בעיה לי יש (כמו לכולם.....)

Skunk On Wheels

New member
בעיה לי יש (כמו לכולם.....)

כמו תמיד אני מנסה לחשוב למה להתחפש בפורים, רק שהשנה אין לי רעיונות! (חשבתי אולי להתחפש לערס.... אבל אין לי הליכה ודיבור של ערס ככה שסתם לא ייצא טוב ויהיה מגוחך...). למישהו יש רעיונות בשביל בנאדם שתמיד מחפש תחפושת מקורית שבכתה י? אה ואני יציין תעובדה שעוד כמה ימים בלי קשר לפורים אני הולך לחמצן את השיער ולצבוע עליו לצבע אדום אדום (אדום כמו פחית קולה אדום)... אולי זה יכול לתת כיוון..... חשבתי אולי סתם לבוא במראה גותי, איפור לבן לגמרי על הפנים ובאיזור העיניים שחור וגם אודם שחור (אולי אפילו להגזים ולשים דם מזוייף שינזול מהפה - או דם אמיתי, סתם), רק שהביגוד בעיה.... איזה ביגוד בדיוק ללבוש?

Skunk On Wheels

New member
ובשרשור שהיה על מראה גותי

שהרגע רק ראיתי שהיה, אין ממש דוגמאות טובות לאיך שהאיפור בפנים.... פשוט יודע בסיסי איך אמור להיראות אבל לא בדיוק איך..... מבינים?

bleeding rose

New member
די כבר לנסות להיות גות'!!!!!!!!!!!

אאאאאהה!!!! זה מוציא להם שם רעעעעע אתם לא מבינים?! אנשים חושבים שגות' זה כמו בשירשור שהיה, ששמו את התמונות המפגרות האלה (אוחחחח הזוועה!!!) שמתי קישורים באותו שירשור שאמורים לעזור לכם לא לראות כמו פוזרים מגוחכים!!!!!!!! תהנה...אם אתה צריך עוד אתרים תאמר לי...יש לי מלאי סלם של כתובות :)

Skunk On Wheels

New member
טוב משהו כמו חצי שעה אחרי שכתבתי

את ההודעה העליתי עוד ראיונות לראש... ונראה לי שבאמת יילך על ערפד (אני צופה באפי ואנג'ל, איך לא יעלו לי לראש דברים מהסדרות האלה?). ולכל אלה שכתבו פה בקשר למהות של גותים והכל: כתבתי שהדוגמאות שנתנו פה בשירשור קודם לא כל כך דוגמאות לגות' (או שזה מה שהתכוונתי וניסחתי את עצמי לא נכון... סליחה אם ככה...), אני לא התכוונתי לזלזל בגותים או משהו (כן אני לא טיפש לחלוטין וחושב שזה רק הבגדים!!), התכוונתי אולי להתחפש עם מראה גותי, לא צריך לעשות וויכוח על "מהזה גותי" בגלל זה...

oOsheOo

New member
אני מתה על האיורים האלה...../images/Emo129.gif

ראיתי אותם כבר מליון וחצי פעמים אבל עדיין הם מהממים... את יכולה אולי להגיד לי סופסוף איפה אפשר להשיג כאלה בגדים בארץ? (לא לפורים! באופן כללי)

bleeding rose

New member
הלוואי עלי....

יש רק בנט....

oOsheOo

New member
ו........./images/Emo129.gif

את יודעת לתפור כאלה בגדים במקרה?

bleeding rose

New member
לא כל כך...

אפשר לקחת בגדים פשוטים ולתפור מזה דברים (לתפור לזה כל מיני קטיפות ותחרות וחתיכות דמוי עור וכ'ו...) את יכולה ללכת לתופרת....

OoלילךoO

New member
../images/Emo123.gif

bleeding, אפשר להשכיל אותך במשהו לשנייה?
אז ככה, גות' זה בעיקר צורת מחשבה וביטוי. הלבוש זהו רק תוצר לוואי ודרך ביטוי מאוד אינדיבידואליסטית. בגלל זה אין כאן נכון או לא נכון- ולכן את לא יכולה להגיד למישהו איך כן להתלבש איך או איך לא אם בא לך, כנסי לכאן.

oOsheOo

New member
תסלחי לי עם אני אגיב ולא המדממת...

קודם כל אני מצטערת עם אני אומרת דברים לא מבוססים כל כך כי אני בערך דקה ורבע בפורום אבל...: היא לא אמרה שזה הבגדים, אני שאלתי אותה על הבגדים ולכן, מן הסתם, היא ענתה בעניין. חוצמזה בכל שאר ההודעות שלה בנושא שקראתי היא דווקא אמרה שהיא מתנגדת לאנשים שמתחפשים לגותים ולובשים בגדים כאלה, כי הם לא מבינים את המהות ומוציאים לגותים ה"אמיתיים" שם רע

OoלילךoO

New member
../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif

לא התכוונתי לתקוף אותה או משהו כזה. זו סתם הייתה הערה...

oOsheOo

New member
לא חשבתי שתקפת |גולגי|

גם אני כתבתי "בטון" ידידותי למדי, למקרה שזה לאנשמע ככה

Skunk On Wheels

New member
טוב חשבתי על זה (כנסו...)

והחלטתי סופית שאני יתחפש לאביר, כן אביר, כמו אלה מימי הביניים עם חליפת מתכת כשצועדים היא עושה קולות של נקישת ברזל. חרב (ליתר דיוק פגיון ארוך/חרב קצרה) ישלי שבלי קשר קניתי (שמתי לב שיחסית יותר זול ממה שחשבתי דברים כאלה וזה יפה אז החלטתי לקנות 2... נראה לי ימשיך לאסוף ולאכסן בארון ובמדפים). ואני מתכנן להתחפש לאביר בלי קסדה (איכסה קסדות של אבירים!). אז מה צריך בשביל חליפה של אביר?

bleeding rose

New member
אני מצתערת להרוס (שוב)

אבל אם את\ה (בן או בת?) באמת רוצה לתחפש לאביר עם השיריון המתכת והכל תצתרך עליך כמה אלפי ירוקים...לא, אני לא מתכוונת למשומרים, אלא לחיקוי....זה יקר אש!!! את\ה יכול\ה להכין מתחליף כלשו כמו-סול, מתכת זולה וקלה לפיסול וכו'...

למעלה