל שיאפשרו שימוש בכפפות דקות יחסית גם בימים הקרים.

אם פי 3

New member
אמנם קצת יותר מסורבל

(כי לא מצאתי כפפות במידה שלי, ויש לי "עודף" באצבעות), אבל לגמרי עניין של הרגל.
רוכבת תמיד (חוץ מבתוך הישוב הכפרי שלי) עם כפפות - קיץ או חורף (כפפות שונות), מסיבת בטיחות.

אזני פיל יכולות לעזור נגד קור, ואז אפשר להסתדר עם כפפות קיץ - אבל עדיין יש צורך בכפפות כדי להגן על הידיים.

RoyceGracie

New member
תקני כאלה אוזני פיל שמרכיבים על הכידון

ואז לא צריך ללבוש כפפות. אני מאד נהנה משלי

פרארי1

New member
צריך כפפות גם בתוך אזני פיל

כמו שכבר אמרו - כפפות הן לבטיחות.

אזני פיל מאפשרות לרכוב עם כפפות קיץ או כפפות חורף דקות יותר, אבל אל תתפשרו על הבטיחות.

למעלה